bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 benim her gece rüyama şeytan giriyor. Taş gibi oluyor böle giyinmiş kırmızı tuvalet takımını yırtmaçlı sarı peruklu falaan alllah bee[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yok o başka bırıdır :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 evet bana da oluyor o bilincin gidip gelmesi bence. bu arada annem rüya uzmanı :D bir de ne zaman uzun süredir kabus görmüyorum desem o gece yataktan fırlayarak uyanıyorum :-)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 annen ciddi cidi ruya uzamanımı?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: uncla, 11 Aralık 2004 22:42 tarihinde demiş ki: bazen tam dalarken yüksek bir yerden düşer gibi hissederim kendimi çok garip bi duygudur sizede olurmu? konu zaten bu :)[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben sevmem ya uykuya dalma anımı, bilinç kaybetme anı neden bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor. Ölümün de öyle olacağını düşündüğümden belki de.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: uncla, 11 Aralık 2004 22:42 tarihinde demiş ki: bazen tam dalarken yüksek bir yerden düşer gibi hissederim kendimi çok garip bi duygudur sizede olurmu? bendeede var uncla aynısı. hatta düştükten sonra o düşme "sarsıntısını" da yaşıyorsun değil mi :D bide bende deprem oluyormuş gibi hissetme olayı var. 17 ağustostan öncede vardı "ulan yine mi" diye düşünmüştüm o gece[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 tunch ermeye başladın galıba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 çok güzel bşi o ya böle düşer gibi oluyosun sankı biyere çarpıosun küt die sora gözleri bi açıosun bişi yok[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: tunch, 12 Aralık 2004 12:01 tarihinde demiş ki: said: uncla, 11 Aralık 2004 22:42 tarihinde demiş ki: bazen tam dalarken yüksek bir yerden düşer gibi hissederim kendimi çok garip bi duygudur sizede olurmu? bendeede var uncla aynısı. hatta düştükten sonra o düşme "sarsıntısını" da yaşıyorsun değil mi :D bide bende deprem oluyormuş gibi hissetme olayı var. 17 ağustostan öncede vardı "ulan yine mi" diye düşünmüştüm o gece O deprem oluomuş gibi hisettme başka bişii olmasın sakın.Hani rüyanda fln...[signature][hline]Şok!Şok! NoelBaba'nın tam ve en açık anlamını almak için buraya tıklayın!!! Lan ben çok ince ve derin bi insanım , çok çeşit anlamlara sahibim yandaki linke tıklayın ne olduğuma ne anlama geldiğime bakın bakmazsanız küserim...BAKIN LANN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Penthesilea, 12 Aralık 2004 11:51 tarihinde demiş ki: Ben sevmem ya uykuya dalma anımı, bilinç kaybetme anı neden bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor. Ölümün de öyle olacağını düşündüğümden belki de. +1 aynen böyle hissediyor ve düşünüyorum buda beni rahatsız edio.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Bellow, 11 Aralık 2004 22:41 tarihinde demiş ki: ya bi tek benmi uyanamıyom ne zaman bir düşme hissi yaşasam bi yere düşüp ölüyom rüyamda ben :D gerçi gördüğüm rüyaların %80 ninde ölüyorum bunun nedeni nedir acaba birde aynı rüyayı 5 6 kez görme olayı var bende :( lanetlenmişin olum sen :)[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 arada banada oluyor. ani bi hızda bacaklarım hareket ediyor aşağı düşüyormuşum gibi... uyandığımda deniyorum ama o hızda yapılmıyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slayertr_Unique Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Evet banada arada sırada olurdu ama annemi kaybettim surekli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gozlemlerime gore gun icersinde dengeyi kaybedip dusecek gibi oldugumda biliyorum ki aksam uykuya dalmadan once dusuyormus hissine kapilacagimdir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Size tek tavsiyem...Cenabet yatmayın...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ölecen kısa bi zaman sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar