Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bilet parami harcimi ver gidip evini buluyum
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bizim cocuklardan biriyle gondereyim cok janti bi yerde calismiyosa
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Theridone said: Bizim cocuklardan biriyle gondereyim cok janti bi yerde calismiyosa tesekkur ederim ev adresini bilsem olabilirdi @Spark, tesekkur ederim
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 jacabo said: 50x70 lafina geldin degil mi Algıda secicilik olm
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Şöyle bir şey olmasında aman dikkat http://www.youtube.com/watch?v=Ns4WWgI4gx4
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 babam gelecekmiş günlük. çok kalmasa bari.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 biraz önce ev sahibim geldi. "seni oğlumdan daha çok seviyorum" dedi. kirama zam yaptı. gitti.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 oglunun annesini beceriyo abi adam, sana gene iyi davranmis.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Dear Kitty, Forumda kimse beni sevmiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Kendine iyi bak.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kızın birine anonim bir ortamda bişiy yazdım altınada seni seviyorum yazdım 2 dakika sonra whatsaptan şaka mı yapıyosun yazdı okudum cevap vermedim nasıl anladı lan
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hasta hasta işe gitmek ne kadar acı lan.Lanet olsun böyle düzene :(
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 @Somon Klasik bir kadınlarin içgörü ve tümdengelim yeteneklerini hafifa alma durumu ile karşı karşıyasın. lanet finaller.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şimdiy yine yazmış ya dün biri bana surda bişiyler yazdı senin karakterinde şeylerdi sen misin o cheey diye birazdan kalayı girecem ne diyon sen uyuyom ben ya diye
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sürekli üstüne geldiğine göre anlamıştır zaten teyit almaya çalışıyordur. dediklerin bişey değiştirmeyecek yani ama sen söyle tabi söyleyeceğini yine de.
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tam kiza yazmaya basladim watsap kirildi.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sabah sabah platonik aşkıma rastladım yine,hastalığım falan geçti sddssdf.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Hala hastayım ama kaçıp spora gitsem mi diyorum bugün günlük?
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 diş ağrısıyla sınanıyorum..hayır bari iştahım kapansa, o da yok =(
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yatıp yaydım günlük, spor mpor hak getire
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 NolaxThensbane said: diş ağrısıyla sınanıyorum..hayır bari iştahım kapansa, o da yok =( Abi sınanmak öyle bir şey değil, önce tedbir sonra tevekkül. Git dişçiye çekeceğine, çünkü o diş düşene falan kadar geçmez zaten o ağrı, o zaman da geçeceğinin garantisi yok apse falan yaparsa iyice gg. Kendimden biliyorum, ön dişlerin üzerinde apse oluşmuştu, yardı doktor orayı uyuşmuyor da kemik, cart cart cart kazıdı kemikten apseyi, devasa dişçi matkabıyla (ayrı makinesi var elektrik süpürgesi gibi) diş köklerimi kesti, arkalarını kazımaya devam etti sonra da yerlerine toz haline getirilmiş sığır kemiği koydu. Resmen bağırsaklarımı deşti kanımda dansetti adam. Öleyazdım.
Öne çıkan mesajlar