Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bilet parami harcimi ver gidip evini buluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bizim cocuklardan biriyle gondereyim cok janti bi yerde calismiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 50x70 lafina geldin degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Theridone said: Bizim cocuklardan biriyle gondereyim cok janti bi yerde calismiyosa tesekkur ederim ev adresini bilsem olabilirdi @Spark, tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 jacabo said: 50x70 lafina geldin degil mi Algıda secicilik olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Şöyle bir şey olmasında aman dikkat http://www.youtube.com/watch?v=Ns4WWgI4gx4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 babam gelecekmiş günlük. çok kalmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 biraz önce ev sahibim geldi. "seni oğlumdan daha çok seviyorum" dedi. kirama zam yaptı. gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 that's how they getcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 oglunun annesini beceriyo abi adam, sana gene iyi davranmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Dear Kitty, Forumda kimse beni sevmiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Kendine iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 kızın birine anonim bir ortamda bişiy yazdım altınada seni seviyorum yazdım 2 dakika sonra whatsaptan şaka mı yapıyosun yazdı okudum cevap vermedim nasıl anladı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Hasta hasta işe gitmek ne kadar acı lan.Lanet olsun böyle düzene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 @Somon Klasik bir kadınlarin içgörü ve tümdengelim yeteneklerini hafifa alma durumu ile karşı karşıyasın. lanet finaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 şimdiy yine yazmış ya dün biri bana surda bişiyler yazdı senin karakterinde şeylerdi sen misin o cheey diye birazdan kalayı girecem ne diyon sen uyuyom ben ya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sürekli üstüne geldiğine göre anlamıştır zaten teyit almaya çalışıyordur. dediklerin bişey değiştirmeyecek yani ama sen söyle tabi söyleyeceğini yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 gidip eline vercem persembe günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Tam kiza yazmaya basladim watsap kirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sabah sabah platonik aşkıma rastladım yine,hastalığım falan geçti sddssdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Hala hastayım ama kaçıp spora gitsem mi diyorum bugün günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 o son soruyu yapaydim iyiydi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 diş ağrısıyla sınanıyorum..hayır bari iştahım kapansa, o da yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yatıp yaydım günlük, spor mpor hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 NolaxThensbane said: diş ağrısıyla sınanıyorum..hayır bari iştahım kapansa, o da yok =( Abi sınanmak öyle bir şey değil, önce tedbir sonra tevekkül. Git dişçiye çekeceğine, çünkü o diş düşene falan kadar geçmez zaten o ağrı, o zaman da geçeceğinin garantisi yok apse falan yaparsa iyice gg. Kendimden biliyorum, ön dişlerin üzerinde apse oluşmuştu, yardı doktor orayı uyuşmuyor da kemik, cart cart cart kazıdı kemikten apseyi, devasa dişçi matkabıyla (ayrı makinesi var elektrik süpürgesi gibi) diş köklerimi kesti, arkalarını kazımaya devam etti sonra da yerlerine toz haline getirilmiş sığır kemiği koydu. Resmen bağırsaklarımı deşti kanımda dansetti adam. Öleyazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar