Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam uykuya dalarken...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
uncla, 11 Aralık 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
bazen tam dalarken yüksek bir yerden düşer gibi hissederim kendimi çok garip bi duygudur sizede olurmu?

konu zaten bu :)[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevmem ya uykuya dalma anımı, bilinç kaybetme anı neden bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor.
Ölümün de öyle olacağını düşündüğümden belki de.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bazen tam dalarken yüksek bir yerden düşer gibi hissederim kendimi çok garip bi duygudur sizede olurmu?

bendeede var uncla aynısı. hatta düştükten sonra o düşme "sarsıntısını" da yaşıyorsun değil mi :D

bide bende deprem oluyormuş gibi hissetme olayı var. 17 ağustostan öncede vardı "ulan yine mi" diye düşünmüştüm o gece[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bşi o ya böle düşer gibi oluyosun sankı biyere çarpıosun küt die sora gözleri bi açıosun bişi yok[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tunch, 12 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
said:

bendeede var uncla aynısı. hatta düştükten sonra o düşme "sarsıntısını" da yaşıyorsun değil mi :D

bide bende deprem oluyormuş gibi hissetme olayı var. 17 ağustostan öncede vardı "ulan yine mi" diye düşünmüştüm o gece

O deprem oluomuş gibi hisettme başka bişii olmasın sakın.Hani rüyanda fln...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 12 Aralık 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
Ben sevmem ya uykuya dalma anımı, bilinç kaybetme anı neden bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor.
Ölümün de öyle olacağını düşündüğümden belki de.

+1
aynen böyle hissediyor ve düşünüyorum buda beni rahatsız edio.[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 11 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
ya bi tek benmi uyanamıyom ne zaman bir düşme hissi yaşasam bi yere düşüp ölüyom rüyamda ben :D gerçi gördüğüm rüyaların %80 ninde ölüyorum bunun nedeni nedir acaba birde aynı rüyayı 5 6 kez görme olayı var bende :(

lanetlenmişin olum sen :)[signature][hline]From The Dephts I've Come
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...