Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KPSS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Bu sene kpss ye girmeye karar verdim ...

ama hiç bir fikrim yok KPSS sınavı hakkında biraz nette arama yapayım dedim kafam iyice karıştı.

Kpss sınavına girecek arkadaşlar varsa hep birlikte bilgilerimizi paylaşalım diyorum...
Mesaj tarihi:
fen edebiyat kimya bölümü mezunuyum tekstilde çalışıyorum...

iki haftadır birileri kpss ye gir diye başımın etini yedi ve beni ikna etti bende tamam dedim gittim ihtiyaç yayınları aldım ...

şimdi memurlar.net üye oldum fikir edinmeye çalışıyorum ...
Mesaj tarihi:
Dershaneye git. 2 seferdir 70 falan alıyordum. Dershaneye gittim 78'e çıktı, dershane dışında hiç soru çözüp ders çalışamama rağmen .Özel sektör sağolsun, gidemediğim ders sayısı da az değildi, gerçekten fark ediyor.
Mesaj tarihi:
bu iş ortalama 65 75 arası alıyormuş zaten ama 95 ve üstü lazım aslında :) işallah alınır

ihtiyaç yayınları güzel diye duydum ? fikri olan varmı
Mesaj tarihi:
Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans: 5-6 Temmuz 2014

http://gundem.milliyet.com.tr/osym-2014-takvimi-acikladi-hangi/gundem/detay/1756454/default.htm
Mesaj tarihi:
lise ve önlisans kpss ile atınıp 2.2k alan memurlarda var
lisans olup 2k alan memurlarda var. kimyadan nerelere grebiliyorsun bilmiyorumda bi 90 alman lazım :)
Mesaj tarihi:
bilmiyorum ama ciddi ciddi düşünüyorum ve şu anda çalıştığım yeri bırakmayı ve ders çalışmayı planlıyorum ... 90-95 arasında bir puan almak ... KPSS bir dünya iş miş baktığınızda ...
Mesaj tarihi:
mawiman said:

bilmiyorum ama ciddi ciddi düşünüyorum ve şu anda çalıştığım yeri bırakmayı ve ders çalışmayı planlıyorum ... 90-95 arasında bir puan almak ... KPSS bir dünya iş miş baktığınızda ...

Büyük şehirde kimyager olarak çalışmak için 98 civarı alman gerekiyor. Şanslıysan 10 kontenjan felan max açılıyor.
Mesaj tarihi:
@Remus yok kimyager olarak girmek gibi bir niyetim yok düz memurlukta olur ? hayırlısı diyelim bugün bir dersaneye kayıt yaptırdım ... bakalım nasıl olucak KPSS macerası
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
KPSS kursuna başladım ...

soruların değiştiğini öğrendim...
matematik 33 soru
türkçe 33 soru
tarih 27 soru
coğrafya 18 soru
vatandaşlık 9 soru

matematiğe ve türkçe ye 3 er soru eklenmiş bu eklenmiş olan 3 er soru mantık ve günümüz popiler konularından çıkacakmış ?
Mesaj tarihi:
matematik ales gibi fakat türkçe sadece paragraf soruları yok dil bilgisi ve mantık ta eklemişler, birde paragraflarda ales göre 1 cümle daha uzun oluca mış diyorlar ...
  • Yeni Oluştur...