serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Son sezonu da bitirdim güzeldi genel olarak. Liz'in yaşıyor olmasına sevinemedim ya ama güzel kurtardılar o kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 normalde ölmediğini bilen insanları yalnız başınayken bile üzgün gösteriyorlar ya ayar oluyorum o duruma. burada o mallığı yapmayıp iyi kotarmışlar. kimse bilmiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 offf reddington... ne dedin kulagina ne! babasimisin degilmisin nesin lan. baydin yani, iptal edileceksin kalacak hersey ortada bu gidisle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 dizi beni acayip baydı... ne elizabethmiş arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 blacklist redemption cikiyormus birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Ben şahsen Spader için izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Geçen buna başladım netflixte ancak galiba bakkala çevirtmişler altyazıları bi sürü yerde adamın dediği ile altyazının alakası yok. Birde bunu çevirenler bi sürü para alıyor yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 izlemeye başlamıştım iyi başlayıp böyle güzelleşe güzelleşe gidiyordu, sonra fena sıçmaya başladılar. o kadar saçma şey var ki nasıl iptal olmadan bu kadar devam etmiş dizi hayret ediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar