Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Galatasaray-Real Madrid 17.09.2013 21:45 Star Tv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen seneki gibi yine bazı mallar çıkıp "sen fenerlisin gs nin galibiyetlerine sevinemezsin yalan söylüyorsun" diyecek ama akşam her şeye herkese inat kalbimiz galatasaray ile. haydi drogba kobrana kuvvet.
Mesaj tarihi:
isco-modric-bale-ronaldo dörtlüsü oynuyorsa kazanmamız mucize olur :D defansımız zaten çok kötü bale ve ronaldo defansımızın üstünden tır gibi geçer
Mesaj tarihi:
Bu maç bizim bu sene gerçekten iyi mi kötü mü olduğumuzu gösterecektir. Yani elbette Madrid'e iyi de oynasak yenilmemiz muhtemel, ama demek istediğim ne oynadığını bilmeyen, pozisyona giremeyen bir GS gerçekten bu sistemsizlik yüzünden mi yoksa yerlilerin kalitesizliğinden mi bunu göreceğiz. Çünkü GS'nin iskeleti tamamen yabancılara kaldı bu sene, e şimdi de takımın elinde sınırsız hakkı varken, eğer bugün de birşey ortaya koyamazsa GS bu sene zor geçer diyorum.

Real'i yenemeyiz belki ama ben futbol adına olumlu işler görmek istiyorum. Ama bu demek değil ki, 2 forvet+Sneijder vs diye çıksın maça..Amrabat+Sabri (Bruma yok heralde), tek foret ve Sneijder bana en mantıklısı gibi geliyor bu maç için. Abartmaya gerek yok, yani Fatih Terim'in bazen en anlam veremediğim noktası biz Real'e karşı bile 2 forvet oynuyoruz Barnabeu'da diye övünmesi, bu bence seni iyi TD yapmaz aksine kötü bir taktisyen yapar, 3 tane yer gelirsin.

Bu yüzden akıllı oynamak, oyunu kontrol edebileceğin takımla çıkmak, alan daraltmak önemli. 2 forvet çıkınca gol ve gol pozisyonları otomatik gelmiyor.

İnşallah güzel bir taktik diziliş ve oyun anlayışıyla sahaya çıkarız.
Mesaj tarihi:
NTVSpora göre beklenen 11ler...

Muslera

Eboue Chedjou Semih Riera

Engin Melo Selçuk

Şınayder

Burak Drogba

Casillas

Carvajal Pepe Ramos Arbeloa

Khedira Modric

Bale Isco Ronaldo

Benzema

Bale solda defansa da yardım ederdi aslında, Ronaldoyu da sağa gerçek yerine çeksinler işte, içeri girip şut atsınlar diye ters oynatıyor ama mehh, 1 senedir oynamayan Casillas ve defansta büyük soru işareti, GS saldırırsa gol bulur
Mesaj tarihi:
Red said:

kanatlarda dünyanın en iyi topçularından iki tanesi varken 4-3-1-2 kanatsız sistemiyle çıkarsa terim maldır baya sdfs

Şu çok doğru, 442 gibi bir sistemle çıkması lazım yoksa Riera ile Eboueyi folloş ederler birebirde devamlı
Mesaj tarihi:
4312 kanatlarda defansif olarak çok problem yaşamaz. sağında solundaki adamlar zaten savunması kuvvetli adamlar olucak. sorun atakta. kağıtta durduğu gibi durmuyor kadrolar sdfdg
Mesaj tarihi:
Yahu zaten bu takımın böyle oynayamacağını son 3-4 maçta gördük. Takım pozisyona giremiyor, temposuz adamlar bunlar orta sahada, beklerin bindiremeyen bekler, nasıl oynayacaksın 4-3-1-2'yi allah aşkına, sırf Sneijder'e yer bulmak için mi...
Mesaj tarihi:
4-3-1-2 de atarsak bizimkilerin kişisel çabasıyla atıyoruz zaten. defansımız düzgün oluyoda saldırırken oturmuş defansın götündne başından top çevirip atmamız gerekiyo ki 3 maçtır yetmedi işte
Mesaj tarihi:
Cons said:

4312 kanatlarda defansif olarak çok problem yaşamaz. sağında solundaki adamlar zaten savunması kuvvetli adamlar olucak. sorun atakta. kağıtta durduğu gibi durmuyor kadrolar sdfdg

da işte bu taktikle herkes mecbur yaallah diye hucuma çıkıyor ilersi tıkandığı için. sonra kaptırıp gol yiyoruz.

karşıda bale var lan. alcak topu kaleye kadar girecek sonra
  • Yeni Oluştur...