Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Türk lokumu esnek yumuşak ve kaygan olacakmış Hımmmppss hoş bir kıpırtı oldu bende.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 (:D Yorumlarda abartana lokum veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı Türk gıda Kodeksi Lokum tebliğini yayınlamış ve lokumların olması gereken kıvamlarını bu tebliğname ile açıklamış Ne güzel değil mi başka gündemimiz de yoktu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 lokumdan soğudum yemin ederim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kaygan olayını çözemedim ben ya ? Ağızda dağılanı anlarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 lokumlu fantezi . nutelladan neyi eksik arkadaşım yerli malı kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Katibim said: Türk lokumu esnek yumuşak ve kaygan olacakmış Hımmmppss hoş bir kıpırtı oldu bende.... masaj yağı sürülmüş hafif balıketi bir jimnastikçi bayan, türk lokumu sayılır o zaman şunu yağlayıp kayganlaştırınca türk lokumu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ahaha nası kaygan olacakmış acaba salak ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Peki içine kaç gram fıstık koyulacak, kavrulma tipi ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 zaytung haberleri daha mantikli lan medyadaki haberlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BAKANLIK LOKUMUN ÖZELLİKLERİNİ BELİRLEDİ ELASTİKİ YAPIDA OLACAK, DOKUSU AĞIZDA YUMUŞAK VE KAYGAN OLARAK HİSSEDİLECEK Haberin Tamamı İçin: http://www.gazetea24.com/sondakikahaber/bakanlik-lokumun-ozelliklerini-belirledi-elastiki-yapida-olacak-dokusu-agizda-yumusak-ve-k_511316.html GazeteA24.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 mmmmm t(:P)ürk lokumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Kaygan... Mmmppffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar