Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grast said:

Valla kusura bakmada ligde 14. sıraya kadar düşmüş ligi zar zor 8. (ydi sanırım) bitirmiş takımı alıp buralara getiren adam başkan değil Fatih Terim'di.

yo başkandı
Mesaj tarihi:
Grast said:

Valla kusura bakmada ligde 14. sıraya kadar düşmüş ligi zar zor 8. (ydi sanırım) bitirmiş takımı alıp buralara getiren adam başkan değil Fatih Terim'di.

madem o kadar iyiydi 2. gelişindede bizi şampiyon yapsaydı.

fatih terim in katkısı başkandan çok daha büyük ama o transferleride babam yapmadı.bizi o şampyion yaptı bu şampiyon yaptı demek saçma.başarıda her ikisininde payı büyük
Mesaj tarihi:
Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş. (Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır. Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.

Bu sorumluluğun gereği olarak camiamızın daha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.

Bu kararın Şirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu

http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/275/aysal4_TI4WI.jpg
Mesaj tarihi:
Bu adam Ligin 28. Haftasına 14. sırada giren takımı alıp 2 sene şampiyon yaptı hemde ezici puan farkıyla.

Takım 5 maç kötü oynadı diye teknik direktör atılmamalı.

jupp heynckes gelse del bosque'den aragones'ten öteye gitmez benden söylemesi.
Mesaj tarihi:
abi takım kötü oynadı falan diye gitmiyor adam işte. sene sonu bırakacağı kesin. bu süreçte de adamdan verim alamazdık bence. sezona da kötü başladık. göz göre göre böyle olmasına izin vermedi yönetim.

hem milli takım hem gs işi bozdu bizi.
Mesaj tarihi:
Grast said:

Bu adam Ligin 28. Haftasına 14. sırada giren takımı alıp 2 sene şampiyon yaptı hemde ezici puan farkıyla.

Takım 5 maç kötü oynadı diye teknik direktör atılmamalı.

jupp heynckes gelse del bosque'den aragones'ten öteye gitmez benden söylemesi.

14. sırada giren takım mı? ilk 11 den 1 tane oyuncu bıraktılar mı ertesi seneye kadroda?
Mesaj tarihi:
Grast said:

Bir teknik direktör hakkında "takımını şampiyon yaptı" ifadesini kullanabilmek için kendisinin Nottingham Forest'ı çalıştırıp premier lig şampiyonluğu yaşaması gerekir diye düşünüyorum.

Bknz : Football Manager Save/Load Şampiyonlukları

Futbolcu, Teknik Kadro, Yönetim. Hepsinin birbirine yakın payları vardır başarılarda.

Hagi hariç

Fatih Terim şampiyon yaptı dediğin zaman, Selçuk, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Eboue, Ujfalusi bu adamların hepsini hiçe sayıyorsun.

Drogba dediğin adamı Terim oynatıyormuş gibi izlenim bırakıyorsun.
Mesaj tarihi:
Heykens gelmez de, velev ki geldi Alaman disiplini koymak ister o da patlar bizim topçularda hatta Afrikalılarda, Daum gibi buranın havasına suyuna göre evrilmesi lazım tanıması lazım ülkeyi insanını.
Kısa sürede olacak iş değil o, adam yaşlı artık başım götürmüyor lan sizi der gider geri sdf
Mesaj tarihi:
fenerbahçeye ne adamlar geldi, beşiktaşa da aynı şekilde, gs ye gelenlerden 2si hagi ve drogba, 2 si de fatih terim zamanı, ikisi de bildiğin yaşlı olmalarına rağmen deli gibi oynadı, diğer gelenler yatıodu, kötü oynuodu, bence buna terim etkisi sebep oldu.
Mesaj tarihi:
bence di matteo gelcek patlicaz sdfs

seçenekler mancini ve di matteo ise matteo gelsin bari. ama lukesku gelmeli.

o adam 2. şansı haketti.
  • Yeni Oluştur...