Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mistik Rüyalarınz;

felixxx

Öne çıkan mesajlar

said:
McFrenzy, 11 Aralık 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
Birinde geçen sene büyük iskenderin hayatını okumuştum. Onun etkisinde kaldım heralde. Bi savaş çadırındayım. İskenderin arkadaşları falan var iskender herkezin ordusu napacak nası hareket edecek falan anlatıyo. Ama cidden çok detaylı anlatıyo. Ben charotları (yanlış yazdım sanırım atlı arabalar hani) halletcem. Bana diyo tam yakınına gelince ayrılsın sonra da arkadan oklayın diyo. Bu hatırladığım bi taktik sadece daha bir sürü şey anlatmıştı ayrıntılı taktiklerle ama bi sene oldu unuttum :) Sonra çadırdan çıkıyoruz. Bi şimşek çakıyo yeryerinden oynuyo resmen. İskender falan diyo işte zeus yanımızda. Edebiyat yapıyo biraz. Sonra ata biniyom ben. Yanımda süvarilerle atlı okçular var. Ama ben rüyada normal halimden farksızım. O yüzden acayio tırsıyom. Devamlı da şimşek çakıp gökgürlüyo. Sonra bi takım olaylar oluyo da anlatmıcam çok uzun :) En sonunda tam bizim bölük piyade türü askerlere giriyo. O anda bi şimşek çakıyo her taraf bembeyaz oluyo resmen. Bütün herkes olduğu yerde kalakalıyo kimse hareket etmiyo sessizlik var acayip. Sonra gökgürledi uyandım o anda. Baktım cidden de gökgürlüyo dışarda felaket yağmur yağıyo :)

her gün bu tarz rüyalar görüyorum, tabii bazıları daha güzel oluyor.

ancak benim de bazı ilginç rüyalarım var.

örneğin, Bir melek / ya da tanrı geliyor, bana "1 hafta sonra ölceksin" diyor. Ben de o bir hafta en ağır depresyon vaziyette dolaşıyorum. Okula gitmiyorum, yolda yürürken servisim yanımdan geçiyor, arkadaşlarım, servisin arka camından bana bakıyor ffelan... uyandığımda uzun süre kendime gelememiştim o duygu yüzünden.

bir diğeri de, bir uçurum kenarındayım, klasik karikatür sahnesi, hani yeşil çimenler olur, hemen orda yol biter vs.. öyle bir sahne, uçurumdan aşşağı bakıyorum, düşüyorum, düşüyorum, gene aynı uçurumun tepesine düşüyorum. bir nevi respawn gibi. sonra arkadaşlarım geliyor "naber napıyorsun" felan diyorlar.

kahramanlık rüyaları, ya da mcfrenzy'nin bahsettiği tarz aksiyon rüyalarını zaten hep görürüm de bunlar gördüklerim arasnda en "mistiği"

ha bi de şey var.
bir keresinde ilginç bir rüya/kabus görüyordum.
tek bir silindirik koridor içinde koşuyorum, kafesteki farenin, koşu silindirinde koşması gibi, ben de koridorda sürekli koşuyorum, gerilemek yok, durmak yok, hep koşmak zorundasın, git git bitmiyor. Tepeden "tanrılar" bakıyor bana, (belki de kobay faresiyim, bilemiycem) ben sürekli koşuyorum, bazen bu kısır döngüyü kırıp kurtulcakmışım gibi oluyor, o gücü elde ettiğimde hafif yavaşlıyorum, ama sonra yeniden koşmak zorunda kalıyorum..

Rüyalar ilginçtir evet...[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 11 Aralık 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi rüya gördüm ben de, rüyamda böle koşuyodum. sonra hayaletler filan gördüm. babam geldi sonra. "baba naaber?" dedim. "iyidirrhhh!" dedi. meğer bi baktım o da hayaletmiş. aynaya baktım sonra. ben de hayaletmişim. "eeh" dedim, sıkıldım tabi. pati'ye girdim, konu dışı filan derken bi baktım "mistik rüyalarınız" diye bi topic. girdim hemen topic'e başladım yazmaya:

- bi rüya gördüm ben de, rüyamd..[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

kıyamet gununu gordum...
direk ruya tepe gibi bi yerde basliyor,tepenin ucunda durmusum,ama gordugum manzara direk odamin camindaki manzara,hava felaket sisli,ama sanki sis bizim burda degil yukarda,neyse gunes cok sonuk,ayla yavas yavas birbirlerine yaklasiyorlar,cok garip bi renk olusuyor,birden ezan okunmaya baslaniyor,ama anlatamam yok ole bi ses,(dinim cok zayiftir,ezan ne kadardir bilmem)10 dk fln yuruyorum,herkes gokyuzune bakiyor,sanki herkes gelmis olanin ne oldugunu biliyor,herkesin ustunde bi huzun ama sanki yalandan cikipta gercege gidiyolarmis gibi hepsi mutlu,ezan 10dk boyunca hic durmadan okunuyor(ezan,dua neyse),yolda yuruyen birine durduk yere,bu ezani okuyan insan degil biliyosun di mi,diyorum.herifin benzi direk atiyor,sanki o an o da hissediyo.gok yuzune bakiyorum,gunes yavas yavas parlamaya basliyor,super bi renk,ayda masmavi.sisler iyicene kapaniyor,ruya bitiyor.

bu arada benimde cok fazla ruyam gercek oldu,cok sayida dejavu yasarim,yakın gelencekte olan bazi seyleri tahmin edebiliyorum.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

ninja turtles de beyin diye bi beyin vardı, hani şireydırı dünyaya filan gönderirdi
maalesef rüyam onun beyin kısmıyla ilgili şehvet içeren bir rüya, efenim şimdi ben çalıların arasında bu beyinle cinsel ilişkiye giriyom hatta o zmanlar prezervatifler pek yaygın olarak tanıtımadığı için birde çocuğumuz oluyodu, olan ben b u çocuğa nasıl bakarım kabusuyla uyanmıştım
tek üzüldüğüm nokta mis gibi mankenler,topmodeller, arktisler, ismi bilinmeyen ama taş gibi hatunlar varken; neden bunlar değilde bir beyin parçasından zevk almaya çalışmak
ama ilerki rüyalarımda insan vucudu içiren rüyalar görmemle beraber kendime gelmeye başladım
ve o rüyayı hala hatırlıyom hem kabusum hemde ergenliğe giriş rüyam olması itibariyle
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver1, 12 Aralık 2004 00:08 tarihinde demiş ki:
ninja turtles de beyin diye bi beyin vardı, hani şireydırı dünyaya filan gönderirdi
maalesef rüyam onun beyin kısmıyla ilgili şehvet içeren bir rüya, efenim şimdi ben çalıların arasında bu beyinle cinsel ilişkiye giriyom hatta o zmanlar prezervatifler pek yaygın olarak tanıtımadığı için birde çocuğumuz oluyodu, olan ben b u çocuğa nasıl bakarım kabusuyla uyanmıştım
tek üzüldüğüm nokta mis gibi mankenler,topmodeller, arktisler, ismi bilinmeyen ama taş gibi hatunlar varken; neden bunlar değilde bir beyin parçasından zevk almaya çalışmak
ama ilerki rüyalarımda insan vucudu içiren rüyalar görmemle beraber kendime gelmeye başladım
ve o rüyayı hala hatırlıyom hem kabusum hemde ergenliğe giriş rüyam olması itibariyle

ahaha koptum isedim altima gulcem diye[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta)
Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta)
Mae 4x Elven Hunter(Warsong-US version)

Sosyal ağlarda paylaş

böyle 10-11 yaşlarında gördüğüm bi kabus...
annemle birelikte böyle karanlık tünel gibi bişeyin içinde yürüyoruz.uzakta tünelin ucunda soluk bi ışık görünüyor.o tarafa doğru giderken birden arkamızdan böyle bi cansız manken bizi kovalamaya başlıyo.evet mağaza vitrinlerde olur ya cansız manken.işte öyle bişey....omzundada bi tane karga-kuzgun gibi bi hayvan oturuyo.biz bundan baya bi kaçıyoruz felan ama nafile.tam tünelin ucuna varmak üzereyken ben düşüyorum.annem beni bırakıp devam ediyo.ben "anne anne!" diye bağırıyorum ama beni takmayıp gitmeye devam ediyor.bu arada manken bana iyice yaklaşmış, omzundaki kuzgunda havalanmış benim kafamın bi 5 cm felan üstünde uçuyor...hani "birds" filminde varya kuşlar insanların yüzüne felan saldırıyor...onun gibi bişey işte.ben böyle kuzgunla boğuşuyorum.tam manken yanıma gelecekken rüya bitiyor...
o zamandan beridir inanmazsınız ama hiç kabus görmedim, çok takmamışım herhalde :)[signature][hline]Yukarda yazılan tüm saçmalıkların telif hakları yazan salağa aittir.Yazardan izin alınmadan quote edilmesi, editlenmesi veya silinmesi halinde bu eylemleri gerçekleştiren kişiye yazar çok pis Beddualar edecektir.Bedduaların işlememesi olasılığına karşı yazarın bu eylemi gerçekleştiren kişiyi h3kl3m3 hakkı saklıdır.Copyright @ 2001, PUMA.
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyada gece böyle, ay dolunay önünde bulutlar fln, deli hastanesi gibi biyer ama normal polikinlik böyle, ben de gidiyorum (hastalığım ne hatırlamıyorum walla) neyse etrafıma bakıyorum başparmakları şişmiş, sandviç ekmeklerinin arasına koymuş insanlar dolaşıyo ortalıkta.. kalktığımda kafayı yediimi sanmıştım..[signature][hline]Ebemünk - korkunuz...
O_o
----
Satılık Vivace Elektro Gitar
Sosyal ağlarda paylaş

benim rüyada melekler ile şeytanlar arasında manyak bir kapışma var şeytanlar kamyonla adam yığmış çoklar felan meleklerde pike felan yapıyor bodoslama dalıyor...tabi bu işin dalgası ama harbi bir savaşmış gibi görüyom ben .....kendimi bir melekin gözünden görüyom...daha sonra bir şeytan kesitriyom gözüme pike yapıyom ona doğru şeytan tabii kendine has gülücük çekiyor...böle bağırarak üstüne doğru dalış yapıyom tam çarpışacakken bağırarak uyanıyorum...tabii ondan sonra manyak tırsmıştım...ama devirdim kafayı uyudum..nasıl olsa delirdim diye.. :)[signature][hline]www.akvadi.com

Benim hakkımda ne düşünüyorsan,iki katı senin olsun.Hadis-i Şerif
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi arkadaşımı anlatıyım o çok bomba gerçekten;
Adam rüyasına oyun gibi mudahale ediodu yok iblis çıkıomuş onu alıomuş tokatlıomuş sonra kafasına esiomuş başka bişi yapıomuş .Bi kere zor durumda kalmış aaa yetr diip yine almış tokatlamış falam ilginç gelmişti bana:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir rüyamı anlatayım. İki gün ardarda gördüm bu rüyayı. Ben kadıköy anadolu'da okuyorum. Rüyada bizim sınıftan iki arkadaşla birlikte gece okulun koridorlarında yürüyoruz. Ama tıpatıp okul değil, biraz değişmiş sanki. Neyse uzunca bir yürüyoruz. Sonra bir oda görüyoruz Ben giriyorum içeri, kocaman tahta bir kutu var.Kutuyu kenara çekiyorum ve arkasında simsiyah boşluk, portal gibi birşey görüyorum. Sonra birden bir otobüsteyim. Tüm sınıf var otobüste ve otobüsü kullanan da insan ilişkileri hocamız Hakan hoca. (Not:Bu rüyayı ilk dersinde Hakan hoca bana iki tane geçirdikten sonra görmeye başladım.:)) Bana bakıp gülümsüyor. Sonra birden gene ortam değişiyor. Yanımda gene iki arkadaşım var, ama kim olduklarını bilimyorum. Bu sefer hangar gibi bir yerdeyiz. Biraz yürüdükten sonra katlanan bir merdiven görüyorum. Kapalı halde. Biraz tırmanıyorum. Sonra altımdaki yer yok oluyor. Merdiven açılmaya başlıyor. Ben tüm gücümle tutunuyorum. Sonra feci bir hızla kendi etrafında dönmeye başlıyor. Ben bir süre sonra merdivenden fırlıyorum ve yere düşüyorum. Ve ölüyorum. İnanılmaz bir acı. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bu rüyayı ikinci kez gördükten sonra ertesi gün çok zor uyudum...

[Bu mesaj kfg tarafından 12 Aralık 2004 10:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 11 Aralık 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
bazen rüyalarımla gerçeği karıştırıyorum anlatıyım bu rüyayı hiç unutmuyorum.

---

Normal bir gün gibi sabah kalktım kahvaltımı yaptım okula gidiyorum sakin sakin tek başıma yürüyorum yanıma arkadaşlarım geliyor her zmanki gibi onlara aldırmadan düşünerek yürüyorum. Daha sonra okula geliyoruz hocalar filan her şey tamam dersleri her zamanki sıkıntıyla işliyorum sonra dersler bitiyor çıkıp eve gidiyorum. Eve geldiğimde kapıyı her zamanki gibi annem açıyor içeri girip annemin yemeğimi getirmesini bekliyorum. Daha sonra yatıp uyuyorum ve sabah olunca kalkıyorum okula gidiyorum.

---

Rüya buydu rüya olduğunu ise annem sayesinde anlamıştım diğerleri tamamen gerçek gibiydi annem uzun zamandır isviçrede olduğu için kapıyı açamaz ve onu gördüğümde normal karşılayamazdım :P

Banada böyle oluyor yahu
hatta geçen gün kalktım üstümü giyindim geniş geniş kahvaltımı yaptım ıvır zıvır derken bi anda uyandım saat olmuş bilmemkaç offf bea ne gündü ama[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...