Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Buradan, tuvaletlerdeki kağıt havlu dispanserlerine el sallayan bağzı kişilere seslenmek istiyorum. Arkadaşlar, el sallamakta olduğunuz dispanserlerin sensörleri el sallamak için değil, elinizi sensörün karşısına getirip bekletmek için tasarlanmıştır. Elinizi sensörün karşısına getirip beklettiğinizde dispanser size kağıt havlu verecektir. Biliyorum, yönetmekte olduğun çok uluslu şirket çok zamanını alıyor, non sentient varlıklara ayıracak çok zamanın yok, ama biraz sabırlı ol ya. bir de kağıt havlu dispanserine, hareket etmekte olan trene/gemiye el sallayan yolcu yakını gibi el sallarken arkanızdaki kişi size gülerse dönüp tip tip bakmayın. Yaptığınız iş iş değil. Öğrenin artık bunu ya.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bunu ben bilmiyordum. rapper gibi el sallıyordum huehueh
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ben bunlardan biriyim. Ama henuz hic bir nerd bana euuheh el sallanmaz ki ona eiiiyg yapmadi. Yapsa da tukururum suratina
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 el sallayınca da veriyor ki kağıt havluyu
Catze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kağıt havluyu aldıktan sonra nereni sallarsan salla
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Fin said: ben penisimi gösteriyorum. Sunu yapmak icin 2.15 boy lazim sanirim
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 el sallayan iyi ki, bastıranlar var eliyle özellikle musluklarda
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 chrome said: Fin said: ben penisimi gösteriyorum. Sunu yapmak icin 2.15 boy lazim sanirim boyum 1.50 kıps ;)
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 chrome said: Ben bunlardan biriyim. Ama henuz hic bir nerd bana euuheh el sallanmaz ki ona eiiiyg yapmadi. Yapsa da tukururum suratina
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 el salla el salla kol salla kol salla sağ gösterip sol salla
Nako Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Georgia-Pacific_enMotion_paper_towel_dispenser.JPG "MOTION ACTIVATED" "MOTION"
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mc_Lovin said: Buradan, tuvaletlerdeki kağıt havlu dispanserlerine el sallayan bağzı kişilere seslenmek istiyorum. Arkadaşlar, el sallamakta olduğunuz dispanserlerin sensörleri el sallamak için değil, elinizi sensörün karşısına getirip bekletmek için tasarlanmıştır. Elinizi sensörün karşısına getirip beklettiğinizde dispanser size kağıt havlu verecektir. Biliyorum, yönetmekte olduğun çok uluslu şirket çok zamanını alıyor, non sentient varlıklara ayıracak çok zamanın yok, ama biraz sabırlı ol ya. bir de kağıt havlu dispanserine, hareket etmekte olan trene/gemiye el sallayan yolcu yakını gibi el sallarken arkanızdaki kişi size gülerse dönüp tip tip bakmayın. Yaptığınız iş iş değil. Öğrenin artık bunu ya. Bunu kaç kere gördün de bu kadar sinirlendin ki sallasın elini nolucak. Bana genelde üfüttürenler denk geliyor elimi altına sokmuyorum bile mikropları elimize veren bir alet resmen.
Nako Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Sallama dötünden, bekleticeksin filan. o eli sallayacaksın, gerekirse hareketli bir şekilde vuracaksın kafasına.
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yahu zaten sallama olayı elini sensörün görmesini sağlamak için. elini bekletmek ile elini önünden geçirmek arasında hiçbir fark yok. tey allam ya.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nako said: Sallama dötünden, bekleticeksin filan. o eli sallayacaksın, gerekirse hareketli bir şekilde vuracaksın kafasına.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nako said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Georgia-Pacific_enMotion_paper_towel_dispenser.JPG "MOTION ACTIVATED" "MOTION" şu doğru abi ahah benim kullandıklarımın hepsi de böyle demek ki doğru yapıyormuşum. OP is a fag.
Öne çıkan mesajlar