Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Türk lokumu esnek yumuşak ve kaygan olacakmış Hımmmppss hoş bir kıpırtı oldu bende....
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 (:D Yorumlarda abartana lokum veririm.
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı Türk gıda Kodeksi Lokum tebliğini yayınlamış ve lokumların olması gereken kıvamlarını bu tebliğname ile açıklamış Ne güzel değil mi başka gündemimiz de yoktu ...
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 lokumdan soğudum yemin ederim :(
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kaygan olayını çözemedim ben ya ? Ağızda dağılanı anlarımda
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 lokumlu fantezi . nutelladan neyi eksik arkadaşım yerli malı kullanın
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Katibim said: Türk lokumu esnek yumuşak ve kaygan olacakmış Hımmmppss hoş bir kıpırtı oldu bende.... masaj yağı sürülmüş hafif balıketi bir jimnastikçi bayan, türk lokumu sayılır o zaman şunu yağlayıp kayganlaştırınca türk lokumu olur
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ahaha nası kaygan olacakmış acaba salak ayol
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Peki içine kaç gram fıstık koyulacak, kavrulma tipi ne olacak ?
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 zaytung haberleri daha mantikli lan medyadaki haberlerden
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 BAKANLIK LOKUMUN ÖZELLİKLERİNİ BELİRLEDİ ELASTİKİ YAPIDA OLACAK, DOKUSU AĞIZDA YUMUŞAK VE KAYGAN OLARAK HİSSEDİLECEK Haberin Tamamı İçin: http://www.gazetea24.com/sondakikahaber/bakanlik-lokumun-ozelliklerini-belirledi-elastiki-yapida-olacak-dokusu-agizda-yumusak-ve-k_511316.html GazeteA24.com
Öne çıkan mesajlar