Argoel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 1,5 - 2 aylık yavru bir kediyi yol kenarında ayağı yaralı halde bulduk ve veterinerde tedavi ettirdik. İlk başlarda çok korkmuş olacağından dolayı sesi çıkmıyordur diye düşündük yalnız üzerinden haftalar geçti hayvanda hiç ses yok. Hiçbir şekilde bir miyavlama veya başka bir ses gelmedi hayvandan bugüne kadar. Endişelenmeli miyiz yoksa zamanla geçirdiği kazanın sersemliğini üzerinden atıp normale döner mi ? Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 dilsizdir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 veteriner ne diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Sigarayı bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 bazı kedilerin huyu öyle ses çıkarmıyolar hiç bizim vardı bi ara baktğımız sahiplendirdik sonra sadece gırlıyodu başka hiç ses çıkarmıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kazanın getirmiş oldupu psikolojik travmadan dolayıdır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yerde bulduğu dondurmayı falan yemiştir belki yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ufakken oluyo öle arada, büyüyünce geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Benim 2 kedimde nadiren miyavlıyor. Mamalarını koymayı unuttuğumda temizlik yapınca odaya koydugumda sıkılıolar kapıyı açtığımda miyavlıyarak yaklaşıyorlar. Bişe olmasa çıtları çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 söylemişler, huyla ilgili. bazı kediler neredeyse hiç miyavlamıyor. bazıları da benim mirruk gibi sürekli mırrrk marrk murrk mövvv modunda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Teşekkürler arkadaşlar bakalım beklemek lazım o zaman belki de dediğiniz gibi huyu böyledir ufaklığın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 operaya mi yazdirican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Çok var öyle kedi, sokakta her kediyi seven biri olarak o kadar çok ses tipi gördüm ki. Mesela çok gördüm böyle miyavlaması Köörröv şeklinden öteye gidemeyen kedi. Onlardan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Yok kediyi şimdi tekrar veterinere götürdük, nefes alış verişide anormal hayvanın zorlanıyor nefes alırken. Köpeklerden bulaşan f.i.p virüsü varmış onun olma ihtimaline karşı bir kaç antibiyotikli iğne vurdu bakalım akşamüstü tekrar bakacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Argoel said: Yok kediyi şimdi tekrar veterinere götürdük, nefes alış verişide anormal hayvanın zorlanıyor nefes alırken. Köpeklerden bulaşan f.i.p virüsü varmış onun olma ihtimaline karşı bir kaç antibiyotikli iğne vurdu bakalım akşamüstü tekrar bakacağız. benim kedim hic miyavlamaz. sadece kucakta durmak istemediginde derinden bir i-ih gibi bir ses gelir, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar