NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 çok seksi çıkmışsın canım #nofilter #nomakeup hamama gidelim iki kütletmeye bakar o boyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yahu olcak iş değil bizim hatunun babasıyla tanışmaya gidicem şimdi, t-shirtümü çıkarıp gömleğimi giyeceğim sıra boynumda ufak bir et beni vardı onu kanattım bişi olmaz dimi oynamayın onlarla sakın derlerdi hep :S işaret mi bu allam yoksa gitmesem mi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Hata yaptığımı anlayıp Melike hocadan bir kağıt daha istemiştim. ;_; Dört saatlik sınavda tabii ki süre yetmez abi, iyiydi ama ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Yine diyemedim ya la. Benden bir bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 jacabo said: lan bugun haber vereceklerdi son gorusme icin aramadilar msglsnz glba diye mesaj atiyim diyorum adama aynısı banada oldu sdfsdf aynı yere mi başvurduk dicem aklımda yazılımcı olarak kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 müstakbel kayınpederle tanıştım çok iyi geçti lan arada bizim hatun anası kardeşi falan mutfaktayken ölümcül sessizlikler olmadı değil ama baya şen şakrak geçti genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 piç olan bir pazar uykusu daha tesekkurler bize sormadan tadilat yapma kararı alan guzide kurumum *insert random kufur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 izmir çook güzel lan nası bırakıp gitmişim bu şehri anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 pascalnouman said: piç olan bir pazar uykusu daha tesekkurler bize sormadan tadilat yapma kararı alan guzide kurumum *insert random kufur* spora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 barınaktan alsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sporu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Fin said: jacabo said: lan bugun haber vereceklerdi son gorusme icin aramadilar msglsnz glba diye mesaj atiyim diyorum adama aynısı banada oldu sdfsdf aynı yere mi başvurduk dicem aklımda yazılımcı olarak kalmışsın yok muhendisim ben basvurmadim birde onlar teklif ettiler neyse pazartesi aramazlarsa yalan olmus demektir sartlarda 10 numeroydu halbuki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kendinizi satmayı bilin gençler ben gittiğimde görüşmedeki herkese voww çektirdim hoş aricaklar mi belli değil tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 senin tipine bakıp 2 kutu sakız veririz buna demişlerdir vow çekmek yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 alınan maaşla çinli kiralasak biz yatsak o iş yapsa ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Çinli diye seni tutuyorlar işte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 çinden ucuz yer bulmak lazım hmmm somali ne durumda acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 yeni bi sigara keşfettim içip 2014 e geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 senko said: kendinizi satmayı bilin gençler ben gittiğimde görüşmedeki herkese voww çektirdim hoş aricaklar mi belli değil tabi sdf sıra maaşa gelince onlar da sana nah çekmesin? sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 pek muhtemel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 bu gün çalışayım diye ofise gittim günlük. arkadaş geldi. önce bir party bucket yendi. sonra 5 saat aralıksız. abi sen şunu dinledin mi? oooo iyiymiş. bak sen şunu dinledin mi? aaa biliyorum bunu bak şu var bir de oldu. eve döndüm sonra. böyle olunca birikiyor işte planlarım aksıyor. ama iyi de geldi. hep iş hep iş nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sabah ve öğlen girmem gereken iki tane hayvan gibi master sınavım var, gerekli hüzün de zira fazlasıyla mevcut. Teşekkürler, gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Nazca said: Sabah ve öğlen girmem gereken iki tane hayvan gibi master sınavım var, gerekli hüzün de zira fazlasıyla mevcut. Teşekkürler, gerçekten. e yat ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 herkes kapmış köşesini anasını satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 evim çin lokantasi gibi her yerden envai cesit bocuk cıkıyor bi tavuk alim ben en iyisi eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar