elma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 seigen said: Tabi tam performans alamıyorsun, kastım o. Doğru düzgün ağırlıklı lunge yapamıyorum mesela, taban sert ve düz olmadığı için dengede durmak zor. Normal zeminde bile yine kaydığı için bir burpee, bir mountain climber yapacağın zaman deli ediyor :D. squatta iyiyse yeter bana o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 beyler nasıl? http://www.intersport.com.tr/urun/ayakkabi/nike-dual-fusion-run-2-erkek-ayakkabi--/99773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Chripractor'imin tavsiyesi Asics. "Hiyarlik edip Nike falan alma, Asics al o paraya!!" diye durduk yere ayar yedim daha yeni ki Nike falan da aldigim yoktu. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 SDŞLKFŞlksdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ha bi de Reebok tabi. Daha once de yazmisim, koyayim direkt; http://forum.paticik.com/read.php?32,6336169#msg-6336422 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 ya benimde ayakkabının altındaki astarı kaymaya başladı koşarken yapıştırayım diyorum bu seferde yıkarken sıkıntı çıkacak yine göte bir ayakkabı girdi gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 %80 Koşu bandında kullanılacak ve pahalı olmayan tavsiye edebileceğniz bir marka model var mı? Manisada şantiyedeyken bi salona yazılıcam akşamları biraz koşar bir iki antreman yaparım dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Absolut said: %80 Koşu bandında kullanılacak ve pahalı olmayan tavsiye edebileceğniz bir marka model var mı? Manisada şantiyedeyken bi salona yazılıcam akşamları biraz koşar bir iki antreman yaparım dedim :P Benim yukarda önerdiğim model çok iyi çok rahat, fiyatı da çok uygun kampanyada. Intersporttan online aldım 2 günde geldi memnunum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Cd- said: Şimdi baktım da vomero 6'ymış benimki bununla arasında ne fark var bilmiyorum vomero 8'miş bu vomero 8 giyiyorum. bir ayakta duztabanlik var. vomero8 silikon tabanliksiz duz taban olan ayagi agridan olduruyor, inim inim inletiyor. dolayisi ile once kalip cikarttir guzel bir silikon tabanlik yaptir, sonra onunla ayakkabiyi dene, oyle al ayakta sorun varsa. vomero 6 cok guzel bir ayakkabiydi halbuki ve hic boyle sorunlari yoktu, bulsam alacaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 di said: Ha bi de Reebok tabi. Daha once de yazmisim, koyayim direkt; http://forum.paticik.com/read.php?32,6336169#msg-6336422 panpa şunu alıyorum da http://www.amazon.com/Reebok-Mens-Zigactivate-Running-Gravel/dp/B005C3EER0/ref=pd_rhf_se_p_d_3 kalıpları nasıl bu zigzaglerin? 43 numara için 10,5 oluyor sanırım US ölçüde, kalıpları ufak mıdır normal midir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Reebok şimdi Realflex diye bişey çıkarmış, bu zigzag kadar iyi diyorlar ve Nike Freeyi örnek almış gibi, baklava dilimli bir tabanı var. Maalesef Zigzagla Realflexi şöyle adam gibi karşılaştıran yer bulamadım gogılda. Bilen deneyen var mı burada? http://www.amazon.com/Reebok-Realflex-Advance-Cross-Training-Gravel/dp/B00CTHMDIY/ref=sr_1_3?s=shoes&ie=UTF8&qid=1396356728&sr=1-3&keywords=realflex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: di said: Ha bi de Reebok tabi. Daha once de yazmisim, koyayim direkt; http://forum.paticik.com/read.php?32,6336169#msg-6336422 panpa şunu alıyorum da http://www.amazon.com/Reebok-Mens-Zigactivate-Running-Gravel/dp/B005C3EER0/ref=pd_rhf_se_p_d_3 kalıpları nasıl bu zigzaglerin? 43 numara için 10,5 oluyor sanırım US ölçüde, kalıpları ufak mıdır normal midir acep? hic hatirlamiyorum oyle bi sikinti ya. Nike'lar falan cok sacmaliyo numara konusunda ama Reebok normal gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Bu arada benim chiropractor inatla ASICS alin diyo. Pahali ama degdigini soyledi ergonomi ve ise yararlik acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Asics kayano 19 var bende. Baska bi baslikta daha tavsiye etmistim, burada da edeyim. Bundan once normal bir nike ayakkabiyla kosuyodum, baya farkli dinamikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Esh said: Asics kayano 19 var bende. Baska bi baslikta daha tavsiye etmistim, burada da edeyim. Bundan once normal bir nike ayakkabiyla kosuyodum, baya farkli dinamikleri. kalıpları nasıl bunun peki? normalde kaç giyiyon bunda değişiyor mu aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 aynı. 42.5 tam oturdu bana, ki ayagım da o numara zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 bi yerde giyip bakayım bari asicslere, sonra sipariş verecem amazondan dandik çıkarsa bulurum olm otelini!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 son 3 yılın en iyi koşu ayakkabısı seçilmiş. öyle diyolardı. ben intersporttan yarı fiyatına aldım o bile 200 kusur liraya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 springblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://www.atlaskamp.com/salomon-speedcross-3-l12760900/ 1 senedir kullanıyorum inanılmaz memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. bu tabi açık alanda, patika gibi zeminlerde koşmak için daha ideal. salon uygun olur mu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Esh said: son 3 yılın en iyi koşu ayakkabısı seçilmiş. öyle diyolardı. ben intersporttan yarı fiyatına aldım o bile 200 kusur liraya geldi. hibnetor Amazon önce 105 dolar çekti ve free shipping yazmış, iyi dedim alıyom, kasaya bi geldik 55 dolar shipping ekledi, oldu 355tl. fuck this shit dedim kapadım, TR içinde zaten 400 kaat, riske girilmez 40tl için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 400 cok ya. Indirim kovaladan sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 temmuzda falan belki iner diyecem ama bu tarz şeylerin indirim dönemi olmuyormuş, tekstil gibi değil yani şubat-temmuz gibi. dükkan kapanıyorsa seri sonu falansa eh belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ovchinnikov said: http://www.atlaskamp.com/salomon-speedcross-3-l12760900/ 1 senedir kullanıyorum inanılmaz memnunum. kesinlikle tavsiye ederim. bu tabi açık alanda, patika gibi zeminlerde koşmak için daha ideal. salon uygun olur mu bilemem. salon falan değil de asfaltta ve taşta nasıl oluyor bu? krampon gibi bir his vermiyor di mi bu dişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 asfaltta salomon tavsiye etmem. bende de vardi hafif kaygan zeminde veya yokus inerken iyi tutunamiyor ayagim kaymisti bir kac kere. ama kisin karda camurda harika oluyordu bot giydigimi hatirlamiyorum kac senedir karda. Kayano 19 aldim baya iyi ama kosu ayakkabilari hakkinda bilgim cok olmadigindan digerleriyle karsilastirma yapamiyorum. ama simdiye kadar kosarken hic bir sikinti yasamadim kayano ile ilgili. bu arada parasina cok takilmayin kosu ayakkabilarinin. iyi bakarsaniz yillarca kullanacaksiniz en rahatini almaya bakin mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar