Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dedektif sorusu

forgiver1

Öne çıkan mesajlar

said:
Suark, 08 Aralık 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
ee benım soruma cvp yohmu

verdik ya =)

said:
John_Petrucci, 08 Aralık 2004 22:01 tarihinde demiş ki:
kaşık dev bi ogre nin kaşığıdır olmadı ettin..
[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

ııh :)..
soliim..
Ali ile ayşe balıkmış!!!
E o camlarda akvaryumun camı..
Lol..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu soruda ali ile ayşenin cesedi demişsin

ali ve ayşenin cesedi yani ali ölmemiş.Ali ayşeyi öldürüp ayşenin ölüsünün yanına yatmış...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam öldürülmüş bence . Tek yolu olan bi camekanda yaşıyorlar . Önce yazılan fikirleri okumadım da bi arabanın tek yolu olan bi eve gelip sonra da gitmesi bi kere bi cinayet olmasını gösterebilir . Kafam da güzel o kadar fazla fikir üretemiyorum =))[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 08 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
ali ve ayşenin cesedina buna okla aliye ilet..Turkcenın cılvesi işte :)

ali ve ayşenin cesetleri dersek olur heralde.

bu arada korkanç bişiy. trabzanlı aslında canlı imiş fakat çok uykusu geldiği için giysilerini hazırlarken öyle yatıvermiş çekyatın hani altına giysi konur ya :P onların üstüne. bizimki de kim açık bıraktı bunu demiş dank kafaya indirmiş çekyatı. kafasına çekyatın altındaki demir çarpan adam ölmüş ve bu sırada kolu dışarı sarkmış. bizim adam da araba geçerken bunun saatten yansımasını görmüş ve açmış bir bakmış içinde adam ölü yatıyor. nasıl ama :PpP[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duvar saatinin camı aydınlanınca yansımadan çekyatta birinin olduğunu görmüş...
yalnız "ortam camekandır duvar saati asılamaz" ipucu kafa karıştırıcı
evin 4 tarafı mı cam yoksa 1 adet camekanı mı var?
niye saat asılamasın?

[Bu mesaj Cassie tarafından 09 Aralık 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahtan beri ıkınıyonuz... bence cevap şu:
Saatin durmuş olduğunu görmüş diyo ya burdaki durmuş bir herifin ismi yani "DURMUŞ" adındabi lavuk işte :) onu içerde görünce hemen temele bakma ihtiyacı hissetmiş. Olay budur :D

[Bu mesaj DVr tarafından 09 Aralık 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anlamsızlıklarla dolu bir soru gibi. galiba yanlış sorulmuş da, doğruysa diyerek, ve ciddi bir cevap yazmayı deneyeyim.

soru bu:
"samsunlu trabzonlunun orada olduğunu nasıl anladı?"

ev camekansa söylendiği gibi saat asılamaz duvara. çünkü duvar bile yoktur. yine söylendiği gibi o yolda arabanın ne işi var? ayrıca saat durmuşsa trabzonlu gidemez. gerçi trabzonlunun gidemeyecek olması diğer adamın ölümü anlamasını ve bir ceset aramasını gerektirmez. sonuçta sadece saat durmuştur ve trabzonlu bunu farklı şekillerde öğrenebilir.

yine bu samsunlu arkadaş neden saatin 12 olduğunu bile bile eve geliyor? ev ormandaysa en yakın otobüse gidebilmesi için en azından 11 gibi çıkması gerekli. e en yakın disko da en az yarım saatlik mesafede olsa samsunlunun yola çıkması anlamsız.

bana kalsa samsunlu cesedin orada olduğunu biliyordu çünkü trabzonluyu samsunlu öldürdü.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

o da mantıklı mum. arabayı görünce misafir geldi die heyecan yapmıs da olabilir adam. yani ev yol üzerinde degil, ormanın alakasız bi köşesindeyse araba farını görünce birinin geldigni anlayıp yerinden fırlamıstır.

ama hikayenin anlatılıs sekli yanlıs o zaman. 3. kişi agzından taraflı anlatılıo, fake var yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence katil samsunlu. Niye? Bir kere TEmel 12 arabasıyla gidecekti. SAmsunlu alem yaparkene, kıza soruyor, kız saat 12 diyor. Samsunlu da arkadaşı geçireyim diye ayrılıyor mekandan.
Şimdi, saat 12de araba zaten kalkıp gidecek, neyi kimi uğurlayacak bu herif?
Sonra eve gidiyor. Bakıyor kimse yok (Zaten olmaması lazım)
Sonra yatıyor paşamız.
Sonrasında araba geliyor, arabanın orada ne işi var? Tek yolu var oranın. Demek ki kelek burada, o saatte işi ne?
Sonrası daha da gergin, çekyatın içine koskoca Temel nasıl sığdı?
Bence samsunlu temeli öldürüp parçaladı, çekyata koydu, araba gelince de amanın biri geliyor diye ceseti kontrol etti. Hadi bakalım. Ama o araba kimin nesi, onu bulamadım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

deli güzel geldin aynısını yazıodum da sonu farklı benim.
araba geliyor diye gidip temele bakması mantıksız.
bu samsunlunun olay ile ilgili verdiği ifade gibi.kendini ele wermiş sanki.
aslında direk mantıksız bu olay,
ormanın içinde ew olmaz,olsa camekan olmaz,orda yol olmaz,olsa ormanın içinde yaşayan adam gece diskoya gitmez.
hele hele kız arkadaşı hiç olmaz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman ışık olmaz mum.
Ama işte o araba niye orada? Yolun sonu bu iki kafadarın kaldığı yer çünkü, başka bok yok.
Samsunludan çok kıllandım ama, 12 arabasıyla gidecek adamı uğurlamak için 11de gidersin, 12de değil.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Tahmınlerımı sunayım bende...
1)Ilk olarak eve gelıp yattıgında bır ısıkla saatın durmus oldugunu anlıyor.Saat durmussa arkadası gıtmek ıcın saatten yararlanıcagını,duran saatı en azından kontrol etmek ıcın asagı ındırecegını yada yenı bır pıl alacagını dusunmus olabılır..bu yuzden en azından saatı ındırmesı gerektıgını dusunur.ama saat ordadır,bu ıste bı terslık var dıyerek dırek arkadasının yattıgı kanepeyı kontrol eder...(mesela) :D
2)O saatte perdelerın kapalı olması lazımdır :P ama ısık vurdugu ıcın perdelerın kapatılmadıgını anlar..kesın bı pıslık var dıyıp kanepeyı kontrol eder..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...