Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 gençler nereleri tavsiye edebilirsiniz aktivite olarak buralarda ? tek bildiğim yer alsancak fln burda en son 2 yıl önce gelmiştim napsam sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 alsancak harici bostanlıya gelebilirsin. kafeler, güzel barlar var. asansöre gidebilirsin, manzara ve kalite cafe. alsancak kıbrıs şehitleri zaten fix. ne bileyim nasıl birşey istediğini de yazmamışsın hiç. söyle ona göre tavsiye verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Araç var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234126_10151834577168856_661560137_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sosyete kahvecilerde oturmıcaksanız eleyelim onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 forum bornova)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kordonun çimlerine yayın arada polis taşlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aslında ne istediğimi bende bilmiyorum. şuan evka 3 mü 4 mü ne o sitelerin orda bi net kafede pinekliyorum kız arkadaşı beklemekteyim.herşeye okayim ben ama elit bi yerde saçma sapan karşılıklı oturup hareketsiz kalmaktansa daha hareketli bişiler yapmayı tercih ederim. ne bilim bilardo bowling fln aynı zamanda alkolde olabilir. serin olan yerler tercihim... çok sıcak burası yanıyorum zaten dikilideydik. ondan önce rock'n coketaydım (çalıştım orda) bide burdada çadır kurabilecek büyük park varmış dedi arkadaş.. başka var mı tavsiye edebilceğiniz. kız arkadaşın evinde kalmak biraz problemli oluyor çadırımı kurup rahat edebilirim edit: araç yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 olum bin ordan küçükparka in ne işin var evkalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 forseex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kız arkadaşın evi burda onu beklemekteyim şuan... gece burdan manzara iyimiş ama beğendim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 kaçta gelcek hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 homeros vadisine git abi o zaman ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 şehir içinde oba camping var güzelbahçede. kız arkadaşını da al orada çadırı kurabilirsin dilediğin şekilde. uygun fiyatlı da hareketli de bir şey olur anladım ben seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 gidiyorum şimdi kızın evine almaya siz yine yazın bişiler bi ara bakarım. daha buralardayım. teşekkür ederim ilginiz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yanında kız varken paticiğe mi bakıcan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 yanımda kız varken ben de bakıyorum paticiğe bazen. pic thread falan. hatta gösteriyorum kız da eheheh komikmiş yapıyor. bakılıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 maksat çadır kurmaksa, mühimmata gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sasalıya gidin 2 hayvan görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 evinde takılın işte klima da vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 chrome said: yanımda kız varken ben de bakıyorum paticiğe bazen. pic thread falan. hatta gösteriyorum kız da eheheh komikmiş yapıyor. bakılıyor yani. hayırlı olsun barıştınız mı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 cafe del mundo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 tırt orası çok nesne var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 konuscak bisey bulamazlarsa nesnelerden konu acilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bak o konuda doğru diyorsun... kızlarında ilgisini çekiyor aa bu bende var falan vereyim sana derken hop eve gidyon vermeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar