Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuşacak bir şey yok kendini çoktan belli ettin bile, her şey ortada...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 nededimki fizban çok normal bi cevap verdim 1 tane hakaret varsa söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 tebrik ederizde adamlar b-c karışık takımlarıyla çıktı bu kdr sewinmenin alemi yok bence rezillik abartıo febe hep[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Rewendor sölediğin laflar ve cümleler beni kışkırt kelimeler kendini belli ettin falan lütfen düzgün cümleler sarfet sonra ben uyarı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Uyarıyı ben ağzımı açmadan önce söylemeye başladığın sözler yüzünden aldın. Neyse... Sustum ben, FB'lileri tekrar tebrik ederim. Ülke puanını da arttırdınız. İyi oldu.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Aralık 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 yanliz tvde solediler mu bu kadroyla FA cupta arsenali finalde yenip kupayi almis onlarinn yalancisiym walla sacma sapan laflar solemeyin aban star tvde soledi[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 arsenal de yedek olmasın ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 arsenalde yedek ağırlıklıydı ama onların yedekleri bile iidir;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 FA cup finali sonucta yani kıytırık bi kupa deil ole butun 11 yedek fln cikcagini zannetmiyorum en azinda henry oynamistir bi kere[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 manu as ıyla çıksın arsenal yine yener yedekle[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu arada ingilizler küfür ediyodu stat dışında ellerinde biralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 buda tamam, sıradaki gelsin..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Maça gittim. Güzeldi. Gittiğime değdi (her ne kadar goller diğer kalede olsa da). FByi tebrik ediyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 fener gs maçına yedek ağırlıklı çıkacakmış :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Gene futbol dersi izlemeyiz umarım.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ekşiden alıntıdır.... ----------------------------------- manchester united paf takimiyla cikti. nolcak canim, bu sparta'yi yenmek gibi bir sey. cimbom olsa 5 atardi" diyen hayalgucu pek genis arkadaslar icin kucuk bir bulmaca hazirladim. iki resim arasindaki farklari bulun. 3 nisan 2004, cardiff ingiltere fa cup finali arsenal 0 - man utd 1 manchester'in kadrosu: carroll, gary neville, brown, silvestre, o'shea, ronaldo (bellion 84), fletcher, keane, scholes, giggs, solskjaer (phil neville 75). yedekler: butt, howard, djemba-djemba. 8 aralik 2004, kadikoy sampiyonlar ligi grup maci fenerbahce 3 - man utd 0 manchester'in kadrosu: howard, philip neville, brown, o'shea, fortune, ronaldo, djemba djemba, fletcher, richardson, miller, bellion pek fazla fark goremedim ben.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kupa finali olması ve kadrodaki fark yeter...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tuncay alex yeter be :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tebrikler fenerbahçe.tuncay iyi iş çıkardı. tuncay amatör ruhunu da bırakmayan bir oyuncu.gollerden sonra sevinirken çocuklar gibi şen ve aşırı abartılı seviniyor. :) demekki kendini futbola adamış[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 keşke gollerden sonra bu kadar sevinilmeseydi diye düşünmeden edemedim... Ama yinede tebrikler F.B :tebrikz:[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Manchester'ın bu maç yenilip elde edebileceği bir şey var mı ? Yani Real Madrit'le maç yapamamak için kasti kötü oynadığını duydum ama emin değilim benim merak ettiğim böyle bir şey olup olmadığı.Yani grup birincisi çıkmazsa ( ondan bile emin değilim ) daha ezik takımlarla oynayacak böylece belki fazla kasmadan yüksek yerlere gelecek.Belki arada başka takımlar Real i yiyecek ? Açıklasın biri [Bu mesaj Mathias tarafından 09 Aralık 2004 10:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ben zannetmiyorum böle bişi olcanı.Çünkü souçta koca bi kulübün tarihine yazılan bi sonuç bu.M.United'ın bu kadar sığ ve gündelik hesaplar yapıcanı zannetmem...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben zannederim..bunlar ingiliz..menfaatleri için herşeyi yaparlar..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yapılır aslında . niye yapılmasın ? Sonuçta real le hiç karşılaşmama sonucu var. bunun sayeside belki şampiyon olur falan filan. İyi bir taktik.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Azmodai, 09 Aralık 2004 01:12 tarihinde demiş ki: blood mac su ana kadar guzel gitti su ana kadar herkes tebrik etti guzel guzle seyler soyledi sen gelip bir gaz iyice alevlendirdin lutfen sakin ol ve yorumlarini GS-FB macina sakla :) ben söz dinlerim Azmo sen hiç merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar