Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-M.united

BloodMaster

Öne çıkan mesajlar

Yanlız M.Utd istediği kadar yedek kadroyla çıkmış olsun, maçı sallamamış olsun aslarını getirmemiş olsun yine de sonuçta FB M.Utd'yi yeniyo. Tebrikler, tüm Fenerbahçelileri tebrik ediyorum...

Ama M.Utd'yi yendiniz diye size acımicaz derbide ha :P
(Şu laf geyiğine söylendi şuradan agresif yorum yapıp da kavga çıkarmak isteyen tüm müsvetteler lütfen uzak dursun)

Aha 3. gol, helal tuncay, bunu tutmazlar artık Fenerde, seneye kesin avrupada, değerini de iyi arttırdı[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

oh valla çok güzel oldu sevindim. böyle rakibi sallamayıp yedek kadroyla çıkan takımlara feci kılım. bi de manchestera ayrıca kılım. 4 olsa iyice güzel olcaktı. neyse tebrik ediyorum fenerbaazeyi.
artık derbide biletini keseriz fenerin :P[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 08 Aralık 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
Yanlız M.Utd istediği kadar yedek kadroyla çıkmış olsun, maçı sallamamış olsun aslarını getirmemiş olsun yine de sonuçta FB M.Utd'yi yeniyo. Tebrikler, tüm Fenerbahçelileri tebrik ediyorum...

tamam yensinler, tebrikler yani güzel gollerdi, hele ilki.
benim sevmediğim şey, bazı medya kuruluşlarının bu olayı ÇOK abartması. dolayısıyla, bugün yarın fenerbahçe'nin karşısına gerçek bir manchester gelirse eğer, yine 6-2 lik bir sonuç elde edebilir.

medya tamam taraf tutsun, o kaçınılmaz birşey zaten de. kendi takımlarını bu kadar etkileyecek derecede taraf tutmasın. yoksa futbolcuların bir tarafları fazla kalkıyor kanımca, kimin olsa kalkardı :).[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 08 Aralık 2004 23:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca golde asisti çok güzeldir serhatın

Tamam güzeldi de o pozisyona hakan şükürü koysan topu da sol ayağına versen o bile atardı... Eee Erman Toroğlu boşuna "iktidarsız arı" demiyo serhata :)

Bu arada medyanın abartması olayına katılıyorum, fazla havaya sokup rehavetten kaybettircekler FB'ye, de işte bize yaradı, derbide ayakları yere basmadan oyniyip kaybetçekler inşallah paşa paşa... Gerçi "Biz koskoca m.utd yi yendik 3 farkla, size yenilsek nolur" dicekler ama :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Peki pardon moderatörüm :)

Bu arada ilk golü bi daa izledim de Tuncay kendi bile şaşırmış golü attığına ya, adam ayağa kalkıp kaleye bakıyo sora girdiğini görünce şaşırıyo napıcağını bilemiyo bi çevresinde dönüyo sora kendine geliyo falan :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...