Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Buradan, tuvaletlerdeki kağıt havlu dispanserlerine el sallayan bağzı kişilere seslenmek istiyorum. Arkadaşlar, el sallamakta olduğunuz dispanserlerin sensörleri el sallamak için değil, elinizi sensörün karşısına getirip bekletmek için tasarlanmıştır. Elinizi sensörün karşısına getirip beklettiğinizde dispanser size kağıt havlu verecektir. Biliyorum, yönetmekte olduğun çok uluslu şirket çok zamanını alıyor, non sentient varlıklara ayıracak çok zamanın yok, ama biraz sabırlı ol ya. bir de kağıt havlu dispanserine, hareket etmekte olan trene/gemiye el sallayan yolcu yakını gibi el sallarken arkanızdaki kişi size gülerse dönüp tip tip bakmayın. Yaptığınız iş iş değil. Öğrenin artık bunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ben penisimi gösteriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bunu ben bilmiyordum. rapper gibi el sallıyordum huehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ben bunlardan biriyim. Ama henuz hic bir nerd bana euuheh el sallanmaz ki ona eiiiyg yapmadi. Yapsa da tukururum suratina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 el sallayınca da veriyor ki kağıt havluyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kağıt havluyu aldıktan sonra nereni sallarsan salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Fin said: ben penisimi gösteriyorum. Sunu yapmak icin 2.15 boy lazim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 el sallayan iyi ki, bastıranlar var eliyle özellikle musluklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 chrome said: Fin said: ben penisimi gösteriyorum. Sunu yapmak icin 2.15 boy lazim sanirim boyum 1.50 kıps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nasi yani kafani mi sokuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yok kafasını sokmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 chrome said: Ben bunlardan biriyim. Ama henuz hic bir nerd bana euuheh el sallanmaz ki ona eiiiyg yapmadi. Yapsa da tukururum suratina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 el salla el salla kol salla kol salla sağ gösterip sol salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Dispansere kafa atan eniştem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Georgia-Pacific_enMotion_paper_towel_dispenser.JPG "MOTION ACTIVATED" "MOTION" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mc_Lovin said: Buradan, tuvaletlerdeki kağıt havlu dispanserlerine el sallayan bağzı kişilere seslenmek istiyorum. Arkadaşlar, el sallamakta olduğunuz dispanserlerin sensörleri el sallamak için değil, elinizi sensörün karşısına getirip bekletmek için tasarlanmıştır. Elinizi sensörün karşısına getirip beklettiğinizde dispanser size kağıt havlu verecektir. Biliyorum, yönetmekte olduğun çok uluslu şirket çok zamanını alıyor, non sentient varlıklara ayıracak çok zamanın yok, ama biraz sabırlı ol ya. bir de kağıt havlu dispanserine, hareket etmekte olan trene/gemiye el sallayan yolcu yakını gibi el sallarken arkanızdaki kişi size gülerse dönüp tip tip bakmayın. Yaptığınız iş iş değil. Öğrenin artık bunu ya. Bunu kaç kere gördün de bu kadar sinirlendin ki sallasın elini nolucak. Bana genelde üfüttürenler denk geliyor elimi altına sokmuyorum bile mikropları elimize veren bir alet resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Sallama dötünden, bekleticeksin filan. o eli sallayacaksın, gerekirse hareketli bir şekilde vuracaksın kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Sinirlenmedim kine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sitem eden bir yazı emme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 mc lovin mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aha başlıyoruz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 yahu zaten sallama olayı elini sensörün görmesini sağlamak için. elini bekletmek ile elini önünden geçirmek arasında hiçbir fark yok. tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nako said: Sallama dötünden, bekleticeksin filan. o eli sallayacaksın, gerekirse hareketli bir şekilde vuracaksın kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nako said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Georgia-Pacific_enMotion_paper_towel_dispenser.JPG "MOTION ACTIVATED" "MOTION" şu doğru abi ahah benim kullandıklarımın hepsi de böyle demek ki doğru yapıyormuşum. OP is a fag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 liberal said: OP is a fag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar