Sotto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bakma Bruma girince taktik saçma sapandı aslında kağıt üstünde de, mesela sağ taraf yoktu bile, çünkü Selçuk içeride, Burak forvette, hani onlar sağa kayık gibi gözükseler de bomboştu orası ben Biliç'in yerinde olsam yüklenirdim oraya, Töre'yi filan çekerdim, ama geç uyandılar biraz, sonra Melo toparladı orayı bakmayın yani. Yine uydurmasyon birşeydi o...
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 serjuhan doğru da GS 1,5 yıldır sanki bu kural bizi etkilemeyecek gibi takılıyor. Öyle bir havaları var. En basitinden Potuk için bir Hamit kadar uğraşsaydın çok rahat alırdın veya herhangi bir gurbetçi futbolcunun gidip BJK veya FB'yi, FT'li GS'ye tercih etmesi bana mantıksız geliyor, demek ki pek uğraşmadın. Gerisi aynı hikaye zaten, Aydın'dan, Erman'ına bildiğimiz şeyler.. Yabancı sınırlaması büyük sıkıntı kabul, ama bunu bahane olarak görmek de saçma...
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 eğer adam gibi bir hoca olsaydı karşımızda çok rahat çözerdi bizi.sol ve sağdan gelen her atakta tehlike oldu resmen.ama yok illa fernandes ile gelcez diye her topu hiç etti beşiktaş :D melo ciddi anlamda şu takımın en önemli oyuncusu
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi şu an neredeyse bütün büyük takımların oynadığı ve bence bizim de oynamamız gereken sistem 4-2-3-1 ve bu sisteme zaten Potuk filan uygun değil. Bir de o paraları vermek yanlış olurdu. Ha Arda çok iyi giderdi ama onu almak da pek mümkün değildi zaten. Yerli statüsünde üst kalibrede uygun olan adam da yok denecek kadar az. Arda, Mesut Özil, İlkay filan var. Bu adamları almak mümkün değil zaten. Bir de Bruma girdikten sonra 4-2-3-1 oynadık. Burak 3lünün sağına geçti dikkatinizi çektiyse. Ki direk farketti sistem değişikliği bana kalırsa.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Yok zaten öyle oynayacaksan kabul. Ama o zaman tek forvet kesik yiyecek ya da Burak veya Umut'tan birini sağa çekmek zorundasın ama özellikle Burak içe kaçıyor, kanat özelliği yok zaten. Topu verdin mi geri alamıyorsun. E adam geçemiyor zaten, driblingi de pek yok. 4312 oynayacaksan da Potuk'u mis gibi alırdın, canavar gibi oynardı. Engin ve Selçuk buna müsait değil. Bruma'yı aldığına göre 4231 oynayacak kabul, o zaman Burak'ı da yollayabilirdin Lazio'ya. Veya oturtacaksın Drogba'yı, Burak'ı arada. Plansızlıktan kastım ben hem Sneijder'le oynayayim, hem 2 iyi kanadım olsun, hem çift forvetim olsun. Olmuyor işte pek. Burak sağa geçiyor gibi gözüküyor ama içgüdüsel olarak içeri kaçıyor zaten. Bilmiyorum TV'den bile kabak gibi gözüktü sağ tarafta, Melo geldi kurtardı orayı son 15 dakika. Çizgiye inip çıkardığı 2-3 top var sağdan.. Bruma oynadığında görün bakın bizim sağ kanat sıkıntı olacak. Çünkü Selçuk zaten içe kaçıyor, Burak o tarz oynamıyor. Yani rakip soldan yardırabilir bizim maçlarda..
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi yerli oyuncu lazım sana Burak'ı satamazsın. Yani şu AB muabbeti bir belli olsun da olumlu sonuçlanırsa zaten Ünal Başkan gerekeni yapar. Terim de ya şimdi ya sezon sonunda gideceğine göre şöyle gerçekten sağlam bir yapı ile bir yabancı hoca getirirsek çok iyi olur. Ama bu yabancı hoca cidden Prandelli Bielsa Heynckes Lucescu gibi birisi olmalı. Mancini felan gelmesin boşuna Rijkaard'dan beter olur.
khala Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 MrLevie said: Ulan bir iki konusma cikti yine zepetlediniz adami. 2 gun once ft ferguson modeli olsun diyenler de gitsin demeye baslamis. 2 senelik sozlesme onermisiz niye 1 sene olmadi demis adam sadece. Belki 1 senelik sozlesme onerecek simdi unal. Biraz fazla abartılıyor bu iş bana sorarsanız. Su anda ftnin ne olursa olsun gitmemesi gerekli. Yerine koyabileceginiz adam yok. Sirket degil burasi gidenin yeri doldurulamasin. Hepimiz gorduk 10 senelik sureci. Yabanci td falan gelirse bizim kezbanlarin arasinda ic olur rijkaard gibi. Su anki sistemsizlik hücum hattının kalabalikligindan tamamen. Kesebilecegin adam yok. Kirptigin anda başlayacak Drogba niye yok Burak niye yok Sneijdere niye paralar döküldü? Şuraya kadar hepsine katılıyorum. Sneijder ve Drogba gibi adamları da anca anlık fırsat ile alırsın. Böyle bir fırsat oluştu kaçırmadık. Sneijder yüzünden sistemsiziz fakat kesemiyorsun işte, Fatih hoca önce buna çözüm bulması gerekiyor.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ben Sneijder'in bu halinin birazda çevresinden kaynaklandığını düşünüyorum. Sneijder Hagi gibi bir 10 numara değil, Sneijder pas üstadı yani besleyici bir adam. Ama adamın sağındaki solundakiler hareketsiz duruyor hali ile pas atacak yer bulamıyor. Bizim en büyük sorunumuz bu belki de. Çok hareketsiziz. Pası veren bir daha almak için çıkmıyor boşa. Mesela 4-2-3-1'i düzgün kanatlarla oynasak ortasına da Sneijder'i koysak adam eminim çok başka oynar. Mesela Drogba Bruma - Sneijder - Farfan Melo - Selçuk
Cons Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 aynen öyle. koşan adamların önüne ne paslar attığı belli herifin. presste yapıyor koşuyorda bu sezon. besleyebilceği adam lazım sadece. burak mesela kaç asistini yedi herifin bu sene flkmvfd
nordhen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 seken topa plase vurmaya çalışan bir adam burak yılmaz, drogba golle güzel ders verdi ama o dersi alamamıştır. umut kaç maçtır babalar gibi oynuyor, niye hala bunun yerini alamadı diye terim beye sormak lazım.
khala Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mevcut kadrodan Farfan yerine Amrabat'ı koy işte ama yabancı sınırlaması Fatih hocanın oynatmak istediği sisteme de darbe vuruyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ünal Aysal Açıklama "Polemik dediğiniz beyanatla olur. Ortada saklanacak bir durum da yok. Basın geçtiğimiz dönemde konuyu fazlasıyla işledi, üzerinde birçok kurgu denendi. Hocamızın milli takımı çalıştırmaya başlamasıyla da konu alevlendi. Bir gün bu işlerin nasıl geliştiği ve nereye gelindiği konusunda size bilgi verilecek ama o gün, bugün değil. Şimdi size sadece, bu işin bir iç sorunumuz olduğunu, konunun ciddi şekilde farkında olduğumuzu, bir an evvel çözmek için çalıştığımızı ve Fatih hoca ile beraber oturulup bir sohbetle neticeleneceğini söyleyebilirim. Biraz sabretmenizi rica edeceğim." "24 BİLEMEDİNİZ 48 SAATTE..." Yaşanılan sürecin bir sorun haline getirildiğini savunan Aysal, "Ortada bir sorun olmasa dahi, konu üzerinde çok konuşulursa bozulur. Bir sorun yaratıldı. Bugün Galatasaray'ın ve bir yerde de milli takımın menfaatleri için, ayrıca Fatih Terim'in de rahat çalışabilmesi için oturup doğru dürüst bir karar almak lazım. En kötü şey kararsızlıktır. Bu da önümüzdeki 24 saate, bilemediniz 48 saat içinde neticelenecek bir durumdur" şeklinde konuştu. Teknik direktör Fatih Terim'i telefonla aradığı ancak deneyimli teknik adamın yanıt vermediği iddialarıyla ilgili olarak da Aysal, şunları söyledi: "Arkadaşlar bunlar detay. İşin esası önemlidir. Gerçekte bir anlaşmazlık, uyumsuzluk varsa, bizim için bir tek esas önemlidir. Galatasaray'ın kurumsal yapısı, sistemin kendi kurgusu içinde iyi çalışması ve dönmesi önemli. Hepimiz bunun aktörleriyiz ve bu gayeye hizmet ediyoruz. Burada bir aksama olursa, ilerde çıkacak sorunları önlemek üzere bugünden bazı önlemler almak bizim görevimiz. Şu anda yapmak istediğimiz şey bu." Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısının maddeleri içinde Fatih Terim konusu olmadığını aktaran Aysal, "İletişimimiz konusunda bazı aksamalar olmuş olabilir ama önümüzdeki 48 saat içinde bunu rahatlıkla çözebilecek güce ve bilgiye sahibiz" ifadelerini kullandı. "HİÇBİR TEKNİK DİREKTÖRLE GÖRÜŞMEDİK" Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'le sorunun çözülememesi durumunda ''B planları'' olup olmadığı ve alternatif arayışları bulunup bulunmadığı konusundaki bir soruya, "Net bir şekilde söylüyorum. Bugüne kadar hiçbir girişimimiz olmadı, kimseye yetki vermedim, hiçbir teknik direktörle görüşme yapmadık. Ama bir karar alındıktan sonra bu işler süratle yapılır. Galatasaray'ın bilgisi ve ilişikileri çok iyidir. Türkiye'de veya Türkiye dışında muhakkak Galatasaray'a layık, bu işi yapabilecek profesyonelleri bulabiliriz. Ancak bugün o noktada değiliz" yanıtını verdi. Başkan Aysal, Fatih Terim'e kırgınlığı olup olmadığı konusunda, "Benim kimseye kırılma gibi bir lüksüm yok. Sırtımda Galatasaray gibi büyük bir mesuliyet var. Benim görevim bu gemiyi varmak istenilen limana sağ salim götürmektir. Bunun için her türlü kararı zamanında almak, gecikmeden almak benim görevimdir ama doğru kararı almak da benim görevimdir. Ben bunun bilincindeyim" derken, verdiği 48 saat sürenin kesin bir zaman mı olduğu konusunda ise "Allah'ın emri değil bu tabii ama çok uzun sürmeyecek bir zaman içinde konu netleşir. Süre uzadıkça Galatasaray bundan zarar görmektedir. Buna tahammül etmemiz mümkün değil" diye görüş belirtti. Yönetim anlayışına uygun bulmadığı bütün süreçleri kesip kenara koymanın kendisi için görev olduğunun altını çizen Aysal, "Nerede aksama varsa, zamanında devreye girip tamir etmeniz lazım. Kişileri katiyetle suçlamıyorum ama hepimizin hayatta bir görüşümüz, prensiplerimiz ve çalışma sistemimiz var. Bu bazen kurumunkiyle çakışabilir. O zaman da yönetim devreye girer ve kurumun prensiplerini öncelikli olarak tatbik etmek üzere yetkilerini kullanır" diye konuştu. "DAHA ÖNCE 2 YILLIK ANLAŞMA YAPTIK" Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim'in 2 yıllık mukavele önerisini reddetmesi konusunda, şunları söyledi: "Çok büyük bir yanlışlığı düzelteyim isterseniz. Fatih hocamızla ilk olarak, her sene gözden geçirilmek üzere anlaşmada mutabık kalmıştık. Ama birinci seneyi doldurduktan sonra, o seneki başarıdan sonra, hocamızla anlaşmamızı biz direkt olarak 2 yıl uzattık. Yani önümüzdeki mayıs ayına kadar sözleşme yaptık. Yönetim kurulunun 2 yıl daha sözleşme uzatma teklifinin temeli de budur. En başta bir yıl olduğu doğrudur ama sonra iki yıl uzattık. Şimdi yine 2 yıl uzatmayı önerdik. Hocamız Medical Park Antalyaspor maçından sonra, böyle bir uzatmayı kabul etmeyeceğini söyledi. Sebep olarak da, 'birer birer gidiyorduk, niye şimdi 2 yıl?' dedi. Saygı duyulacak bir görüştür, emek onun emeğidir. Nasıl değerlendirmek isterse öyle değerlendirir." "HİÇBİR SPORCUM SAYGISIZLIK YAPMADI" Aysal ayrıca, Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Melo'nun olayların çıkmasına neden olduğu yönündeki eleştiriler için de "Ben orada klasik bir kırmızı kart olayı gördüm. Adamın ayağına basmış, kırmızı kart aldı ve çıktı. Cezası neyse de alacak. Sahadan çıkarken formayı göstermesi önemli bir durum değil, Gayet tabii yabancı bir sahada forma göstermek, o adrenalin ile her oyuncunun yaptığı bir reaksiyon. Bunu ben bir saygısızlık olarak almıyorum. Beşiktaş seyircisine benim hiçbir sporcum saygısızlık etmedi ve etmezler" değerlendirmesinde bulundu.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sneijder'den herkes ceza sahasına girmeden çaprazdan plase kessin, topu alsın ceza sahasına girsin bekliyor da, yukarıda da sıklıkla söylendiği gibi Sneijder tek topu mükemmel oynayan daha pası almadan hücuma çıkaracağı oyuncuyu kaçıran ve muhtemelen asistle sonlandıran bir adam. Mesela ikinci yarı Bjk maçında Drogba istasyon olup Sneijder'e çok döndü geriye tek pasla Bruma'yı kaçırması için, keza oldu da. Bakalım Terim ile de devam etsek Bruma'yı monte ettikçe verim artar diye düşünüyorum.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 brumayi monte ettikce arkaya sabriyi monte edicez yalniz asdf.
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Eboue iyi oynadı mı oynuyor da çoğu maç gereksiz işler peşinde, mesela Serdar Kurtuluş'un gereksiz faul aldırma çabası yüzünden yenilen golde Bjk taraftarı küfür etmiştir Serdar'a, biz onu kaç maç yaşadık. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarında yenen goller ilk aklıma gelenler. Drogba-Melo-Nando-Bruma-Sneijder yaz banko. Diğer kontenjanda bana göre hala Chedjou. Her maç farklı geri 4'lü olmaz olursa da en azından tandem fix olsun Şeju-Sarı
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bence chedjuyu melonun yerine denesin bir maçlığına
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Yok abi Melo zaten yeterince stoperlerin arasına gömülüyor baskı gelince, takımı ileri çıkarması gereken adam Melo adam gömüldükçe Selçuk helak oluyor geriden top almaktan. Chedjou'nun top hakimiyeti var da, kanser oluruz yani pres yiyince
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Galatasaray'da Fatih Terim'in takım başında kalıp kalmayacağı bugün belli oluyor! Doğan Haber Ajansı, bugün yapılacak toplantının ardından Terim ile büyük ihtimalle yolların ayrılacağınız yazdı. http://www.radyospor.com/Futbol/169201/-Karar-gunu--Ayriliyor-mu- Terim sözleşmeyi kabul etmedi. http://www.radyospor.com/Futbol/169192/-Terim-sozlesmeyi-kabul-etmedi-
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 terim şuan '' ya dünya kupasına gidersek '' diye düşünüyor muhtemelen. hani olur da gidersek terim imkanı yok başkasına bırakmaz kendi gider. ama gidemezsek muhtemelen galatasaray'da kalacak. bu nedenle işi ortada bırakıyor. bu da galatasaray'ın işine gelmez. yeni td gelecekse bir an önce gelsin.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 baskasi olsa bisey demezdi belki de, unal basgan affetmez.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Böyle yapacaksa gitsin. Çok hizmeti oldu ama egosunu tatmin etmek için GS yi araç yapıyor şu anda. Ayrıca Ünal Aysal 24-48 saat içinde bu olay çözülecek demiş.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 24-48 saat dediyse , ya imzayı atacak ya da çekip gidecek. Daha fazla zaman kazanmasına müsade etmeyecek başkan demek ki. Milli takımın dünya kupasına gitme şansı yok , hiç rüya görmesin. Ya şimdi gidip boş oturcak , Euro gruplarını falan bekliycek , ya da paşa paşa çalışıcak. Hiç tribe girmesin bence , GS ve milli takım dışında üst sınıf/prestijli bir takım çalıştırması sürpriz olur. ----- Bu arada GS camiasından birçok kişi da başkandan rahatsızmış. Tabi o alıştıkları sistemi uygulatmıyor başkan , birkaç kişinin oyuncağı gibi yönetilmiyor artık.
Öne çıkan mesajlar