pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 var mı bilen, kullanan? huawei de kim çalışıyordu bir de ya http://www.portalimiz.com/wp-content/uploads/huawei-vision-u8850.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 senko ama hala çalışıyor mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 1 yil oldu benim nerdeyse huawei'yi birakali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Akillica hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 senko said: 1 yil oldu benim nerdeyse huawei'yi birakali :) niye bıraktıydın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 alcatel-lucent daha duygusal geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Merakimdan anneme aldim N900 vardi ilk ciktigi gunden bugune sorunsuz kullaniyordu ama artik kapaniyor vs baktim hepsiburada da 299TL alip sans vermek istedim kendisine kargoya gun icinde verdiler yarin gelir kanimca ufak bir inceleme yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Cihaz 4gb kart ile geldi bugün. Şarj olsun diye bıraktım ama ilk 10-15dklık kurcalama ile izlenimim fiyatını fazlası ile hak ettiğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 İçinde 2 launcher ile geliyor shell olanı ramı neredeyse tüketmeye yakın kullanıyor o yüzden ADW launcher kurdum gayet iyi çalışıyor. 170ram de boşta duruyor. Wifi non stop açık ve 6 saati yine non stop ekran açık bırakılmış halde iken 24 saati devirdi %7 şarjı kalmıştı. Arada facebook/youtube/arama vs de yapıldı. Bana göre en büyük eksisi zil sesleri çok yüksek değil. Ama normal duyulacak kadarda yerinde. Dokunmatik bütün iyi androidler ile aynı bende Note var hiç bir farkı yok. Ekran camı da iyi gibi duruyor ama gorilla glass değil tabiki. 300TL yi tepe tepe hak ediyor rahatlıkla satın alınabilir. Bence samsung giriş model telefonlarından kat kat iyi. Ace fln yanında hikaye direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar