Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: cemad, 09 Aralık 2004 16:29 tarihinde demiş ki: ya sanki geçen seneki gs-juve maçı bundan farklıydı Benzetecek başka maç bulamadın galiba? Yada o macı karıştırıyorsun. O maçta İtalya'da Juventus bizi 2-1 zor yenmişti. İkinci macta Almanya'da Juvenın yedek ağırlıklı kadrosunu 2-0 yenmiştik. Yedek dediğim takımda davids filan oynuyordu.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 as kadroyla cıksalar bıle fener yenerdı bu arada manchestara ılk defa bı oyuncu hat trıck yapmıs buda dıpnot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 fenerbahce bu 4 takımıda eler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 eevet eler. doğru. elersiniz. siz schalkeyide , sttutgartıda ezer geçersiniz. ya bırakın biraz gerçekçi olun ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: 333, 09 Aralık 2004 16:41 tarihinde demiş ki: said: cemad, 09 Aralık 2004 16:29 tarihinde demiş ki: ya sanki geçen seneki gs-juve maçı bundan farklıydı Benzetecek başka maç bulamadın galiba? Yada o macı karıştırıyorsun. O maçta İtalya'da Juventus bizi 2-1 zor yenmişti. İkinci macta Almanya'da Juvenın yedek ağırlıklı kadrosunu 2-0 yenmiştik. Yedek dediğim takımda davids filan oynuyordu. m.utd kadar yedek değillerdi doğrudur ama mentalite açısında hiçbir farkı yoktu iki maçın hatta o maç o kadroyla bile ilk yarıda 6-7 net pozisyon kaçıran juve 2. yarı tamamen bırakmıştı maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gercekcıyım eler her mac daha ıyı oynuolar stutgart formdan dusuo yavas yavas alkmaarada bırılerı dur dıcek shalke elıyebılır newcastle zaten yenı tknk dırektoru formda dııller ayrıca shearer sakat galıba bı tek shlake elıyebılır ama bence shalkeyıde elerız cıkarsa bu bnm gorusum top yuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 fb nin mu nun as kadrosunu yenebileceğini söylemek 3-0 ın 6-2 ye denk geleceğini söylemek gibi birşey olur[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yaa millet sizin FB yi ezmeye çalışarak kendinizi tatmin etmeye çalışmaktan başka işiniz yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 6-2'dekı hataları artık yapmıo fb dun as kadro gelseydı fb yenerdı yıne ronaldo son macında oynamıstı mu nun adamı tutamıolardı dun bı tek umıt ozat fıtıl ettı adamı o 6-2 bıten mac berabere falan bıtseydı ronaldo oynamamıstı derlerdı zaten alıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 @333 ya schalke ağır gelir 7 tane atarlar :D[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 sız ılk once avrupa kupalarında oynamaya hak kazanın sonra oynuyanlara laf edın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Vilt, 09 Aralık 2004 16:58 tarihinde demiş ki: 6-2'dekı hataları artık yapmıo fb dun as kadro gelseydı fb yenerdı yıne ronaldo son macında oynamıstı mu nun adamı tutamıolardı dun bı tek umıt ozat fıtıl ettı adamı o 6-2 bıten mac berabere falan bıtseydı ronaldo oynamamıstı derlerdı zaten alıstık sölediklerin çok saçma yaw okurken güldüm manulu bi adam ronaldoya pas atçak febeliye gidio top yarısından fazlası böyleydi.r.giggs rooney gibi adamlar olsaydı görürdüm ben nası tuttuunu ayrıca bi üstteki mesajında bi okadar saçma siz kaç kere çıktınız gs kaç kere çıktı[signature][hline] [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 09 Aralık 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Vilt, 09 Aralık 2004 17:10 tarihinde demiş ki: sız ılk once avrupa kupalarında oynamaya hak kazanın sonra oynuyanlara laf edın sen hangi takımı tuttuyosun bilmiyorum ama gs nin uefa yı super kupayı ş.l inde oynadıgı ceyrek finali falan bilmiyosun hey hangi gezegendensin?[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Nyrio, 09 Aralık 2004 15:31 tarihinde demiş ki: paf takım zart zurt, adamlarda dün gece sahaya çıkan 11 oyuncudan 9 u milli takımda forma giyiyodu, sonuc oalrak istatistiklerde fb-man utd nin yedek takimi die yazmicak o hangi milli takım yeni bi cumhuriyetmi kuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bu yedek takim olayi canimi sIkti, bisi yazmiacaktim ama antu.com da bi arkadasin yazdigi sey dikkatimi cekti, buradaki amacli insanlara iyi gider. tam metni gormek icin bazi seyleri cok abartmis bazen de sacmalamis ama bi kac tanesi.. -Evet ey değerli spor kamuoyu, futbolun çok bilmişleri, Fenerbahçe düşmanları, star tv spikerleri, digitürk melanetleri ve bize madden ve kalben asla ulaşamayacak hırtlar. Hadi bunu da şanlı tarihinize yazın. *Yılın Sorusu: MAN UTD'nin yedeklerinin çıraklarına 4-0 yenilen takım hangisidir? - 9 defa CL'ye katılıp tek bir defa 2. tura çıkan takım hangisidir? - 9 sezon CL'de oynayıpta 6 maçta 1 golde kalan tek takım hangisidir? - 9 defa CL'de oynadıktan sonra 7 defa sonuncu olma başarısını göstermiş tek takım hangisidir? - CL'ye katılıpta puan ortalaması en az olan, yaygara ortalaması en çok olan takım hangisidir? - CL'ye katılıpta gol ortalaması en az olan, zırvalama ortalaması en çok olan takım hangisidir?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Vilt, 09 Aralık 2004 16:43 tarihinde demiş ki: as kadroyla cıksalar bıle fener yenerdı bu arada manchestara ılk defa bı oyuncu hat trıck yapmıs buda dıpnot Manchildren'e hatrick yapan tek türk evet çünkü daha önce kimse Pafchaster'la oynamadı... said: Vilt, 09 Aralık 2004 17:10 tarihinde demiş ki: sız ılk once avrupa kupalarında oynamaya hak kazanın sonra oynuyanlara laf edın Gs Tarihi tartışılmaz... said: Vilt, 09 Aralık 2004 16:58 tarihinde demiş ki: 6-2'dekı hataları artık yapmıo fb dun as kadro gelseydı fb yenerdı yıne ronaldo son macında oynamıstı mu nun adamı tutamıolardı dun bı tek umıt ozat fıtıl ettı adamı o 6-2 bıten mac berabere falan bıtseydı ronaldo oynamamıstı derlerdı zaten alıstık arkadaşım heralde 3 kişiye attığı bilek çalımını görmemiş... Febe kazandı seyirci desteğide güzeldi fair-play çerçevesinde oynanydı maç.. Ama şunu unutmayın ki M.Utd kazanmak için gelmedi o sahaya...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ya anlamıyorum nasıl futbol izliyorsunuz siz?? birkez olsun tutmadığınız bir takımın maçını tarafsız izleyin. manchester ordaki maçta süper bir futbol oynadı diyenlere hiç bir lafım olmaz.rooney e süper yetenek demek ronaldoya hakaret olur.ingilteredeki maçta manchester istese 10- 15 atardı.ama eğer spordan anlıyorsanız şu anki fenerbahçe (yine rezalet oynamasına rağmen) aynı hataları mı yapıyor??yada lyon a yenilen fener??. lyon a neye dayanarak süper futbol oynuyorlar diyorsunuz anlamıyorum.sadece 2-3 hızlı adamla defansı fener kadar çok hata yapan takımları birde fransız ligindeki mahalle takımlarını yenersiniz. bu kadar yaygaraya en iyi cevap haftasonu gelecekti hakem fenerin önünü kesmeseydi. burda .ok attığınız fener 9 puan almasaydı ilerki senelere zor giderdiniz şampiyonlar ligine[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ya bügünde okulda gsli bjkli adamlar konuşuo habire yok yedek kadroyla çıktılar tabi yenersiniz zart zurt.. Bu kadar kıskançlık olurmu?Gsyi zaten geçiorum inter totoya bile giremediler,bize burda laf söylüolar manchesterı paf takımıyla yaptınız diolar. Sonuçta Manchester Aynı Manchester bizmi dedik onlara yedekleri çıkarın diye.Zaten 9 futbolcu milli idi. Biz yendik 3 tane attık ayrı bi başarı.Klubün Kasasına para girdi itabarımız arttı,oyuncuların morali arttı,gs maçı önceside bi avantaj oldu.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Hehe nasılda kıskanmış herkes. kıskanmayın canlarım gelin 2. olun belki elemeyi geçip seneye sizde çıkarsınızda yenersiniz Manchester United'ı. kıskananlar çatlasın efendim. haydi çatlayın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Anlamamakta ısrar eden febeli arkadaşlarımız var... Biz demiyoruz yedekleri siz çıkarttınız die ..Biz diyoruz ki yedek takımla geldiler ve sizde o takımı yendiniz.. As takımla gelseler durum çok çok farklı olurdu Çünkü defansın yaptığı hatalar yine ortadaydı... said: -Kobe-, 09 Aralık 2004 17:37 tarihinde demiş ki: Biz yendik 3 tane attık ayrı bi başarı.Klubün Kasasına para girdi itabarımız arttı,oyuncuların morali arttı,gs maçı önceside bi avantaj oldu. Buna kimse bişi demiyo Ülke olarakta puanımız arttı Allah razı olsun...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kobe ustte yazılanları oku ole gel dunku macı tabiki fb haketti ama as man. utd ye karşı ne yaptıgınızı gorduk konusturma beni bunları solemekten zewk almıyorum napalım gercek bu lyon konusuna gelince lyon man.utd den daha iyi oynuyo[signature][hline]ERKEK ADAM KANATLI TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yaaa febe eski maçtan dahsa ii oynadı kabul ama fenerliler manyak derecede abartıo. tuncay nie öle sevinio ben onu anlamadım sanki şampionlar ligini kazanmış gibi rezalet bi durumdu ben utandım.t tarafı bi pafchaster ı yendi fener.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 asıl sizler anlamak istemiyorsunuz bazı şeyleri. maçın skoru Fenerbahçe 3-0 Manchester United yazıyor. farzedin ki o adamların yarısı sakattı yarısı da cezalıydı. haticelerin neticeleri dürtmesini sağlayamassınız maalesef. 3-0[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ama sakat deiller farzede ede nereye kadar...?.. farzedinki febe uefa finalinde :lol:[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 UEFA finali gelince farzedersin onu.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar