Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TAVSİYE&YARDIM

Sunwalker

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Eve bir yavru köpek almaya karar verdim yalnız herhangi bir tecrübem yok köpeklerle ilgili.

Üç katlı müstakil bir binada oturuyorum, aman komşular ne der derdim yok, ev kendimize ait ve komşu niteliğindekilerde sözümün geçtiği akrabalardan oluşuyor. Ev içerisinde köpeğe sunabileceğim yaşam alanı dışında balkonum ve terasım var. Ayrıca kendim gidemesem bile kalan aile fertleri yaz aylarını trabzondaki köy evinde geçiriyor. Köpekte yaz aylarında trabzon yolcusu olacaktır :)

32 yaşındayım ve iki oğlum var. Büyük oğlum 8 küçük oğlum ise 3 yaşındalar ve her ikiside son derece hiperaktifler. Tabiri caiz ise iki adet terminatör var evde. Eşim de hayvanlara düşkün bir kadındır.

Ben ırk olarak Pug yada Beagle yavruları düşünüyorum, araştırdığım kadarı ile bakımı kolay ve evcimen cinsler.Sizlerin de tavisyelerini alayım istedim. Benzer nitelike kırma da olabilir, illa cins olacak diye bir kaidem yok.

Bir de pet shop gibi ortamlardan köpek edinmek istemiyorum, sahiplenmeye muhtaç köpekler daha cazip geliyorlar bana. Sonuçta ailee yeni bir fert olarak göreceğiz, buna erçekten itiyacı olanlarda önceliğim. Bu konuda da bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise memnun olurum zira sahiplendirme adı altında açılan ilanların sahipleri maalesef pet shoplardan fazla para istiyolar köpekleri için :)
Sosyal ağlarda paylaş

beagle çok zor hayvan abi,her beagle sahibi illalah etmiş vaziyette gördüğüm kadarıyla.

ilk köpek alıcaksan,king charles-terrier vb ufak türleri tercih edebilirsin,pugda iyidir.

bizde anne golden terrier kırması baba safkan golden bi köpüş var,yaramaz hırbo,ama dünya tatlısı. goldenlara da bakabilirsin ama ilk köpek için daha zordur diğer türlere göre.

bide petarkadaş diye bi site var,orada sahiplendirilen köpekler var ücretsiz tamamen,oralardan da bakabilirsin. petshoptan alma abi köpek günah barınakta cins cins bir sürü hayvan var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...