sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Arkadaş arada kalmaktan hayattan bezdim. ortada bi bok yok herşeye alınganlık. e iyi güzel de olan bana oluyo beni düşünen yok. henüz nişanlıyım var mı bunun çözümü? olaydan biraz bahsediyim yanlış anlaşılma olmasın. annem sevdiği insana samimiyetine güvenerek biraz takılır "senle uğraşmayı çok seviorum hehe" falan gibi. sadece çok sevdiklerine yapıyor kötü bi niyet olmadan. zaten kötü niyetli biri bunu açık açık söylemez takdir edersiniz ki. veya severek öperek falan söylemez. neyse gelin kişiside bunları laf sokmak olarak algılıyor ve ezildiğini düşünüyor. olay bu. Ha bi de kendi annesi zamanında kayınvalidesiyle bu tarz değil çok büyük problemler yaşamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kaynanayı sallıycaksın. insanların hayatına karışan insanlardan hiç hoşlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 monoscope said: kaynanayı sallıycaksın. insanların hayatına karışan insanlardan hiç hoşlanmam crit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yok mlsf annen kayınvalidesinden ne gördüyse, nişanlın da annesinin kayınvalidesinden ne gördüyse onu yansıtıyor.. genetik biraz :( aynı evde 2 kedinin yaşayamaması gibi bişey, normal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 monoscope said: kaynanayı sallıycaksın. insanların hayatına karışan insanlardan hiç hoşlanmam işte şu ön yargı. çünkü durum bu değil işin komiği. genelde bu olur durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bilae madem önyargı diyosun anlat konuyu önyargı yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 evet daha detaylı anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 her şakanın altında gerçek vardır derler. el kızı o alınabilir şakadan falan. herkese yaptığını ona yapamazsın. iki taraf da anlayışlı ve dikkatli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 annen laf sokuyor zaten. sen anlayamıyosun annenle arandaki ilişki yüzünden. annen ne söylerse sölesin kötü bişiy beklemedğin için şakadır takılmadır diyip geçiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 salona 2 tane iricek kılıç (2h/greatsword) alıp asın duvara. mutluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ananla konuşucan hacı durum öyleyse deme öyle kıza alınır bilmemne falan diye ama bu zaman da ananın kızma ihtimali var kesin kız bunu doldurdu diye. senin nabza göre şerbet vermen lazım biz ne ananı tanıyoz ne nişanlını ne desek doğru olmaz. benim kız arkadaşımla annem de tam tersine çok iyiler arada birlik olup üstüme yükleniyolar hatta kaçıyorum ortamdan daralıp bu da kötü anasını satiim ileride kim bilir neler yapçaklar el birliğiyle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 anneni dizginlemezsen o iş sakat hacı, demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 selam evleneli 1 hafta oluyo çok boktan bi süreçten geçtim benzer olarak. uzun süre nişanlı felan kaldık yani. Tavsiyelerim şunlar; iş çok zor, en iyisi karışmamak. Abimden bunu öğrendim, karışma,duyma görme. Birinin dediğini birine taşıma. SAKIN. ikiside kadın, anlaşamamaları doğanın kanunu. eşim çok iyidir mesela, annem biraz zordur; genede epey bi süre güzel anlaştılar, ama sonra çok fena patladı. Zorlandım epey. İşin zor, kızı seviosan çekilir anca, nişanlında seni seviyorsa katlanır buna, bazı şeyleri görmeyecek bilmeyecek etmeyecek. Neticede, onun kaynanası senin anan. Yapman gereken, şimdilik tecrübe ettiğim kadarı ile; 1- bulaşmamak. 2- hamle yapmaya mecbur olduğun yerlerde, nişanlını ezdirmeden annenide kırmadan hamle yapmak. Yapamıosan hiç konuşma yani daha iyi. 3- buşamamak 4- laf taşımamak, kesinlikle. Bir kulağından girip diğerinden çıkıcak 5- anana laf ettirmemek, o senin anan. nokta. Doğurdu,büyüttü seni buralara o getirdi, bonus olarak bide kadın; o yüzden hayatı bu süreçte sana ızdırap etmekle yükümlü. Hoş görüceksin. Sabrediceksin, tatlı dille konuşucaksın. Ben çok kendimi kaybettim, sonuçları hoş olmadı. 6- nişanlınada laf ettirmemek. O senin geleceğin, bunu hırçınlıkla yapmamak lazım ama, sözcükler çok önemli. evlendikten sonra geçio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sdeceokuyangenç said: Arkadaş arada kalmaktan hayattan bezdim. ortada bi bok yok herşeye alınganlık. e iyi güzel de olan bana oluyo beni düşünen yok. henüz nişanlıyım var mı bunun çözümü? olaydan biraz bahsediyim yanlış anlaşılma olmasın. annem sevdiği insana samimiyetine güvenerek biraz takılır "senle uğraşmayı çok seviorum hehe" falan gibi. sadece çok sevdiklerine yapıyor kötü bi niyet olmadan. zaten kötü niyetli biri bunu açık açık söylemez takdir edersiniz ki. veya severek öperek falan söylemez. neyse gelin kişiside bunları laf sokmak olarak algılıyor ve ezildiğini düşünüyor. olay bu. Ha bi de kendi annesi zamanında kayınvalidesiyle bu tarz değil çok büyük problemler yaşamış konuşacan annenle.Birde yok efendim eşinin annesinin kayınvalidesi de problemler yaşamışmış. Yok öle bi yalan.Genelde ne yazıkki kendi eşimde dahil ne olup bitiyorsa anadolu haber ajansı gibi direk annelerine aktarıyor ve başlıyor sallamalar. Annen seni gazlıyor , onun anneside hanımı gazlıyor çık bakalım işin içinden. Bi faydası olmaz ama çözüm; -Annene durumu anlatıp hareketlerini filtrelemesini isticeksin(Annen daha da hırs yapacak sen bunu diyince hanımına karş lol) -Hanımına böyle şeylerden alınmaması gerektiğini söyliceksin(Zannedicek ki o da annenenin tarafını tutuyosun) LAN AHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Suark said: Tavsiyelerim şunlar; iş çok zor, en iyisi karışmamak. Abimden bunu öğrendim, karışma,duyma görme. Birinin dediğini birine taşıma. SAKIN. o kadar doru ki. Yanlız bunu yaparsanda eşin seni SORUMSUZ OLARAK YAFTALAYACAK NEYSE YA AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sorumsuz güçlü durmuosun beni korumuosun vs vs vs. valla iyi hanım bulmak lazım benim hanım adeta bir melek :):) kadın adamı rezilde eder vezirde, aile işlerini regüle eden kişi neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şu olaylardan muzdarip erkek sığınma evi kurulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 işte biz bu yüzden evlenmioz yoksa bulamadığımızdan değil öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Bende yok boyle problemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 en sonunda benim gibi "...giderim alayınaaaaaa, ala-yı-na" demek de var kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 muhabbetlerını mınımalde tutmak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Suark said: muhabbetlerını mınımalde tutmak lazım aslında this. 1 aylık evliyim. ne kadar az bir araya gelirlerse o kadar çok rahat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 NO WOMAN NO CRY HACI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 minimal muabbet ve onların mesafeli ilişkisi beni huzursuz edicek bişey. interperezin dediği gibi olay. bak tamam haklısın ama sen de çok alıngansın dersem direk annemi savunuyo oluyorum. ortada durmama izin vermiyo kısaca. ben senin konuşman gerekiyo dedim ama annesini soktu işin içine iyice sıçtı durum :) bundan sora bana bişi anlatma içinde tut veya git annene anlat dedim. anneme de yorum yapmayın bana diyerek aradan çıkmayı düşünüyorum. sonrası noluyosa olsun aman hayattan bezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar