chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Esh said: Adam bux a sadece pk girebiliyo sanmis. HAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 utangac said: Arkdaşlar bir kız arkadaşım karşıda bir otelde kalıyor düzgün kaliteli bir otel. (normal arkadaşım yanlış anlaşılmasın) Şimdi onun yanına gidicem 2-3 saat, ancak otel de sorun yaşanır mı ? Bu şekilde dışardan girince almamazlık falan yapıyorlar mı bilen varmı ? hangi otel olduğuna bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aquila said: gecekten guvene dayali bir dostlugunuz varmis. HAHAHAHA yarıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ulan yine çömün biri pompada biz no fap maratonundayız var ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 moriarty said: taylanın gözlerine her baktığımda sevdiği kızı götürüyorum haberi yok malın ak diyodum. meğer o da aynısını bana yapıyomuş. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/Gary-Coleman-wtf.gif dostluğumuz bu gerçekleri öğrenince next level a ulaştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Sparkcaster said: tili nin adı taylan mı lan bi de o kadar vücüd geliştirmede tavsiyelerini dinledik adamın adı taylanmış. baba solcu olunca vucud gelişmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hayır panpa toplumdaki vucut seviyesi neyse seninkide öyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 toplumun tümünün vucudunu geliştirmeye çalışıyorum burda yıllardır. solcu olmasam kendi vucudumu geliştirir geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ama taylanın kaslar eşit dağılmış bence komünizme uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 solcular oğullarına taylan ismi mi koyuyo ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bizim bir arkadaş vardı adı temmuz du. babası solcu bir dürümcüydü. çok zengindi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ah spark ah. gene çıkmış ortaya cehaletin pampa. asıp kesiyosun her topicte kral gibi taylan özgür diye arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hadi yine iyisin küskün şenleniyor bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 utangac said: (normal arkadaşım yanlış anlaşılmasın) sana ben kıyamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sanki cinselliğe yeni adım atacak küçük bir british shorthair abisi değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hatta tam scottish fold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Komik misiniz lan siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ev arkadaşıyız abi. bak arkadan kafasını uzatan eleman benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bende de tam scottish fold diyecek tip varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hahahahahahahaah pulitzer lık foto olmuş ama hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 8 sene önce falan biz kız arkadaşımın kalacağı otele gittik, bavulunu bırakıp çıkacaz. Yukarı eşyalarını falan çıkarmaya yardım edecektim, resepsiyondaki adam 4-5 kere falan "yok yoook sen burada kal" demişti ben "yardım edicem" dedikçe ahsdfuaf. sokarlar dedim lobide oturdum bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 OLm halı uçuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Bir yere girmenin bir numaralı kuralı oraya girmek senin doğuştan hakkın gibi davranmaktır. Sormayacaksın, sanki otelde kalıyor gibi gireceksin lobiye basacaksın asansöre çıkacaksın yukarı, belki gece vardiyasında yaptırdın kaydı, seni mi harasslayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Ufak otel de her türlü hatırlarlar Lobi de biraz oturup müşteri tribi yapmayı deneyebilir En temizi versin çift kililik parası ferah ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bariz kız çağırıp sonra geri yollayacak. yazık olacak garibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar