Way Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya bugun hurriyet in kelebek ekinde bi yazı gordum kardesim gosterdi becham la ilgili bi yazı.. manchestarda ilk oynamaya basladıgı zamanlarda gs ile bir mac yapmıslar gs as takımıyla cıkmıs ama manchester yedekleriyle cıkmıs becham o zamanlar bu kadar unlu degil yedek mis yani genc oldugundan..zor bi mac olmasını beklerken 4-0 yendik diyo ne bicim istir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ya bugun hurriyet in kelebek ekinde bi yazı gordum kardesim gosterdi becham la ilgili bi yazı.. manchestarda ilk oynamaya basladıgı zamanlarda gs ile bir mac yapmıslar gs as takımıyla cıkmıs ama manchester yedekleriyle cıkmıs becham o zamanlar bu kadar unlu degil yedek mis yani genc oldugundan..zor bi mac olmasını beklerken 4-0 yendik diyo ne bicim istir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 topic i ne diye açmıştım ne konular dönmüş haberim yok :D bide uefa kupasını filan alsak neler olucak kimbilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ywş.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ahaehahea gothic hoca çok komiksin sen ya senin için özel komedi bölümü açalım olmuyo böyle başka forumlarda.. Her mesajın kavga çıkarma amaçlı boş postlar.. Ya adam gibi at yada hiç atma çünkü sürekli bu yüzden gereksiz kavgalar çıkıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 aheahahea gothic hoca çok komiksin sen ya.. Senin için özel komedi forumu açalım böyle bölümlerde heba oluyor bunlar.. Attığın postların yarısından çoğu boş veya kavga çıkarmaya yönelik.. Ne yapmak istiyosun çözemedim ben..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Şöyle bir bu başlığın istatistiğine ve kaba taslak neler kouşmuşuza bakayım dedim ki ancak 17nci sayfaya kadar dayanabildim CSKA yenerdi yenemezdi den sonra bıraktım... Buyrun 17nci sayfaya kadar istatistikler, Maç başlamadan önce Fenerbahçe - Man.Utd maç skoru için bırakılan yorum 39 Maçın tarihi ve saati hakkında ki bırakılan yorum 5 Anlamsız bırakılan yorum 2 Maçın oynamayacak oyuncuları hakkında yorum 16 FB'nin ezilmeye çalışıldığına dair yorum 2 Diomedes'e teyze-dayı ilişkisinin hatırlatıldığı yorum -Nameless 1 Maç güsel olacak diye yorum (diomedes'in cevabı) 1 Maçın teknik analizi hakkında yorum 3 Alex kimmiş ronaldo çalımlar hakkında yorum 4 Ozaman serhat-tuncay-serkan adamın ensesine biner ronaldo yürüken koşmak zorunda kalır diye yorum 1 O zaman durdurmazlar adamı diye yorum 1 Alex ve Nobrenin çalım yememe gibi bir zorunluğu yok ki, diye yorum 1 Rooney'e kırmızı kart yakışır yorumu 1 Onu da görecez bakalım yorumu 1 Bari taraftarlar rezillik çıkarmasın yorumu 1 Maçın ciddiye alınacağı alınmayacağı hakkında ki yorum 1 Uncla'nın sadece görüş bildirdiğine dair yorumu - Vodan'a 1 Tunch'un müneccim forumu olduğuna dair yorumu 1 Fenerbahçenin şampiyonluğu hakkında yorum (nasıl yani?) 1 insight'a cevap vermeyeceğim maksat topic kilitlenmesin yorumu 1 Fener'den cacık bile olmayacağına dair yorum 1 Maça kimler gidiyor diye bir yorum 1 Ronaldo realmadrid de değil mi ve ona verilen cevaplar 2 Geçmiş maçlarının (S:prag) nasıl kazanıldığına dar teknik yorum 1 Atak futbol ile UEFA kupası alındığına dair yorum (hemde ezilmeden) 2 Birde süper kupa olduğuna dair yorum 1 Man.Utd'nin paraya ihtiyacı olmadığına dair yorum 1 Fener'in parayamı ihtiyacı var diye bir üst konuya cevaben yorum 3 İki takımın da paraya ihtiyacı mı var diyerek her iki üst konuya cevaben yorum (ehh yaniii..) 1 Daum'un FBTV'de ki açıklaması 1 Maç başladıktan sonra Hakem zırvaladı (Fizban'ın yorumu :P) 1 FB baskın oynuyor 1 Gol Alex demedi demeyin yorumu 1 Fener hayatının oyununun oynuyor yorumu 1 Fizban'ın cevabı : sen mükemmel oyun görmrmişsin :P 1 Çok iyi oynamıyoruz adam gibi akıllı poszisyon yok yorumu 2 MoMO'nun Slat tan açıklama bekleyişi, nasıl mükemmel oynuyorsunuz 1 açıklarmısın 1 FB normal oynuyor yorumu 1 FB li oyuncular hakkında yorum 16 1nci gol ve gol hakkında ki yorumlar 12 2nci gol ve gol hakkında ki yorumlar 8 Bizim taraftar ingilizce öğrenmiş diye yorum 1 Deportivo vs porto maçı hakkında yorum ve cevapları 2 Liverpool'un iki golü verilmediğine dair yorum 1 3ncü gol ve gol hakkında ki yorumlar 3 Maç başlamadan önce olduğu gibi Man.Utd Yedekleri getirmiş diye yorum 1 Spiker hakkında yorum 1 Maç bittikten sonra Medya gaza geldi ve getirir yorumu 6 GS tırssın yorumu 2 FB yi tebrik yorumu 23 Olaysız gider man.utd'liler yorumu 1 FB'li oyuncular hakkında yorum 12 GS'nin bize yenilmesi allahın emri birkere yorumu ve azmo'nun cevabı vede rewendor'un özürü (LOL) 3 Tuncayın gol sonrası sevinci ve bu sevince gelen cevaplar yorumlar vs vs vs ….. 5 Fizban'ın Nukem'e sataşması :P 1 GS ile ilgili yorumlar 4 BJK man.Utd den daha iyi oynuyor bugünkü oyunu ile yorumu 1 Rewendor'un vedası 1 Uyarılar ve cevaplar 10 FA cup yorumu ve cevapları 10 İngiliz taraftarlar küfürleri ve biraları 1 Sıradaki gelsin 1 Man.Utd bilerek yenildi :P ve cevapları 10 CSKA'yı yenerdin yenemezdin yorumları ve cevapları (CSKA nereden çıktı yaaa Allah Allah) 3 [Bu mesaj Kumadam tarafından 11 Aralık 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 istatistik delisi kumadam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Hocam çok yoruyosun kendini :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 istatistiklerde ismim geçmiş çok mutlu oldum :P[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bizden çıksa çıksa kumadam çıkar adam akıllı :D[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 helal aydınlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 topiğe bak çay demle :-)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ehehe :][signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben ondan çok insanı o istatistiklerdeki gibi olmaya iten nedeni merak ediyorum, bana çok garip ve anlamsız geliyor mesela 2 saat içinde birbiriyle alakasız, tutarsız şeyler söylemek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Delanoresse, 12 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ya simdi kumadam'a bos musun hocam desem ayip olur da, nedir bi insani boyle bir calismaya iten cok merak ettim :) :) Evli, çocuklu ve iş güç sahibi birisi olarak kesinlikle boş vaktim yok, bir katma değeri olmayacaksa da bazı işlerin altına girmeyen bir insanım. Sadece bu başlık altında değil, bir çok başlık altında konunun kendisinden bağımsız o kadar çok farklı şeyi konuşuyoruz ve bu faklılıklardan kimi zaman birbirimize hoş olmayan yaklaşımlarda bulunuyoruz ki bunu göstermek istedem. Tabi ki laflafı açar ama lafınlafı açtığı yer forumlar değildir, chat odalarında bunun olması normalken forumlar da benim düşünceme göre olmamalı diye düşünyorum. Şunu da biliyorum ki, bu sadece bu forumlara özgü değil, iş yaşamında da buna benzer şeyler ile karşılaşıyoruz. Yaptığımız iş toplantılarında da aynı zaman kaybı söz konusu, yukarıdakine benzer bir çalışmayı üye olduğum ekonomistler grubunda ve üye olduğum lions klüpte de yaptım. Söylemek istediğim zaman gibi değerli bir kavramı sadece söz söylemiş olmak için harcamak... Düşünerek yazmak, yazarken düşünmek ve en önemlisi dikkatli okumak anlamak, klavyenin başında geçen zamanı değerli hale getirmek... Forumların ne amaçla olduğunu unutmamak dileğimle. Saygılarımla Not: Galatasaray-Fenerbahçe maçı içi açılmış konuyu bir de bu gözlükle değerlendirin, bakalım kaç adet maç ile ilgili yorum var, kaç adet sidik yarıştırma ile ilgili var. Daha şimdiden o konuda atılan mesaj sayısı 400'leri geçmiş durumda ki, bazıları silinmesine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar