Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam uykuya dalarken...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bana da oluyor o bilincin gidip gelmesi bence. bu arada annem rüya uzmanı :D

bir de ne zaman uzun süredir kabus görmüyorum desem o gece yataktan fırlayarak uyanıyorum :-)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 11 Aralık 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
bazen tam dalarken yüksek bir yerden düşer gibi hissederim kendimi çok garip bi duygudur sizede olurmu?

konu zaten bu :)[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Mesaj tarihi:
said:
bazen tam dalarken yüksek bir yerden düşer gibi hissederim kendimi çok garip bi duygudur sizede olurmu?

bendeede var uncla aynısı. hatta düştükten sonra o düşme "sarsıntısını" da yaşıyorsun değil mi :D

bide bende deprem oluyormuş gibi hissetme olayı var. 17 ağustostan öncede vardı "ulan yine mi" diye düşünmüştüm o gece[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Mesaj tarihi:
çok güzel bşi o ya böle düşer gibi oluyosun sankı biyere çarpıosun küt die sora gözleri bi açıosun bişi yok[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Mesaj tarihi:
said:
tunch, 12 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
said:

bendeede var uncla aynısı. hatta düştükten sonra o düşme "sarsıntısını" da yaşıyorsun değil mi :D

bide bende deprem oluyormuş gibi hissetme olayı var. 17 ağustostan öncede vardı "ulan yine mi" diye düşünmüştüm o gece

O deprem oluomuş gibi hisettme başka bişii olmasın sakın.Hani rüyanda fln...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 12 Aralık 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
Ben sevmem ya uykuya dalma anımı, bilinç kaybetme anı neden bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor.
Ölümün de öyle olacağını düşündüğümden belki de.

+1
aynen böyle hissediyor ve düşünüyorum buda beni rahatsız edio.[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 11 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya bi tek benmi uyanamıyom ne zaman bir düşme hissi yaşasam bi yere düşüp ölüyom rüyamda ben :D gerçi gördüğüm rüyaların %80 ninde ölüyorum bunun nedeni nedir acaba birde aynı rüyayı 5 6 kez görme olayı var bende :(

lanetlenmişin olum sen :)[signature][hline]From The Dephts I've Come
Mesaj tarihi:
gozlemlerime gore gun icersinde dengeyi kaybedip dusecek gibi oldugumda biliyorum ki aksam uykuya dalmadan once dusuyormus hissine kapilacagimdir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...