darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Öncelikle merhabalar ; Arkadaşlar durumu söyle anlatayim fifa 13 call of duty black ops 2 dota 2 ve rift adli oyunlarda anlik donmalar oluyor ben anlayamıyorum neden oldugunu işlemciye yeni macun sürdüm cikardim temizledim taktim vb şeyler yaptim sonuc ayni Yardimci olursaniz çok makbule geçer. Pc' Şöyle benim ; Amd Athlon II X2 250 Processor 3.00 Ghz İşlemci GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 760GM-P21 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz VGA Anakart 500 Wat Thermaltake Powersupply Sapphire 4850 1 gb 256 bit ekran kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 virüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Dostum ekran kartindan olsa sorun ekran kartini yeni aldim 4830 vardi böyle olmuyordu gittim yeni ekran karti aldim 4850 daha 20 günlük ya hayir yani low ayarlarda bile donuyor arkadaşlar oyunda yani cok saçma geldi. Gidip Reset attiracagim baktim çözülmedi parcalayacagim artik kasayi. Windows 7 home premium kullaniyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kasayı yan yatırmayı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Zikko said: kasayı yan yatırmayı denedin mi ? Yan yatirmak derken :) hiç öyle birşey denemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 benim teyzemde aynı sorun vardı, yan yatırdı düzeldi. bi dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Zikko said: benim teyzemde aynı sorun vardı, yan yatırdı düzeldi. bi dene bence Çok iyi trollüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ekran kartının güncellemelerine bak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 şimdi ekran kartını değiştirdikten sonra başladıysa bu ekran kartında veya driverında sorun vardır.yeni olması pek önemli değil. bu anlık donmaların bi nedeni de hdd dir pek dikkat edilmez misal sen hddi yazmamışsın bile sorun olarak düşünmediğin için.hdtune diye program var onla hddi test et bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Osuran_boğa said: şimdi ekran kartını değiştirdikten sonra başladıysa bu ekran kartında veya driverında sorun vardır.yeni olması pek önemli değil. bu anlık donmaların bi nedeni de hdd dir pek dikkat edilmez misal sen hddi yazmamışsın bile sorun olarak düşünmediğin için.hdtune diye program var onla hddi test et bi. Tamam Saol dostum bilgi için Onada bakayim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 speccy indirip sıcaklık hedesini kontrol edebilirsin, bunla ilgili bir şey var mı diyerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar