Invulon Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 bu sözleri ilk moonglowda hejmar ve akara ile statlarımı arttırmak icin bana yardım ederken gelen pklara demisdim :) e yeni baslamisiz bilmiyoruz pk nedir ne yapar :) hejmar bagarıyo iceri kos iceri kos diye 2 dk ne oldu olayın şokunu anlamadan ekran siyah beyaz oldu ;) snn deki ilk anım buydu daha sonra neler neler yasadık.. forumlarda lunizle thrillusun konusmaları darkin antipk oldugu sıralar rom la birlikde forumda osmo ile tartısmaları vasmussenin moonglow valisiyken sehirin huzuru cok cok özledim sabahlamalardan sonra journeyma mage olusumdaki heyecanım orklar tarafından öldürülmeler :) daha sonra Brotherhood of Steel i kurusumuz güzel zamanlardı zaman ilerledi pistik gelisdik kimi zaman pk kimi zaman antipk oldum.. HorseLords dayken cavalrylerin size gösterdigi saygıyı hissetmek.. pk iken insanların korkusunu hissetmek athe nin delucia bankanın önündeki çöp ve cesetleri bize toplatması :p daha nice anı geldi bugun aklıma aynı ilk günki heyecanı yasamakdı amacım ve anarchy online a basladım ve yine aynı yardımlasmayı hissetdim co mutluyum belki sacmalıyorum ama ickili degilim :p neyse isin özüne gelelim :) o kadar cok dostlarıma hasret kalmısımki ultimaya yeniden basladım atlantic e geri döndüm yeni bi karakter eski dostlarda :) ao&uo da görüsmek üzere ;) invuLon , apprentice mage not : ne sansdır ya ao serverside patch icin down olmusken atlantice girdim atlantic down oldu lol ;) [Bu mesaj invulon tarafından 06 Mart 2002 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Hoşgeldin dostum, atl de bişeye ihtiyacın olduğunda haber ver yeter.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Hosgeldin Invulon. Sanirim henuz tanismadik ama umarim bir iki aya kadar tanisiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 hoşgeldin canım, sana göz kulak olmak ablalık görevimdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 said: invulon, 06 Mart 2002 12:03 tarihinde demiş ki: ... athe nin delucia bankanın önündeki çöp ve cesetleri bize toplatması :p ... muahahhahahaha ay yarıldım şimdi heuehuehue yapıyodum ööle di mi, ne manyakmışım :PPP valiydim olm ben, pk şehri de olsa dirlik ve düzeninden sorumluydum *tamam bankanın ortasında kesiyosunuz herifi ama bari leşini kaldırın* lol çöplerini yere atanı kesiodum :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 SEelamlar invol Hüşgeldin. Akşama görüşürüz umarım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 :p walla yardıma hayır demem tutun elimden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Eheua o ortam zaten bir başkaydı atlanticde onu bulamıyoruz ama olsun ;)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmitry Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2002 çok güzeldi gerçekten o ortam... of of...[hline]Dimitri Ivanov, (artik oynamiyor..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 7, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2002 ehe dimitriyide görünce tam oldu :) lol orc oldu insan oldu dop oldu :p pk oldu antipk oldu gene pk oldu bidaa antipk oldu sora neutral oldu ehe :) yani tam dopdu hala dop :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dmitry Mesaj tarihi: Mart 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2002 said: invulon, 07 Mart 2002 12:50 tarihinde demiş ki: ehe dimitriyide görünce tam oldu :) lol orc oldu insan oldu dop oldu :p pk oldu antipk oldu gene pk oldu bidaa antipk oldu sora neutral oldu ehe :) yani tam dopdu hala dop :p hahahha... dop kısmı hariç doğru yazmışın :p bi de order ve chaos da oldum.. onları unutmuşsun bak.. :)[hline]Dimitri Ivanov, (artik oynamiyor..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 eheh bi search yapiyordum nerden denk geldiyse bunu gordum :p aklima gelmisken az once osi accountumu tekrar aktif hale getirdim ehu tekrar donuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 şu yurt dışı çıkışlarının düzelmesini bekleseydin keşke. Tekrar hoşgeldin,umarım birgün tanışırız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ay inanamıyorum, süper olcak, takılırız birlikte invlon. ben de elimden gelen yardımı yapıcam. şu yurt dışı çıkışları düzelsin, çok güsel para gelicek bana OSI'de, seninle seve seve paylaşırım canım :) hoşgeldin aramıza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Dharma, 28 May 2003 11:23 tarihinde demiş ki: ay inanamıyorum, süper olcak, takılırız birlikte invlon. ben de elimden gelen yardımı yapıcam. şu yurt dışı çıkışları düzelsin, çok güsel para gelicek bana OSI'de, seninle seve seve paylaşırım canım :) hoşgeldin aramıza... Hala düselmedi dimi?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ne yazık ki hala düzelmedi alexi, güya çarşambaya düzelir demişlerdi, bekliyoruz işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 eheh koptum anıları okuyunca :) way be dedim dönüp geriye... Way be..Zaman nelere kadir.. Offf ya..Canım çok çekiyor oynamak :( Ama oynacak iyi bir serv yok.. Öss vs vs... Öss den sonra gelirim ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 welcome back:)[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ben uğurlumu ne geldim ya oyuna başladığımdan beri her gün yeni bi BENDE GELDİM GERİ GELDİM!!! BACK!! gibi topicler görüyorum hoşgeldin[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 :) tekrar hosbulduk diyim, su baglanti duzeldiginde tekrar atlanticdeyim gorusmek uzre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Hosgeldin.Baglantilar hala kotumu yoksa sorun bendemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hoşgeldin :D[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MDoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Whitehaven, 28 May 2003 23:44 tarihinde demiş ki: Hosgeldin.Baglantilar hala kotumu yoksa sorun bendemi? ehuee sendedir heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Whitehaven, 28 May 2003 23:44 tarihinde demiş ki: Hosgeldin.Baglantilar hala kotumu yoksa sorun bendemi? Sendedır buyuk olasılık :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Hoşgeldin . ( 1 Yıl sonra ilk kez login oluyorum. Forumları okuyayım dedim . Anılarım canlandı :) Sanane günleri çok güzeldi . Keşke diyorum geri dönsek . Ama imkansız . ) Bende oyundaki ilk günümde iskeletlerle savaşıyordum . Tabii bilgiliyiz UltimaTR yeni açılmış ne var ne yok hepsini okumuştuk :) Ama gelgelelim koskoca UltimaTR'de yaratıklara nasıl vurulcağı yazmıyordu . Ahaha Evet iskeletin üstüne gelirdim enter'a bas vurmaz , space'a bas vurmaz , Mouse'un soluna tıklıom olmuyor du sağ tuşuna tıklarım olmazdı :) Krizlere girerdim araştırdım bulamadım nasıl vurcağımı :) Meğersem iki kez tıklıyormuşum . Ehehe ama kaç kez ölmüştüm :) Duyduğuma göre HorseLord ( Ah eski günler ) Avaturk'te kuruluyormuş . Sırf eski günlerdeki anılarım canlanır diye bende orada başlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar