scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 toggie said: MrLevie said: Tugay eğitimi nefeniyle tdlik yapamıyor diye birgeyikvar doğru mu o ya? Ortaokul mezunu oldugu icin tff lisans vermiyormus diyollaa Roberta carlos için değişen yasadan yararlanıyor tugayda artık engeli yok.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Benim de ilk tepkim dısardan niye bitirmemis ki oldu. Milli olma mevzusu da cok sacmaymıs. Profesyonel futbolcu olmus adam teknik direktor de olabilsin yani nedir ki.
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 souldarkorn said: U20 Milli Takım Koordinatörlüğü görevini üstlenen Tugay Kerimoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'na istifasını sundu. tff: 1 - gs: 1
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Romanya’da yayın yapan Dolce Sport’a açıklamalarda bulunan Hagi, sarı-kırmızılı ekipten teklif aldığını doğruladı. Romen çalıştırıcı teklifi geri çevirdiğini söyledi. Hagi, “G.Saray’ı çalıştırmak için iyi bir zaman olmadığını bana gelen teklifte söylemiştim. G.Saray’ı sezon başında çalıştırmaya başlamak benim için daha doğru olurdu. Yola çıkmış bir takımı almak istemedim” diye konuştu. Her zaman Türkiye ve Galatasaray’da olmak isteyeceğini dile getiren Hagi, “Ancak böyle bir zamanda bu mümkün değil” ifadelerini kullandı.
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 4-5-1 e dondugumuz aciklanmis. Tek forvet diye bagiran epey bi pati vardi, bakalim mutlu olacaklar mi
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2013-2014/juventus-macinda-aydin-yilmaz-ilk-11-de-olabilir_sto3946704/story.shtml idman topçusu diyorlardı bu herif için. mancini'de yemiş bunu aehaeh
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bruma o kadar iyi olsa büyük takımlar alırdı ve büyük takımlar istese GS alamazdı diyen arkadaşlara gelsin: Bruma said: Real Madrid beni istedi. Direkt olarak avukatım Bebiano’yla konuştular. Fakat ben teklifi kabul etmedim. Madrid’de pek çok yıldız var. Cristiano, Di Maria, Benzema gibi. Ben direkt oynamayı tercih ettim. Eğer Real Madrid’in teklifini kabul etseydim, muhtemelen onların ikinci takımında Castilla’da oynamak zorunda kalacaktım. Orada birinci takımda oynamak zor gözüküyordu. Fakat ben kapasiteme sonuna kadar güveniyorum. Ben daha büyük yarışma gruplarında oynayabilirim. Manchester United, Manchester City, Arsenal ve Monaco da beni istedi.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi aydın cidden idmanlarda coşuyor heralde :D adamdan hiç bir hoca vazgeçemiyor
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Rijkaard ilk geldiğinde de Kewell yerine Aydın ile başlıyordu ilk maçlarında, sonra gördü adamın özünü kesti. Mancini de yanılmaz umarım
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sercan yıldırım'ı da manu istemişti zamanla. sonra onu da gs aldı.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ya istemek farklı girişim farklı. Bruma konusunda görüşmeleri oldu bazı devlerin, bir kere de onlar yanılmış olsun diye umalım, nazar değmesin iyi gidiyor şu an. İzleyip keyfini çıkarmak lazım, 3 maçta Ronaldo yapmak kadar balon demek de yanlış
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kimlen bir tutalım Şınayderle mi? Sercanın fazlası vardır eksiği yoktur Aydın kekosundan ayrıca
khala Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bruma 2003'deki Cristiano Ronaldo oyun stili, son vuruşlardaki beceriksizliği vs. Kendini geliştirirse (hem oyun hem karakter) bir Ronaldo olmasa da top class olacağı aşikar.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sercinho'da dribbling yok, pas yok, bitiricilik yok. Sadece hız ile ekmeğini yedi. Direk Bursa kitlemeye çalışıyordu, en iyi denildiği sezonda bile 10 gol anca atan forvet olmaz abi. Sırtı dönük Drogba tipi olsa anlayacağım ama tek özelliği hızlı çıkan ve önüne top isteyen bir adam olarak bitiriciliği çok zayıf
guernica Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 herhangibir 100 metre koşucusu kadar futbol yeteneği var sercanın.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sostizm said: 4-5-1 e dondugumuz aciklanmis. Tek forvet diye bagiran epey bi pati vardi, bakalim mutlu olacaklar mi 4-5-1 demiyorduk takımı snijdere göre kur diyorduk tek forvet i de zor maçlar için ama ne yaptı sinyor terim bizi dinlemedi kafasına göre takıldı, biz de gönderdik adamı ne yapalım 4-5-1 diye bir şey olmaz drogba topu indirince birisine aktarması lazım o da snijder gibi gözüküyor bakalım kısmet ama yeneriz ya juveyi, çünkü takım deiller
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Fakat 4-5-1 i , pes formasyonu gibi dusunenler...
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 4-5-1 diyince aklıma hep alex li fener geliyor
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 serjuhan said: Bruma o kadar iyi olsa büyük takımlar alırdı ve büyük takımlar istese GS alamazdı diyen arkadaşlara gelsin: Bruma said: Real Madrid beni istedi. Direkt olarak avukatım Bebiano’yla konuştular. Fakat ben teklifi kabul etmedim. Madrid’de pek çok yıldız var. Cristiano, Di Maria, Benzema gibi. Ben direkt oynamayı tercih ettim. Eğer Real Madrid’in teklifini kabul etseydim, muhtemelen onların ikinci takımında Castilla’da oynamak zorunda kalacaktım. Orada birinci takımda oynamak zor gözüküyordu. Fakat ben kapasiteme sonuna kadar güveniyorum. Ben daha büyük yarışma gruplarında oynayabilirim. Manchester United, Manchester City, Arsenal ve Monaco da beni istedi. kanıt olarak bruma'nın ağzından çıkan söze artık ihtiyacımız yok, zira gördük gözümüzle gerçekten çok iyi olduğunu. sadece apaçi ve bencil. iyi bir hocayla adam olabilir. tabii yaşı 19, birkaç sene sonra apaçiliği de geçebilir kendi kendine. ama şu anki kafada oynarsa devamlı, quaresma olur anca.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Esh said: Fakat 4-5-1 i , pes formasyonu gibi dusunenler... melo selçuk bruma aydın koy bakalım drogbanın arkasına :)
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Esnaf said: 4-5-1 diyince aklıma hep alex li fener geliyor ona 4-4-1-1 demiyorlar mı?
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sabonis said: serjuhan said: Bruma o kadar iyi olsa büyük takımlar alırdı ve büyük takımlar istese GS alamazdı diyen arkadaşlara gelsin: Bruma said: Real Madrid beni istedi. Direkt olarak avukatım Bebiano’yla konuştular. Fakat ben teklifi kabul etmedim. Madrid’de pek çok yıldız var. Cristiano, Di Maria, Benzema gibi. Ben direkt oynamayı tercih ettim. Eğer Real Madrid’in teklifini kabul etseydim, muhtemelen onların ikinci takımında Castilla’da oynamak zorunda kalacaktım. Orada birinci takımda oynamak zor gözüküyordu. Fakat ben kapasiteme sonuna kadar güveniyorum. Ben daha büyük yarışma gruplarında oynayabilirim. Manchester United, Manchester City, Arsenal ve Monaco da beni istedi. kanıt olarak bruma'nın ağzından çıkan söze artık ihtiyacımız yok, zira gördük gözümüzle gerçekten çok iyi olduğunu. sadece apaçi ve bencil. iyi bir hocayla adam olabilir. tabii yaşı 19, birkaç sene sonra apaçiliği de geçebilir kendi kendine. ama şu anki kafada oynarsa devamlı, quaresma olur anca. Asıl soru mancini yontabilir mi ? Hiç fikrim yok valla kimleri yetiştirmişti inter'de ? Balotelli kendi ögrencisiydi o ne yaptı gördük lol...
Öne çıkan mesajlar