Catze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Canere bak ya helal ossunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 yatın kalkın caner'e dua edin fenerbahçeli arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Emenike kırmızı yemedi hakeme teşekkür etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Makaryos said: yatın kalkın caner'e dua edin fenerbahçeli arkadaşlar. Canerde Mersin İdman Yurdunun futbolcusu zaten sdfgsgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fenn said: 2-2 birden yazma öyle abi şok etkisi yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 KuddusiMavra said: Bu takımda kim görev adamı diye sorsalar ilk Selçuk'tur. 10 maç oynat,kes 10 maç kenarda oturt,sonra "gir lan oyna" de adam standart topunu oynar.10 senedir Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu kötü futbolcu değildir,ballı futbolcu değildir.Şu Selçuk'a takıntıyı anlamıyorum. O görev adamı olduğundan değil, kalitesiz olup yine de senelerdir FB'de durabildiğinden. Kapris yapsa kapı önüne koysalar anadolu takımları almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Hakem sarilari adam gibi verse kasimpasa 8 kisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Haftaya Sow affedilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 45-60 arasini izleyemedim de 5 dakika uzatma ne demek ya gs macinda bunun 2 kati kadar durdu net kac verildi bilmiyorum 3 mu 4 mu? Fenerin sansli olmadigini iddia eden biri vardi buralarda ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Oyunu çevirmek için Topuz giriyor kenardan, vay haline koca Fener vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Goooooool 2-3 hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Fener bali strikes again. Ama iyi vurdu Webo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 tam kendime zaa hazırlamıştım lan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 fener balı her zaman ki gibi görevini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 souldarkorn said: KuddusiMavra said: Bu takımda kim görev adamı diye sorsalar ilk Selçuk'tur. 10 maç oynat,kes 10 maç kenarda oturt,sonra "gir lan oyna" de adam standart topunu oynar.10 senedir Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu kötü futbolcu değildir,ballı futbolcu değildir.Şu Selçuk'a takıntıyı anlamıyorum. İşte Türk halkı olarak oynayamayınca kendini geliştirmeyen adama eleştiri yapmak yerine aferim sesini çıkarmadan etliye sütlüye karışmadan topunu oynuyor diye helal çekiyoruz. Selçuk'un standart futboluna kaldı ise FB yazık. 10 yıldır Fenerbahçe'de oynayan futbolcu kötü futbolcu değildir diyorum.Geliştirmek,geliştirmemek göreceli kavramlar.Ancak Türkiye'nin ve Avrupa'nın sayılı bütçeli takımlarından birisinde 10 sene top oynayabilen futbolcunun bu kadar eleştirilmesini anlamsız buluyorum.Kaç tane örneği var Galatasaray,Beşiktaş,Fenerbahçe'de?Ve bunca senedir kaç tane teknik direktörle çalıştı ve neden bu teknik direktörlerin hiçbirisi vaz geçmedi?Eleştirmeden önce düşünmeyi öğrendiğimizde çok hem de çok yol almış olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 alex televizyonu açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ahahahaha böyle bal olamaz arkadaş ya kasımpaşa da kaçırdığı gollere yansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bu ne diyor ya futboldan da anlamıyor, hiç bişeyden anlamadığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 BAL DEĞİL BİLEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Fenerbahçem beni yanılttı. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 selçuğa çok kötü futbolcu demeyen adam perma haksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 5 kavanoz 100 lira diye satılan ballara sahte diyoduk da böyle sahte bal mı olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 7 kilo olm o 5 deil asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar