serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 En azından yıldızlarla çalışmaya alışkın. Bir de cidden defansımızı adam etse daha ne yahu. Bu arada ben de Bielsa isterim.
guernica Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 twitter said: mancini niye sol bekiniz yok dediğinde ne dediniz ya :)))) @GalatasaraySK sdsfdsfdsfs
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 rierayı oynattık baltamız vardı
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 mançini kesin geldi mi şimdi ? açıkcası kadromuz zaten iyi. tutupta bi td değişti diye 5. olmaz bu takım. oynayacak adamlar belli. fakat ünal aysal'ın adama go go demesi lazım. şimdi mançini burak'ı kesebilir mi kendi sistemi için ? yapamaz bunu. hemen ortalık karışır. burak ağlar tribünler bıd ıbıdı. sneijder'li çift forvet oynadığımız sürece işimiz zor ama. ayrıca devre arası da muhtemelen baya giden gelir olur takıma.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 gs sneijder i oynatabilsin diye tff maç kadrosunu 12ye çıkarmış.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 çift forvet ne ya defans patlıyor
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 adam da şanssız ya, juve maçından önceye denk geldi sdf
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 sneijder beşiktaşa veya fb ye giderse olur o anca
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Red said: mançini kesin geldi mi şimdi ? açıkcası kadromuz zaten iyi. tutupta bi td değişti diye 5. olmaz bu takım. oynayacak adamlar belli. fakat ünal aysal'ın adama go go demesi lazım. şimdi mançini burak'ı kesebilir mi kendi sistemi için ? yapamaz bunu. hemen ortalık karışır. burak ağlar tribünler bıd ıbıdı. sneijder'li çift forvet oynadığımız sürece işimiz zor ama. ayrıca devre arası da muhtemelen baya giden gelir olur takıma. yıllık 4.5m maaş. Başarıya göre bonuslar olacakmış. 2+1 yıllık sözleşme üzerine anlaşmışlar.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 İtalyan hoca uzun yıllardır birlikte çalıştığı ve son olarak Manchester City'de de beraber görev yaptığı isimleri Galatasaray'a getirmek istiyor. Mancini'nin teknik kadrosunda görmek istediği isimlerin Fitness koşu Ivan Carminati, antrenör Fausto Salsano, kaleci antrenörü Massimo Battara olduğu biliniyor. Roberto Mancini bu üç isimle uzun yıllardır birlikte çalıştığı için, Galatasaray'da da bu ekibini korumak istiyor.
Somon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Theridone said: 4 maç ömür biçiyorum.
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Galatasarayın basın sözcüsünün konuşmasını şimdi tekrar dinledim orada birşey dikkatimi çekti. "Terime 2 yıllık sözleşme önerdik. Kendisi kabul etmeyince başka arayışlara girdik." diyor. Sanırım bu mancini olayı daha önceden belli olmuş.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Zaten yardımcıları R. Madrid maçını izlediler diye duydum sanki bir yerde ama sallamasyon olabilir..
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Yani burada yönetime kızmıyorum ben. Sen adamların sözleşmesini kabul etmezsen adamlarda gider başkası ile görüşür tabiki senimi bekleyecekti.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 bir bir gidiyorduk niye 2 önerdiniz telefonunuzu da açmam daha
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 souldarkorn said: İtalyan hoca uzun yıllardır birlikte çalıştığı ve son olarak Manchester City'de de beraber görev yaptığı isimleri Galatasaray'a getirmek istiyor. Mancini'nin teknik kadrosunda görmek istediği isimlerin Fitness koşu Ivan Carminati, antrenör Fausto Salsano, kaleci antrenörü Massimo Battara olduğu biliniyor. Roberto Mancini bu üç isimle uzun yıllardır birlikte çalıştığı için, Galatasaray'da da bu ekibini korumak istiyor. Taffarel gitmesin ya... Mancini alarak topuguna sikti bence aysal.sonuna kadar arkasindayim ama simdi basarisiz olursa , Ft'i allah yapicaklar
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Aynen öyle ama aysal geldiğiden beri aynı riskleri alıyor inş bu riskte tutar. İlk geldiği zamanda bu takım şampiyon olmazsa giderim dedi. Yanlış karar vereceğini düşünmüyorum.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 artık yokuş aşağı yuvarlanma döneminde galatasaray. risk alma zamanı değil.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 3. olsak bile cl ye gidiyoruz siz kapışın liderlik için zaaaaaaaaaaaaaaaa
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 burası zaalama başlığı değil sevgili apaçi, ligin ilk gününden beri kötü olan bir takımı konuşuyoruz.
Öne çıkan mesajlar