Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-M.united

BloodMaster

Öne çıkan mesajlar

said:
sanerixx, 08 Aralık 2004 23:48 tarihinde demiş ki:
o golü sen ben atsak herhalde birak dönmeyi neler yaparız neler ahhaha

Dalga mı geçiyosun, sora heralde maç boyunca boş boş gezerim 90 dk ya da çıkartılana kadar, "lan nası attım onu ben" diye sersem sersem :)

Ha 3-5 gün sora acaip bi taraflarım kalkar mı, kalkar hem de nası kalkar :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

fener uefa da veya seneye avrupa da başarı istiyorsa ümit özat,selçuk,serkan balcı, servet gibi adamlardan kurtulması lazım.
DAha önce de söylemiştim ümit özat iyi niyetli bir oyuncu elinden geleni yapıyor ama adamın sınırları belli. Anlamadığım fenerde sol ayağını kullanabilen sol bek yok mu? yoksa niye transfer etmiyorlar?
servet hala kendini beckham zanendiyo 50m lik paslar atıyor(atmaya çalışıyor)
selçuk ise bırakın fenerde oynamayı süper ligde hiç bir takıdma oynayamaz.

takımın geri kalanında sorun yok tıkır tıkır oynuyorlar. Tuncay gene hırsıyla kendii gösterdi bazende hırsı gibi kafasını da çalıştırabilse...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 08 Aralık 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
fener uefa da veya seneye avrupa da başarı istiyorsa ümit özat,selçuk,serkan balcı, servet gibi adamlardan kurtulması lazım.
DAha önce de söylemiştim ümit özat iyi niyetli bir oyuncu elinden geleni yapıyor ama adamın sınırları belli. Anlamadığım fenerde sol ayağını kullanabilen sol bek yok mu? yoksa niye transfer etmiyorlar?
servet hala kendini beckham zanendiyo 50m lik paslar atıyor(atmaya çalışıyor)
selçuk ise bırakın fenerde oynamayı süper ligde hiç bir takıdma oynayamaz.

takımın geri kalanında sorun yok tıkır tıkır oynuyorlar. Tuncay gene hırsıyla kendii gösterdi bazende hırsı gibi kafasını da çalıştırabilse...

Bunlar tamam da Serkan Balcı bunlara dahil değil bence... Tamam şu anda çok şey veremiyo olabilir ama ilerisi için bence alternatifsiz olacak, keşke biz alsaydık... G.Birliği'nde de süper oynuyodu bence...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 08 Aralık 2004 23:46 tarihinde demiş ki:
Peki pardon moderatörüm :)

Bu arada ilk golü bi daa izledim de Tuncay kendi bile şaşırmış golü attığına ya, adam ayağa kalkıp kaleye bakıyo sora girdiğini görünce şaşırıyo napıcağını bilemiyo bi çevresinde dönüyo sora kendine geliyo falan :)

ya tebrik etmesini bilelim arkadaşım eline ne geçiyor böyle yazmakla[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız dediğimiz çıkıyo medya şimdiden şişirmeye abartmaya başladı... "M.Utd as kadroyla da gelse yine ağır yenilgi alırdı, iyi ki böle gelmiş de ferguson kendini kamufle etmiş." "Manchesterda defansta oynayan 5 oyuncu (manchester ne zaman 5 defansla oynadı ya tarihinde) as oyuncuydu buna ramen yediler 3 tane" ...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BloodMaster, 09 Aralık 2004 00:10 tarihinde demiş ki:
hiç gerek yok KOYDUK takım süperdi o ronaldo fanları arklar çıksın şimdi konuşsun o m.united alır diyenler alex adammı diyenler çıkın uleennn :D

Alex konusunda atılan taş banaydı galiba...
Ben iddiamı sürdürüyorum hala. Alex belki dünya çapında bir oyuncu olabilir, ama FB de tamamen medya şişirmesi falan oldu ve şu ana kadar sadece "iyi bir oyuncu" standardında oynadı, ciddi maçlarda bir artısı yok pek, ufak takımlara kükrüyor ancak. Yani iyi adam olabilir ama o paraya değecek oyuncu değil bu oyunuyla, düzelirse bilemem.

Ama bunun yeri burası değil, bu konu FB - M.Utd konusu, FB'lilerin hakettiği sevinçlerini paylaşma konusu artık...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 09 Aralık 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
Alex konusunda atılan taş banaydı galiba...
Ben iddiamı sürdürüyorum hala. Alex belki dünya çapında bir oyuncu olabilir, ama FB de tamamen medya şişirmesi falan oldu ve şu ana kadar sadece "iyi bir oyuncu" standardında oynadı, ciddi maçlarda bir artısı yok pek, ufak takımlara kükrüyor ancak. Yani iyi adam olabilir ama o paraya değecek oyuncu değil bu oyunuyla, düzelirse bilemem.

Ama bunun yeri burası değil, bu konu FB - M.Utd konusu, FB'lilerin hakettiği sevinçlerini paylaşma konusu artık...

kimin yazdığını hatırlamıyorum bunun yeri burası deil diyosan hiç yazmıcan yazıyosan cevabını alıcan alex kendi liginden gelen ve dünya kupası oynayıp gelen bi adam ve türkiyeye gelen en ii yabancılardan biri bunu senle tartışmam bile o yüzden sana tuncayın bi hareketi var onu yapıcam hişşşşşş:lol:
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam at gözlüklü fanatikler geldi, şurda maç boyunca şu dakikaya kadar oluşan samimi ortam bozuldu, düzeyli yorumlar bitti. Siz bu kafayla devam edin..

Şu ana kadar muhabbetin bu kadar güzel ve seviyeli kalmasını sağlayan ve şu dakikaya kadar mesaj atan fb li olsun gsli bjklı diğer takımlı olsun insanlara saygımdan cevap vermeyecem[signature][hline]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 09 Aralık 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 09 Aralık 2004 00:24 tarihinde demiş ki:
Tamam at gözlüklü fanatikler geldi, şurda maç boyunca şu dakikaya kadar oluşan samimi ortam bozuldu, düzeyli yorumlar bitti. Siz bu kafayla devam edin..

Şu ana kadar muhabbetin bu kadar güzel ve seviyeli kalmasını sağlayan ve şu dakikaya kadar mesaj atan fb li olsun gsli bjklı diğer takımlı olsun insanlara saygımdan cevap vermeyecem

ya biz senle bunu GS-FB topiğinde konuşuruz bu at gözlüğü lafını seviyeli seviyesiz laflarını takma kafanı sen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...