interperez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 @BabacumMostors same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hayır abı işte öle bi sevieye gehlio ki "eee yeter be silkelerim görüşmeyin" diosun. direk ultra huzur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Uzakta, ayrı şehirde yaşayacaksın herkezden. Sadece bayramda falan görüşeceksin. Hiç bir sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 allah aşkına seviyorsan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 BabacumMostors said: en sonunda benim gibi "...giderim alayınaaaaaa, ala-yı-na" demek de var kafa rahat böyle bir durumda kaldıktan sonra mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kaç yaşında evleniyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 aile ilişkilerinde benzer durumlar en nihayetinde ikisi de bir şekilde senin değiştiğini söyleyebilir, taraf tuttuğunu düşünebilir vs.. ikisiyle aynı anda konuşup "ikinizden de memnun değilim adam olun adamı delirtmeyin" demek de bir çözüm, öyle saman altından işi halletmeye çalıştıkça daha da eter olailbir her ailenin yaklaşımı farkl ıaslında anneni de nişanlını da tanımadan yorum yapmak yanlış ama bir başka soru da sen kendi anneni ve nişanlını ne kadar tanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sana kaçlık lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 3 yaşında evlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 problemlerini yüzyüze halletmeliler. arada tampon rolünü bir üstlenirsen evlilik boyu kurtulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 naapıyım annemi mi döveyim? naapıyım nişanlımı mı döveyim? bu iki soru 5 6 defa sorduktan sonra olayı bitirmişti bende. aman tamam tamam diyorlar. barzo bu buna anlatmayalım diyorlar. anlatmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sana bir tavsiye, öncelikle annen çok sağlam teşko yapıyor bunu hiç unutma. Takılan insan, karşısındaki bundan alınıyorsa -sevdiğinden takılan insandan bahsediyorum- hemen keser bunu yapmayı. Eğer gıcıklık yapıyorsa baktı ki tepki geliyor hemen;"yaaa ben seni sevdiğimden yapıyorum" der. Kısacası annen nişanlını hiiç istemiyor. Ortalarda bir kaşık su bırakma, boğar nişanlını. Anneni kırmak istemiyorsan, risk alman lazım. Anneni al karşına konuş, "anne madem sen sevmiyorsun evlenmiyorum o zaman, ama ben bu kızı da çok seviyorum şuraya annemin üzerine yemin olsun ondan başkasıyla da evlenmiyorum, evlenmeyeceğim. bekar giderim bu dünyadan. torun da istiyorsan bir sürü yetim çocuk var bir evlatlık alırım geçinir gideriz" de. Cidden olur derse, yani bunu bile göze alırsa zaten ağır nefret ediyordur nişanlından. O iş olmaz. Annenle nişanlık arasında bir seçim yapma vaktin gelmiştir. Olur deme ihtimali, nişanlına nefretiyle doğru orantılı. Hiçbir anne, evladının mürüvveti kadar önemsemez hiçbirşeyi. Senin evlenmemene dahi razı olabilecek kadar uyuz oluyorsa nişanlına, evet der zaten. "sen bilirsin ben oğluma bulurum hem" der. Yok "oğlum ağzından çıkanı kulağın duysun"a sardıysa, o an ipler senin eline geçmiştir. artık "o zaman nişanlımı beni nasıl el üstünde tutuyorsan o kadar el üstünde tutacaksın onunla biz evlenip bir ömür yaşayacağız gün gelecek benim pis çoraplarımı temizleyecek senden başka pis çoraplarımı temizleyecek kadar beni seven tek insan bu. bunu kaçırtırsan ömür boyu çoraplar sende haberim olsun" diye tatlı-sert tepkini koy. Sorun çözülür diye umuyorum. Çünkü ortada büyük bir sorun var. Şansın açık olsun dostum. En içten en samimi istekle istiyorum bunu çünkü haline gerçekten üzüldüm. Senin sorununa benzer bir sorunu ben de yaşamıştım çünkü. Çok zordur. Adama boğaz kenarında durup sigarasından bir nefes çektirtip; "hayatımdaki bütün kadınlar neden manyak ak" dedirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 çıkar masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 sdeceokuyangenç said: Arkadaş arada kalmaktan hayattan bezdim. ortada bi bok yok herşeye alınganlık. e iyi güzel de olan bana oluyo beni düşünen yok. henüz nişanlıyım var mı bunun çözümü? olaydan biraz bahsediyim yanlış anlaşılma olmasın. annem sevdiği insana samimiyetine güvenerek biraz takılır "senle uğraşmayı çok seviorum hehe" falan gibi. sadece çok sevdiklerine yapıyor kötü bi niyet olmadan. zaten kötü niyetli biri bunu açık açık söylemez takdir edersiniz ki. veya severek öperek falan söylemez. neyse gelin kişiside bunları laf sokmak olarak algılıyor ve ezildiğini düşünüyor. olay bu. Ha bi de kendi annesi zamanında kayınvalidesiyle bu tarz değil çok büyük problemler yaşamış Selam ben yeni gelin.. Nışanlının tarafından konuşayım. Öncelikle kız için üzgünüm, sen çok yıpranıyorsundur mutlaka ama o senin annen. Sen kendi içinde affedecek, bağışlayacaksındır anneni. Ama kız tüm bunlara yalnızca 'senin için, ilişki yıpranmasın, seni kaybetmemek, kötü olmamak' gibi nedenlerden ötürü katlanıyor ve senin dışında bu süreci etkileyen hiç kimseyi affedemiyordur. Affetse de kadınlar unutmaz. Unutmayacaktır. Tabi buna 'kusursuz evlilik, gelinlik hayallerinin' hüsranı da eklenince kızın bunalıma girmesi kaçınılmaz. Eğer seviyorsan incitmemeye özen göster. Sana tavsiyem, - Anneni sakinleştir. Sevgilinden annen konusunda her zaman anlayış ve sabır bekleme. Çünkü o senin annen. Senin gösterdiğin sabrı o göstermez. - Çok görüştürme. ( nışanlıyken de, evlenince de, flörtteyken de.. ) - Herkes mesafeli olsun. Sonuçta gelin-kaynana-elti-görümce.. İyi ilişkiler nadir kurulur bu döngüde. - Şaka yoluyla laf sokmak.. Bu en klasik taktik. Buna gerek yok nihayetinde 'el kızı' o ve onun da annesi var. Sert bir tarz kızın ailesini de korumacı olma konusunda gazlayacaktır. Ki bu süreç evlilik tarihine yakın zamanlarda olacak sen bugünlerine şükredeceksin. - Annen hep anne, baba hep baba.. Bu asla değişmez, değişmemeli. Ama günün sonunda seninle aynı yatağa girip aynı yastıkta uyuyacak olan hatunun olacak. O yüzden sizin huzurunuz daha önemli.. Ezdirmeyin birbirinizi. Nihayetinde annen bir kadın. Kadınlar zordur, kıskanır, oğlum elimden gidiyor paniğine kapılır ve tehlike saçabilir. Neyse. Kocacım Suark'ın dediği gibi ağzımıza zıçılan bir düğün sürecinin sonunda sanki hiç o kavgaları biz yapmamışız gibi, evimize girdik, kapıyı kapattık.. dünya dışarda kaldı. Hadi babayto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 oo patice görümcelerini sevmiyor anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Görümcem yok, kaynım var benimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Görümce kocanın bacısı, kayın erkek kardeşi-abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Kayınço da kızın kardeşi.. İsimleri çok aramış olmalı atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Suark said: ikiside kadın, anlaşamamaları doğanın kanunu. Şu ne kadar doğru bir cümle. Bence bu kanun Newton kanunları,Einstein kanunları .... hepsini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 müsait bir zamanda geliyorum roman dökmeye .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Patice said: Kayınço da kızın kardeşi.. İsimleri çok aramış olmalı atalarımız. http://youtu.be/KqJsBttxmjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 BabacumMostors said: en sonunda benim gibi "...giderim alayınaaaaaa, ala-yı-na" demek de var kafa rahat THIS ^^ secondlayayım şunu. bende en son ne haliniz varsa görün demiştim. evlendikten sonra geçio muhabbeti de yalan-dolan, sadece cicim ayları ayağına ara verilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 İnişler çıkışlar da olabiliyor arada. Gerçekten sorun olduğunu düşünüyor ve asla bir araya gelebilecek gibi durmuyorlarsa, görüştürmemek en iyisidir. Bizim soğuk başlayan kaynana-gelin ilişkisi zamanla insanların birbirini tanıması ve iki tarafın da karşısındakinin nasıl biri olduğunu ve beni ne kadar sevdiğini anlaması ile düzeldi. 9 yıllık ilişkinin son yılını evli olarak geçirdik. 5 yıl önce ben annen ile aynı şehirde yaşamak istemiyorum diyen hanım kızımız, şimdi ise annen ne zaman kalmaya gelecek, çocuğumuz olursa annen bakar değil mi vs vs diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Annene şunu söyle: Sen erkek tarafısın. Bunu bil, öyle davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Suark said: muhabbetlerını mınımalde tutmak lazım aslında Ben şöyle tutuyorum dengeyi. Denge çok önemli. Kiminin eşi baskındır kiminin anası baskındır. Benim eşim baskın ve Robin hood gibi bi tarafı indirerek diğer tarafı yükselterek dengeleri kuruyorum. Hala öğrenecek şeylerim var ve 3 kurban 3 ramazan bayramı zehir oldu. En son kızarak ,küfrederek ,bağırarak huzuru buldum. Yerim o kibarlık ayaklarını. Kibarlıktan bahsedenlerin ağzına şöyle tekme atasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar