Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuşacak bir şey yok kendini çoktan belli ettin bile, her şey ortada...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 nededimki fizban çok normal bi cevap verdim 1 tane hakaret varsa söle
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 tebrik ederizde adamlar b-c karışık takımlarıyla çıktı bu kdr sewinmenin alemi yok bence rezillik abartıo febe hep[signature][hline]
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Rewendor sölediğin laflar ve cümleler beni kışkırt kelimeler kendini belli ettin falan lütfen düzgün cümleler sarfet sonra ben uyarı alıyorum
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Uyarıyı ben ağzımı açmadan önce söylemeye başladığın sözler yüzünden aldın. Neyse... Sustum ben, FB'lileri tekrar tebrik ederim. Ülke puanını da arttırdınız. İyi oldu.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Aralık 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yanliz tvde solediler mu bu kadroyla FA cupta arsenali finalde yenip kupayi almis onlarinn yalancisiym walla sacma sapan laflar solemeyin aban star tvde soledi[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 arsenalde yedek ağırlıklıydı ama onların yedekleri bile iidir;)
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 FA cup finali sonucta yani kıytırık bi kupa deil ole butun 11 yedek fln cikcagini zannetmiyorum en azinda henry oynamistir bi kere[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 manu as ıyla çıksın arsenal yine yener yedekle[signature][hline]
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu arada ingilizler küfür ediyodu stat dışında ellerinde biralar :)
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 buda tamam, sıradaki gelsin..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Maça gittim. Güzeldi. Gittiğime değdi (her ne kadar goller diğer kalede olsa da). FByi tebrik ediyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 fener gs maçına yedek ağırlıklı çıkacakmış :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Gene futbol dersi izlemeyiz umarım.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ekşiden alıntıdır.... ----------------------------------- manchester united paf takimiyla cikti. nolcak canim, bu sparta'yi yenmek gibi bir sey. cimbom olsa 5 atardi" diyen hayalgucu pek genis arkadaslar icin kucuk bir bulmaca hazirladim. iki resim arasindaki farklari bulun. 3 nisan 2004, cardiff ingiltere fa cup finali arsenal 0 - man utd 1 manchester'in kadrosu: carroll, gary neville, brown, silvestre, o'shea, ronaldo (bellion 84), fletcher, keane, scholes, giggs, solskjaer (phil neville 75). yedekler: butt, howard, djemba-djemba. 8 aralik 2004, kadikoy sampiyonlar ligi grup maci fenerbahce 3 - man utd 0 manchester'in kadrosu: howard, philip neville, brown, o'shea, fortune, ronaldo, djemba djemba, fletcher, richardson, miller, bellion pek fazla fark goremedim ben.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kupa finali olması ve kadrodaki fark yeter...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tuncay alex yeter be :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
somebody Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tebrikler fenerbahçe.tuncay iyi iş çıkardı. tuncay amatör ruhunu da bırakmayan bir oyuncu.gollerden sonra sevinirken çocuklar gibi şen ve aşırı abartılı seviniyor. :) demekki kendini futbola adamış[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
spreewell Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 keşke gollerden sonra bu kadar sevinilmeseydi diye düşünmeden edemedim... Ama yinede tebrikler F.B :tebrikz:[signature][hline]http://www.ivefan.com/
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Manchester'ın bu maç yenilip elde edebileceği bir şey var mı ? Yani Real Madrit'le maç yapamamak için kasti kötü oynadığını duydum ama emin değilim benim merak ettiğim böyle bir şey olup olmadığı.Yani grup birincisi çıkmazsa ( ondan bile emin değilim ) daha ezik takımlarla oynayacak böylece belki fazla kasmadan yüksek yerlere gelecek.Belki arada başka takımlar Real i yiyecek ? Açıklasın biri [Bu mesaj Mathias tarafından 09 Aralık 2004 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben zannetmiyorum böle bişi olcanı.Çünkü souçta koca bi kulübün tarihine yazılan bi sonuç bu.M.United'ın bu kadar sığ ve gündelik hesaplar yapıcanı zannetmem...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
somebody Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben zannederim..bunlar ingiliz..menfaatleri için herşeyi yaparlar..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yapılır aslında . niye yapılmasın ? Sonuçta real le hiç karşılaşmama sonucu var. bunun sayeside belki şampiyon olur falan filan. İyi bir taktik.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Azmodai, 09 Aralık 2004 01:12 tarihinde demiş ki: blood mac su ana kadar guzel gitti su ana kadar herkes tebrik etti guzel guzle seyler soyledi sen gelip bir gaz iyice alevlendirdin lutfen sakin ol ve yorumlarini GS-FB macina sakla :) ben söz dinlerim Azmo sen hiç merak etme ;)
Öne çıkan mesajlar