Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zep said:

abi başka sebeb nasık yok yaa. milli takım ne allah aşkına 3 ayda bir maç yapıyorsun. egosunu kurtarmaz terimin

tamam işte adam sözleşme yenilemedi. niye çünkü diğer tarafta milli takım seçeneği var.iki tarafa da açık kapı bırakınca aysal yolladı.
Mesaj tarihi:
bu arada bu sene zaten kötüyüz. td değişikliği iyi bile olmuş olabilir. ben terim'in çolak emre falan sevdasından vazgeçeceğini bruma'yı ilk 11'e monte edeceğini düşünmüyordum. 4-3-1-2 de gelecek yok.
Mesaj tarihi:
Bir garip valla. Ünal Aysal zor adam belli. 2 ego fazla geldi klube biri gidecekti. Muhtemelen FT bunun mesajını almış olacak ki milli takım geyiği girdi araya, yoksa salt milli takım girdi diye böyle bir karar alındığını zannetmiyorum. Demek ki sene başından bu belliydi az çok iki taraf için.

Hayır kim gelecek ki. Mancini de Matteo da dandik hocalar milyonlarca dolar çöpe giderse 2-3 sene önceki kısır döngüye mi döneceğiz. Bu kararların önceden verilmesi lazım diyeceğim de, işte şampiyon olmuş FT'yi kovamazsın tabii, ortaya milli takım işi çıkınca bahane oldu.

FT GS'yi çabucak silecek bir adam değil. Duvarında 4 yıldızı koymuş birisi son geldiği zaman. Ama işte Ünal Aysal çok zor bir adam o belli. Çalışmak istemeyeceğiniz gaddar patron resmen adam. Gözünün yaşına bakmıyor, kafasında belli bir plan var..
Mesaj tarihi:
hayır gider ayak takımıda piç etti. gideceğini bildiği için hiç bir türkü de almadı herif.

yoksa potukla, töreyi istese kimseye kaptırmazdı.

estonya tokatlamassa hollanda tokatlıcak zaten.
Mesaj tarihi:
yabancı kontenjanı ile ilgili bir tüyo ve beklenti olduğunu düşünüyorum.

terim'i federasyona bıraktık. ayrıca geçen bakanlar bu konuyla ilgileneceklerini söyledi. hükümetle iyiyiz nasılsa. sene bu konuda bi gelişme olacak.
Mesaj tarihi:
büyük galatasaraylı fatih terim, kimsenin yapamadığını yaparak 3. kazığını da atarak gitti, kına yakar artık...

azcık palazlanadı ya adanalı uçuyor şimdi

hadi 1. kupa aldın lagaluga yaptılar inandık
hadi 2. de sen yapmadın o transferleri, zaten onlar ucuz du onada inandık

ee şimdi neye inanacaz, kankalarını çıkarmış yönetimden ne kada mühim...
Mesaj tarihi:
ahahah PZero tam oturtmuş yine

Ünal yine elitlik sıçıp Terimi hiçe saydı, Terim tam 40 yıllık GS neferi ama Ünal hepitopu 2 yıllık futbol adamı, havan kime yabancı. Hala TRde futbolun kendi Belçikadaki şirketi gibi yürüdüğünü sanıyor, bunlar daha iyi günleriniz lol

ŞİMDDİİİ ONLARR DÜŞÜNSÜNNN sdf
  • Yeni Oluştur...