Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 guernica said: paticik genel olarak ft tarzı heriflere kıl oluyor bildim bileli. ft'ye methiye düzen de görmedim buralarda. herkesten çok sana dert olmuş bu iş tatar. zenginin malı züğürdün çenesi durumu işte.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Fatih Terim her sözünün arkasında durdu. En azından mayısa kadar Terim'le beraberiz. Hedefimiz Fatih Terim'le 3 yıllık bir sözleşme imzalamaktır. Fatih Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocamdır." Laflara gel =)
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ahmedinejad said: demirören said: Yıldırım Demirören: "Federasyon, Galayasaray'ın düzenini bozmak istese, Galatasaray'a 4 kupa vermezdi" Bunu gercekten soylemedi degil mi? İstemedigine kupa vermiyor mu yani TFF?
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 söyledi, yakında lig son puan durumuna + seyirci ve jüri oyları da dahil edilecekmiş playofflardan sonra
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ŞAMPİYONU SMS İLE BELİRLE galatasaray diyorsan 3367'ye gs yaz yolla.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Unal aysal adam gibi adam lan. Size yavsak ednanlar lazim
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 "Tatar Ramazan" said: düne kadar aman hocam yaman hocam şimdi küfürler havada uçuşuyor, siz asıl Ünalı azizleştiriyorsunuz, o elinizde patlayacak asıl ama henüz uyanmadınız Sizin de tavır hep aynı, Terim GS'nin basındayken "egoist, kabzımal, maganda". GS Terim'i kovunca "efsane, imparator". Hosunuza gittigi gibi yorumluyosunuz durumu. Samimi degilsin bunları soylerken. Ayrıca Unal'ın futboldan anlaması gerekmiyor, hatta anlamaması daha iyi. Futbolu TD'ye devretmek en mantıklısı, FT doneminde de boyleydi ve isler cok guzel yurudu. Yeni gelecek TD'nin isine de yine baskan ve yonetim karısmayacaktır. Unal oldugu surece bu guvence var en azından. Taraftar olarak bu konuda kafam cok rahat. Futboldan anlayanların durumunu da goruyoruz iste ne hale geldi kanarya cumhuriyeti.
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Birde Ünal Aysala baskı yapıp başkan ol diyende camia, kurtarıcı diye getirildi şimdi burun kıvrılıyor.
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 türk kulüpleri haketmiyor böyle başkanı zaten, bıraksın az aklı varsa.
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 3-5 kelam da ben edeyim. Olayi Alexin gonderilmesine cok benzetiyorum. Kriz var, yonetilemiyor kriz baskan tarafindan. Ardindan oyle bir noktaya geliyor ki tek care gondermek. Fatih Terimin gonderilmesinin gs uzerindeki etkilerini yeni hoca belli olduktan sonra anlariz daha cok. Kimi getirecekleri belirsiz cunku. Ama, daha adami gondermeden (resmi olarak) gstv den haberler sicip tff ile 3+1 anlasti demek, adamin kovuldugunu medyadan ogrenmesine sebep olmak falan... Ilk antrenmanda kavga cikmasi, aysalin ydye ocakta keserim fisini demesi falan... Profesyonellik bunlar da degil. Lutfi aribogan gibi bi adam oldugu surece, cok kuyular kazilacaktir galatasarayda. Yakindir yonetimde baskalarinin da gitmesi falan.
razzo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Aysal cok iyi yapti cok da guzel yapti taam mi. Bu surecte asil suclu ve taraftarla oynayan Fatih Terim'dir. Goz gore gore zorla kovdurttu kendini.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Kriz Fatih Terim'in milli takıma gitmesiyle baslıyor. Ama kriz olusmaması icin kendisi "ben Galatasaraylıyım, Galatasaray beni gondermedikce ben buradayım, o beni bıraksa ben onu bırakmam" gibi acıklamalar yapıyor. Dısardan biz FT'nin krizi bitirmeye calıstıgını zannediyoruz, ama kendisinin dusundugu taraftar destegini arkaya alıp topu baskana cevirmek. Unal da krizi bitirmek icin "ben oldugum surece FT de burada olacak" diyor. Yani FT'nin acıklamalarını destekler sekilde isler devam ediyor. GS bırakmayacak, FT ayrılmayacak anlasılıyor her sey. Cok net. Ama FT dısarıya acıkladıkları ile kafasında dusunduklerini eslestiremiyor. Milli takımın teklifini acıklamıyor, sozlesme yenilemeye yanasmıyor. Hani Galatasaraylılık, bilegimi kesseler sarı kırmızıydı noldu? Sozlesmesi devam ediyor ancak sezon sonu bitecek. GS ile devam etmek isteyen adam neden sezon ortası sozlesmesini yenilemesin? Zaten futbolda td ya da oyuncu farketmez sozlesmeler bu sekilde uzatılıyor. Bitmesini bekleyen ya da gitmek istiyordur, ya da ucreti begenmemistir. FT niye sozlesme yenilemedigini mantıklı bir sekilde acıklamalı. Ama mantıklı bir acıklama yapabilecegini sanmıyorum arkasında bu kadar goygoycu olduktan sonra. Zaten egoist adam, bir de saksakcılar eklendi mi tutmayın Adanalıyı.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 aynen terimin g*t iki kat kalktı dedi benden başka adam yok havalara girdi
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.betfanti.com/wp-content/uploads/2013/03/unal-aysal.jpg said: Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Açıklama Bugün yapılan basın toplantısında TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in yanlış bilgilere ve anımsamalara dayanan açıklamalarını dinledik. Kendisini brif eden arkadaşlarının özensizliğine ve dikkatsizliğine bağladığımız bu açıklamalar kamuoyu ve camiamız açısından yanıltıcı olabileceği için aşağıdaki gerçekleri bir kez daha tekrarlamakta ve hatırlatmakta yarar görüyoruz. 1. Sayın Fatih Terim’le profesyonel ilişkimizi sonlandırma kararımızı TFF ile yapmış olduğu anlaşmaya dayandırmadığımız, dün Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Şükrü Ergün’ün sözlü ve yazılı açıklaması dikkatle okunduğu takdirde açıkça anlaşılacaktır. 2. Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır. Öncesinde mutabakata varmış olduğumuz koşulları paylaştığımız ve bunun üzerine düşünmek için bir süre istedikleri bu telefon konuşması sırasında Sayın Fatih Terim’in de yanımda olduğu düşünülürse, böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi. 3. Teknik Direktörümüze yapılmış ya da yapılacak teklif konusunda bilgimiz olduğu andan itibaren kararımız ve açıklamamız net olmuştur: 4 maç için Milli Takımımıza teknik direktörlük ve Mayıs ayı sonuna kadar danışmanlık yapma izni verilmiştir. Bunun dışında bir duruma izin vermeyeceğimizi hem telefonda kendisine bizzat ifade etmiş hem de resmi yayın organlarımızdan yayınlamış ve tüm kamuoyuna duyurmuş idik. Hemen ertesi gün tüm basında yer alan bu deklarasyonumuz da herhalde Sayın Demirören’in gözünden kaçmış olsa gerek. 4. Sayın Yıldırım Demirören’in henüz biz alınan kararı Sermaye Piyasası Kurulu’na ve basına bildirmediğimiz bir aşamada “biz Terim ile anlaştık şimdi 1+3 yıllık anlaşma imzalamak için bir araya geleceğiz” açıklamasını bizler de herkes gibi Doğan Haber Ajansı’nın yayınından öğrenmiş bulunuyoruz ve bunu zamanlama açısından TFF ve Sayın Fatih Terim için bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Haberin kaynağında bir sorun varsa bunun muhatabının Galatasaray olmadığı açıktır. Ünal Aysal Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ünal Aysal PR olarak sadece 24 saatte Y.D'den ayar yiyebilecek bir konuma soktu kendini. Gerçekten büyük başarı, 2 senelik emeğini sıfırladı toplumun pek olaylardan çakmayan ama aslında büyük çoğunluğunu oluşturan kesiminin gözünde. Muhtemelen doğruyu söyleyen Ünal fakat işte bu saatten sonra ikna çabaları girecek devreye
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Toplumun pek olaylardan cakmayan kısmı icin mi emek harcadı bu adam? Demiroren'den ayar yedigini dusunen de bu kesim bence? :)
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ya adamı istemeyen olursa istifa eder gider bence çok da zor değil. Sonra işte polat molat ya da benzeri gelirse yine ağlamasın burada ki flamerlar.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 fatih terim gibi hanzo ve full egodan oluşan bir adamın arkasından koyun gibi giden taraftarların olduğunu görmek üzücü ya. adam resmen sattı gs'yi ama neymiş geçmişte yaptıkları yetermiş. peh. ama diğer tarafta alex'i apar topar gönderen aziz'in götünün kılı olan milyonlarca kişi var. o yüzden biz iyi haldeyiz aslında onlara göre :D
bourbon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 sabonis said: fatih terim gibi hanzo ve full egodan oluşan bir adamın arkasından koyun gibi giden taraftarların olduğunu görmek üzücü ya. adam resmen sattı gs'yi ama neymiş geçmişte yaptıkları yetermiş. peh. ama diğer tarafta alex'i apar topar gönderen aziz'i götünün kılı olan milyonlarca kişi var. o yüzden biz iyi haldeyiz aslında onlara göre :D çelişkinin dibine vurmak
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 gecmiste yaptiklarina da bakiyorum, zirvedeyken aldi basini gitti, tekrar geldi, sicti birakti gitti, simdi de iyi basladi gene nasil sicarim hesaplari yapmaya baslamisti.
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 penis avukatı ile görüşmüşler. kim gelcek acaba
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ahahaha ona gülen tek kişi ben değilmişim
Öne çıkan mesajlar