Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dedektif sorusu

forgiver1

Öne çıkan mesajlar

Çek yat a bir türk yatarsa otomatik olarak öldürmeye programlanmış...
adı üzerinde Çek yat, Türk yat değil ki :hmm:
[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 08 Aralık 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 08 Aralık 2004 20:35 tarihinde demiş ki:

adı üzerinde Çek yat, Türk yat değil ki :hmm:

hmm.imzaya atsammı acep :=)...[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Sosyal ağlarda paylaş

saatin duran yelkovan ve akrebi çekyatı gösteriyo olabilir adamda kalkıp bakmış olabilir

ama dışardan geçen ışığı eve vuran arabayla ilgili olabilir muhtemelen çünkü evin bitane yolu varsa orda başka bi arabanınn ne işi var[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Demin kurtlar vadisi aklıma geldi
Sakın oyle salak bişi olmasın?![signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Sosyal ağlarda paylaş

Çok dizi izlemenin zararları...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Şekil ikinci b :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

belki şu da var,
adam kendisi öldürmüş olabilir
çekyata kendisi soktuğundan da, kokusuna dayanamayıp çıkartmıştır.
kavga nedeni de kız arkadaşı olabilir, kendi kızına asılmıştır mesela..[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Sosyal ağlarda paylaş

*Saçmalardan Seçme yapar*
Şimdi...Trabzonlu bi kere kafasına saat vurularak öldürülmüştür...Böyle olunca saatin devresi bozulmuş veya pilleri düşmüş saat durmuştur.Katil,elinde tam suç aleti olan saat dururken samsunlunun geldiğini farkeder ve evden kaçar.Katilimiz aptaldır da aynı zamanda...Yanında götüreceğine saati,duvara asmıştır.Samsunlu bunu farketmiştir ve normalde bu saat tam çekyatın arkasındaki duvarda asılı durmaktadır.Böyle olunca Samsunlu olaya uyanmış ve çekyatın yanına koşar ve olayı farkeder.

(ulan ne yazdım bea!)

[Bu mesaj TooRan tarafından 08 Aralık 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki ben sorim size:...
Ali ile ayşenin cesedi yerde yatmaktadır.Yerde cam kırıkları ve biraz su bulunmaktadır..
Solin bakalım nasıl olmusler?[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadaş şöyle demişti
-Katil ikisini bi kaşık suda bogmus..
hehehe
Ama cevabı salak bişi turetın bakım hade.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben yanlış anladım ya da bilmiyom anladığımı yazayım bakalım bu kadar saçmalama geyik arasında :)
Kız 12 dediğinde ve adam eve geldiğinde ortalıkta kimse yokmuş yani eleman arkadaşının gitmiş olduğunu düşünmüş.Fakat saat 12den önce bi saatte durmuşssa ve bunu görmüşse arkadaşımız gitmesi gereken elemanın gitmesi gereken yere gidemeyeceğini anlaması gerekir e durum böyle olunca ve evde de kimse yoksa bunda bi yanlışlık olduğunu anlar. mı? acaba hehe[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

ilk sayfanın sonundaki amansız sorularıma bir yenisini daha ekliyorum öyleyse, bu Trabzonlu'nun kol saati var mıydı? Evdeki tek saat o duvar saati miydi?

Maedhros'un dediği okuduğum mesajlar arasında en fazla doğru cevap olma olasılığına sahip teori bence.[signature][hline]shotokan kedisi
Sosyal ağlarda paylaş

valla doru diilse sorunun cevabını versin bi zahmet soran arkadaş daha ilk saniyede geldi aklıma işin ilginci.
Beyin bazen calısıyo canım :P
Adamın kol saati yok heraldeki konuyla baglantılı olmaz mantıklı olmaz adam yoluna gider yada dısarda oldurulur kol saati varsa ve diger adam bunu bılıyosa olup olmedıgını anlaması ımkansız.[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...