Sancakbeyi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Limit 11b , Hesap olarak istiyorum ki ona göre bana indirim yapın . 2 plex kadar . ismi güzle olsun benim olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hesap olarak nasıl satacak isk il? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sancakbeyi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Senin gibi forumda honor sahibi güvenilir biri ise veya oyunda tanıyorsam sorun yok önce ben gönderirrim isk yı . zaten kaç türküz eve onlinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sir honorable aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 vay madalya bu işe yarıyomuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sen ne sandıydın ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 karakter parayla satin alinabilecek bir sey degil karaktersizseniz durup bir dusunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 satan ödesin 2 plexi sonra transfer etsin işte, kimsenin başı ağrımasın. illegal işler bu tarz satışlar hep. sonra gelip ağlıyorsunuz kanalda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bingildak said: sir honorable aluriel lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sancakbeyi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 onca geyiğin içinde karakter satan yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Var ama madalyamız olmadığı için almazsın diye düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sancakbeyi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sırf geyik satıyorsanız eveboard linklerini verin işkence etmeyin ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 lol honor sahibi ? hahahaha no more bets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar