incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 chrome said: uyku gelmiyor fakat. 4.yü doldurdum. bu da işe yaramazsa uyku ilacı alıcam. kalbim acayip atıyor çünkü artık uyumamaktan. uyku ilaci alma sende benim gibi isen alma sakin daha once aldin mi bilmem ama ters etki yaparsa hele 4 gun uykusuzluk 4 bardak visky hastanelik olursun bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 incdarkness said: şu quotemi kaçırdın sanırım lol coco said: uuuuu sek içilir kuzum o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 uyku için papatya çayı ya da doğadan ın relax çayı , acayip mayıştırıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 incdarkness said: en pahali viskyleren biri degil miydi lan blue label 70cl 200-300 euro aasinda idi galiba yok onun üstü gold label var, işte ona yağ gibi yorumu yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 pontipati said: uyumak için mundar etmeseydin be abi :( abi tamamen uyku ilacı niyetine alıyorum şu an. zerre tad almıyorum acı macı bişey kokusu güzel sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ki yağ gibi, hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 cocoda bildiğin viskici çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Oha uyumak için blue label'ı ice tea ile karıştırmak http://i.imgur.com/TOhEmka.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 kariyer kadını lan tabi viski içicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 chrome said: pontipati said: uyumak için mundar etmeseydin be abi :( abi tamamen uyku ilacı niyetine alıyorum şu an. zerre tad almıyorum acı macı bişey kokusu güzel sadece. alkol şker yalnız chrome, aksine alışık değilsen yani alkolü düzenli tüketmiyorsan uyku vermez aksine enerji verir... hayal verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 buz ve badem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sevmem gerçi ama pic etmeyin viskiyi. bi haysiyeti var. 2 fapla git yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 icetea ile güzel oldu bu arada. dragonfruit ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 zihnen ve bedenen yorulman lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ahah sonunda fap denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BlaCk said: cocoda bildiğin viskici çıktı çok severim, tek geçerim ama ben JD ciyim, scotch da severim ama, blue hatta gold label falan lol by the way @moriarty <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 coco said: incdarkness said: en pahali viskyleren biri degil miydi lan blue label 70cl 200-300 euro aasinda idi galiba yok onun üstü gold label var, işte ona yağ gibi yorumu yapılıyor ufak atalim ama saglam atalim lutfen sdf en pahalisi blue label %99 eminim 30 yildir kavda bekletilmis bi special special hardcore edition olmadikca en pahalisi blue label johny tayfasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 baktım blue label pic olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Alkol denilen şeyin tadı yok tuzu yok ne diye içerler anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 -Deno- said: buz ve badem bu adsm bilgili mesela coco gayet jackcock tayfasindan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ahahhah evetmiş ya :) http://www.zastavki.com/pictures/1920x1200/2012/Brands_Gold_Label_033813_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 uyku getiriyor kanka. haptan önce otobandan son çıkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 dedik JD ciyiz diye, aşağılama hemen allaah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Masakari said: Alkol denilen şeyin tadı yok tuzu yok ne diye içerler anlamıyorum. ben bazen oturuyorum pentagram cizip stairway to heaven dinliyorum 5 dakkaligina tanri eger varsan sorunun ne lan egonu .. diyorum ve sinra yatip uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 coco said: dedik JD ciyiz diye, aşağılama hemen allaah allah <3 peacebrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar