inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 samaella said: Shake and stack e girmeden kapısının önünde internetten araştırmıştım, gidipte memnun olan kimseye rastlamadım :D Fat burgere gittim, fena değil güzeldi ama pahalıydı ya. Gevurların köşe başı tinerci hamburgerci ve noodle mekanlarını getirip burada seçkin biryermiş gibi itelemelerini sevmiyorum. O kadar abarttılardı bloomberg'te izlediğimde gittim happy meal hamburgeri kadar olan hamburgere 22 lira ödedim gereksiz yere. Bir de elinize bir kumanda veriyorlar vibratör gibi titreyince menünüzü alıyorsunuz falan self-servis sucks ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 çok güzel görünüyor bizim yediğimiz anguslar tatsız tuzsuz oluyor bunun tadını merak ettim şimdi. bu arada orta pişmiş tamam da az pişmişi nasıl yiyebiliyorsunuz ya hazımsızlık çekmiyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 angaraya açmak lazım bi tane fiyatlarda öyle çok pahalı değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 resimler süper görünüyor fiyatlarda baya iyiymiş ağzımın suyu aktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 virginali miymis sahibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 merakettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 bence arkansaslı olabilir. kapı arkansas tarzı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 belki honolululudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 vaaay mori madalya yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 SAOL KANKİ ÇOK CİKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 carl's jr. güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 tüm parayı salak saçma arsaya gömmeyeydik aile olarak, belki agoraya bir şubesini açmaya tırmalardım. bu tutar çünkü. of bu çok tutar. tanıdığım o kadar çok hamburgerci genç var ki izmirde. dükkan burger de can çekişiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 beef sevmiyorumda o sucuğu gerçekten efsane bide karışık tabağı var oda baya doyurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 hicbiri bir whopper degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Sahibi virginia da okumuş oradan geliyor ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 senko said: hicbiri bir whopper degil. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Niye lan Shake Shack iyi bence. Double Shack Burger da ne eti ne yağı kullanıyorlarsa, küçük ama çok lezzetli geldi bana bilemiyorum. Ayrıca da sağlıklı çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 senin allahin yokmu olm gece gece resmen pavlovun iti oldum ekran basinda adi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 quixef said: Niye lan Shake Shack iyi bence. Double Shack Burger da ne eti ne yağı kullanıyorlarsa, küçük ama çok lezzetli geldi bana bilemiyorum. Ayrıca da sağlıklı çünkü içinde et var. Senin yuzunden shake shackteyim su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Fiyatlar uygun gibi duruyor , gidip bir deniyeyim. Bira vs de veriyorlarsa süper ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Kansas arizona falan dinlemem bi rakı açarım o etin yanına. Yoksa boğazımdan geçmez yeminlen. Verdikleri sos ne hacıt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 angus eti iyi değil ya suadiye'de de var beeves diye biyer, bu virginia'dan daha lüks falan ama tat yok ette. süslemeler, tabaklar iyi ama bizim köşedeki kasaptan koyun eti karıştırılmış kıyma alır köfte yaparım daha lezzetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar