Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Belli bir sure data alisverisi olmazsa baglanti kesiliyor benim kablonun, tekrar baglanmasi icin 1 dakka falan ugrasmak gerekiyor sonra. Ufak bir program lazim, sik sik biyeri pinglesin falan, trayde dursun sessiz sakin, onerisi olan?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 dos ekranına gec ping www.yahoo.com -t yaz bırak arka planda takılsın arkadas.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Qui Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kablo şirketindenmi kaynaklanıo bu olay[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ben ultimatr da pingliyorum :P hatta ayrı ayrı 2-3 tane açıp sürekli tutunca,tuvalete de gitsem hatta bişi olmuyor[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Her saniye pingliyo ping -t kullaninca, simdilik bi mirc script yazdim 15 saniyede bir pingliyo, guzel bisi bulurum elbet :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ROLF! Nete bagli kalabilmek icin yahoo'ya DoS attack yapmak. :D Kac kullanicisi vardi paticigin? 15k? Bunun 1k'si sirf meraktan ping'i atsa... Yok yok yinede bisi olmaz. Zaten ulasim yok yahoo'ya. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 GE-TA onun o kadar etkisi yok baba :) Yani 10k Felan kişi Sürekli ping atsa yavaşlar anca... Ki benim sürekli açık :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
sharky Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Normal ping atmak Denial of Service attack değildir. Herhangi bir servisi devre dışıda bırakmaz. Ayrıca ICMP_ECHO denilen şey minik bir trick ile kapatilabilir. Böylelikle sizin 1k kişi ile attığınız pinglerin hiçbirine cevap verilemez.. Ha verilse bile de birşey olmaz. Belirli patternlerdeki paketler bazı sorunlara yol açmakta.. Bu da genelde ping -s ile yapıldığı için, onun adı "ping attım, düştü" olarak kaldı.[hline] -ee
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sharky, olayı ti'ye alıyorum yoksa inanarak söylesem şu diplomamı bir yerime sokarlar. Zaten sokmasalarda benim sokmam gerekir. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 benim kablonettede öyle ya çok gıcık hatta foruma uzun bi msj yazarken bile gönder diyosun bi bi bakıyosun bağlantı gitmiş :) hadi bekle gelsin[hline]I ma sucka for love.....
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 yahoo 730 ms paticik 13 ms[hline]You want a piece of me, boy?
Öne çıkan mesajlar