nameless Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben göremedim o geolü gerizekalı bilgisayarla uğraşmaktan(kayıt defteri hatası verip açılması bi süre)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 serhat'a hayranım ya. atamadıgı golü attı saydım ben 4-0 :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: sanerixx, 08 Aralık 2004 23:48 tarihinde demiş ki: o golü sen ben atsak herhalde birak dönmeyi neler yaparız neler ahhaha Dalga mı geçiyosun, sora heralde maç boyunca boş boş gezerim 90 dk ya da çıkartılana kadar, "lan nası attım onu ben" diye sersem sersem :) Ha 3-5 gün sora acaip bi taraflarım kalkar mı, kalkar hem de nası kalkar :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 valla helal olsun sevindirdiler bizi,kıbrıs bayragı falan da bi trflarına kacsın avrupalıların[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 helal olsun kotu oynamadi fb, ilk gol guzeldi harbiden neyse biz yenelim baska bisi istemem:p[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 fener uefa da veya seneye avrupa da başarı istiyorsa ümit özat,selçuk,serkan balcı, servet gibi adamlardan kurtulması lazım. DAha önce de söylemiştim ümit özat iyi niyetli bir oyuncu elinden geleni yapıyor ama adamın sınırları belli. Anlamadığım fenerde sol ayağını kullanabilen sol bek yok mu? yoksa niye transfer etmiyorlar? servet hala kendini beckham zanendiyo 50m lik paslar atıyor(atmaya çalışıyor) selçuk ise bırakın fenerde oynamayı süper ligde hiç bir takıdma oynayamaz. takımın geri kalanında sorun yok tıkır tıkır oynuyorlar. Tuncay gene hırsıyla kendii gösterdi bazende hırsı gibi kafasını da çalıştırabilse...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ümit özat 'ı bende sevmiyorum. lima yedekte ümit sol kanat oynuyor..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Jaan, 08 Aralık 2004 23:59 tarihinde demiş ki: fener uefa da veya seneye avrupa da başarı istiyorsa ümit özat,selçuk,serkan balcı, servet gibi adamlardan kurtulması lazım. DAha önce de söylemiştim ümit özat iyi niyetli bir oyuncu elinden geleni yapıyor ama adamın sınırları belli. Anlamadığım fenerde sol ayağını kullanabilen sol bek yok mu? yoksa niye transfer etmiyorlar? servet hala kendini beckham zanendiyo 50m lik paslar atıyor(atmaya çalışıyor) selçuk ise bırakın fenerde oynamayı süper ligde hiç bir takıdma oynayamaz. takımın geri kalanında sorun yok tıkır tıkır oynuyorlar. Tuncay gene hırsıyla kendii gösterdi bazende hırsı gibi kafasını da çalıştırabilse... Bunlar tamam da Serkan Balcı bunlara dahil değil bence... Tamam şu anda çok şey veremiyo olabilir ama ilerisi için bence alternatifsiz olacak, keşke biz alsaydık... G.Birliği'nde de süper oynuyodu bence...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 serkan balcı kadar ozverili ve calıskan bi oyuncu yoktur heralde..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Güzel maçtı Feneri tebrik ediyorum Tuncayında attığı goller çok güzeldi.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hiç gerek yok KOYDUK takım süperdi o ronaldo fanları arklar çıksın şimdi konuşsun o m.united alır diyenler alex adammı diyenler çıkın uleennn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Rewendor, 08 Aralık 2004 23:46 tarihinde demiş ki: Peki pardon moderatörüm :) Bu arada ilk golü bi daa izledim de Tuncay kendi bile şaşırmış golü attığına ya, adam ayağa kalkıp kaleye bakıyo sora girdiğini görünce şaşırıyo napıcağını bilemiyo bi çevresinde dönüyo sora kendine geliyo falan :) ya tebrik etmesini bilelim arkadaşım eline ne geçiyor böyle yazmakla[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 eheh flame kendini tebrik edeni de ilk defa görüyorum :D[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Yanlız dediğimiz çıkıyo medya şimdiden şişirmeye abartmaya başladı... "M.Utd as kadroyla da gelse yine ağır yenilgi alırdı, iyi ki böle gelmiş de ferguson kendini kamufle etmiş." "Manchesterda defansta oynayan 5 oyuncu (manchester ne zaman 5 defansla oynadı ya tarihinde) as oyuncuydu buna ramen yediler 3 tane" ...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bu arada ah Serhat diyorum[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 onlar hafta sonuda gollere böle mualefet yapıcaklar hazırlık yapıyolar ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: BloodMaster, 09 Aralık 2004 00:10 tarihinde demiş ki: hiç gerek yok KOYDUK takım süperdi o ronaldo fanları arklar çıksın şimdi konuşsun o m.united alır diyenler alex adammı diyenler çıkın uleennn :D Alex konusunda atılan taş banaydı galiba... Ben iddiamı sürdürüyorum hala. Alex belki dünya çapında bir oyuncu olabilir, ama FB de tamamen medya şişirmesi falan oldu ve şu ana kadar sadece "iyi bir oyuncu" standardında oynadı, ciddi maçlarda bir artısı yok pek, ufak takımlara kükrüyor ancak. Yani iyi adam olabilir ama o paraya değecek oyuncu değil bu oyunuyla, düzelirse bilemem. Ama bunun yeri burası değil, bu konu FB - M.Utd konusu, FB'lilerin hakettiği sevinçlerini paylaşma konusu artık...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 off derbide ibre gs ye döndü gibi. şimdi medya bi şişirir feneri oyoyoy yannız düşündükçe gülmek geliyor. fener gidiyor yeniyor herkesi beşiktaş gidiyor yeniliyor herkese gidip feneri yeniyoruz euhehu. ulam ne biçim takımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 iyi yendik.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Rewendor, 09 Aralık 2004 00:15 tarihinde demiş ki: Alex konusunda atılan taş banaydı galiba... Ben iddiamı sürdürüyorum hala. Alex belki dünya çapında bir oyuncu olabilir, ama FB de tamamen medya şişirmesi falan oldu ve şu ana kadar sadece "iyi bir oyuncu" standardında oynadı, ciddi maçlarda bir artısı yok pek, ufak takımlara kükrüyor ancak. Yani iyi adam olabilir ama o paraya değecek oyuncu değil bu oyunuyla, düzelirse bilemem. Ama bunun yeri burası değil, bu konu FB - M.Utd konusu, FB'lilerin hakettiği sevinçlerini paylaşma konusu artık... kimin yazdığını hatırlamıyorum bunun yeri burası deil diyosan hiç yazmıcan yazıyosan cevabını alıcan alex kendi liginden gelen ve dünya kupası oynayıp gelen bi adam ve türkiyeye gelen en ii yabancılardan biri bunu senle tartışmam bile o yüzden sana tuncayın bi hareketi var onu yapıcam hişşşşşş:lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 böyle şaçma oynayış olamaz yaw bejk bile daha ii oynuo bu güngü manudan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bu gazla tuncay gsyede atar bikaç tane[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: ReD_DoG, 09 Aralık 2004 00:21 tarihinde demiş ki: böyle şaçma oynayış olamaz yaw bejk bile daha ii oynuo bu güngü manudan ya arkadaşım sizler deilmiydiniz bu manu feneri yener diyen tebrik edin ve başarıya leke sürmeyin :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Tamam at gözlüklü fanatikler geldi, şurda maç boyunca şu dakikaya kadar oluşan samimi ortam bozuldu, düzeyli yorumlar bitti. Siz bu kafayla devam edin.. Şu ana kadar muhabbetin bu kadar güzel ve seviyeli kalmasını sağlayan ve şu dakikaya kadar mesaj atan fb li olsun gsli bjklı diğer takımlı olsun insanlara saygımdan cevap vermeyecem[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Aralık 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: Rewendor, 09 Aralık 2004 00:24 tarihinde demiş ki: Tamam at gözlüklü fanatikler geldi, şurda maç boyunca şu dakikaya kadar oluşan samimi ortam bozuldu, düzeyli yorumlar bitti. Siz bu kafayla devam edin.. Şu ana kadar muhabbetin bu kadar güzel ve seviyeli kalmasını sağlayan ve şu dakikaya kadar mesaj atan fb li olsun gsli bjklı diğer takımlı olsun insanlara saygımdan cevap vermeyecem ya biz senle bunu GS-FB topiğinde konuşuruz bu at gözlüğü lafını seviyeli seviyesiz laflarını takma kafanı sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar