Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-M.united

BloodMaster

Öne çıkan mesajlar

fbyi manchester yenicek fb yorgun ve moralsiz gs maçından berabere-mağlubiyetle dönücek sora diğer hafta kimleyse maçı ona patlicak iyi bi farkla yenicek :D

öle bi konuştum ki yarın tekrar hava durumuyla sizlerle olucaz demek geldi içimden :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

en çok golu yemiş olabılırız ama gidipte puansız donmek gibi bir güzelliği biz yapmadık goller unutulut ama bu başarı unutulmaz ahaha.

Bu arada fener son maçında oynadığı gibi oynarsa 2-0 alır.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.

[Bu mesaj Mephinx tarafından 07 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BloodMaster, 06 Aralık 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
said:
ReD_DoG, 06 Aralık 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
o oynamıo ama ronaldo oynuo bu sefer bence daha tehlikeli adam çalım ustası.

yaa farketmez onlarda çalım ustası varsa bizdede sihirbaz Alex seri katil Nobre var güzel maç olucak güzellll

FB li olmayan anlayamaz diyorum.Amacınız resmen laf atmak feneri ezmek.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN
TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA
MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA
CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA
ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!!

Pati Sözlük!!!
Diomedes

Sosyal ağlarda paylaş

Daum gene çıkıp şov yaparsa ya berabere ya da Manchester olur.Manchester kaybetmemek için gelecek İstanbula.Fener de ilk dakikadan itibaren kazanmak için oynarsa bu maçı ilk kontradan sonra kaybeder.Kontrollu oynamalı ve duran toplardan gol aramalı.İlk golu bulursa maçı da alır ama onun dışında işi zor.Bugune kadar hiçbir türk takımı atak futbol oynayarak Avrupa takımlarını yenebilmiş değil.Futboldan biraz olsun anlayan varsa bana katılacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 06 Aralık 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
said:
BloodMaster, 06 Aralık 2004 21:05 tarihinde demiş ki:
NOT:Van Nistelrooy sakat olduğu için oynamıyo

o oynamıo ama ronaldo oynuo bu sefer bence daha tehlikeli adam çalım ustası.
ronaldo real madrid de deilmi?[signature][hline]retired uo player tijs verwest - pati uo
somethins never change

said:
Odrin, 08 Aralık 2004 15:46 tarihinde demiş ki:
Daum gene çıkıp şov yaparsa ya berabere ya da Manchester olur.Manchester kaybetmemek için gelecek İstanbula.Fener de ilk dakikadan itibaren kazanmak için oynarsa bu maçı ilk kontradan sonra kaybeder.Kontrollu oynamalı ve duran toplardan gol aramalı.İlk golu bulursa maçı da alır ama onun dışında işi zor.Bugune kadar hiçbir türk takımı atak futbol oynayarak Avrupa takımlarını yenebilmiş değil.Futboldan biraz olsun anlayan varsa bana katılacaktır
yoo sparta prag'ı gayet atak futbolla yendik. Beşiktaş'ta Bilbao'yu gayet atak bir futbolla yenmişti. Esas geri çekilip savunma yaparsak yeniliriz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız bu kadroyla şopar edebiliriz biz bunları =)
gerçi pek inandırıcı gelmedi onların olmaması çünkü öyle ise paf takımla gelmesi lazım onuda yapmaz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...