0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ne hayal gücü var lan insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Esh said: Basak oldugun icin evlisin ve uo oynuyosun abi oyle dusun. Kova burcu yorumu alim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Esh said: Tanidigim butun kovalar elektronik manyagi lan. Hepimiz ana karnindan commodore kasetiyle mi ciktik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 donanımdan anlamayan kova olmaz abi. üstüne iphone da kullanmıyosun. yükselenin oğlak falandır senin. ya da aile senin nufus kaadını sonra çıkarmış olabilir, balıksındır büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 benim yukselenim koala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 offf tam hoşlanacam, bi gülme geliyo. şaka bi yana bunlar bi işaret mi acaba? ayda yılda bi o starbucksa git, orda da sürekli otobüste karşılaştığın şirin şeyle karşılaş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bitti lelele dosyaları bitti eve gidiyorum lelele bu ne lan.. neyse mesai geldi tavuk geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 canim sikildi koca gece. uyku da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kocayı uyandırıp ona söyleyecen yahu neden buraya yazıyorsun. bi de virgülü unutmuşsun da onu başının ağrımamasına verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hayda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 şaka yaptım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bi de gece bitti lan, 2 saate güneş doğacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Esh said: donanımdan anlamayan kova olmaz abi. üstüne iphone da kullanmıyosun. yükselenin oğlak falandır senin. ya da aile senin nufus kaadını sonra çıkarmış olabilir, balıksındır büyük ihtimal. Donanımdan anlayan iphone kullanmaz zaten. So your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 hardware/os uyumunu bilmek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 9,40 ta final varmis eheheheh sictim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 sabah diş macunu bitmiş. bayadır kenarda duran nereden geldiğini unuttuğum eşantiyon dandik bi macuna kaldım... ağzımda çimento tadı bıraktı resmen. sinirden hepsini üstüme sıkıp kendimi okşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 nimet o , oraya buraya surulmez cocugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 AMA ONLAR DA GÜZEL DİŞ MACUNU YAPSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bugün dogum günüm 35 den gün aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 kuru fasülyenin kilosu 12 tl olmuş gunluk , sadece zenginlerin osurabileceği bir dünya yaratan yöneticilerimize teessüf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 12 tl ne ya bişi alınabiliyor mu o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 I lav dabıl post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Esh said: donanımdan anlamayan kova olmaz abi. üstüne iphone da kullanmıyosun. yükselenin oğlak falandır senin. ya da aile senin nufus kaadını sonra çıkarmış olabilir, balıksındır büyük ihtimal. iphone kullanıyorum. donanımdan da yavaş yavaş anlicas arkadaş. zamanla herşey. asdsakdkslaj yükselenim oğlak olabilir ama galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 JestersTear said: Donanımdan anlayan iphone kullanmaz zaten. So your argument is invalid. niemiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar