jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benim surec hizli olacak ya haftaya kesinlesir
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum. lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ne pis bi koku bu arkadas lanet olsun sana taşlama
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Lyv said: evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum. lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin. çok severim çirkin tükenmez kalem en güzel yazan tükenmez kalemler çirkin kalemler oluyor
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hic sevmiyorum is gorusmelerini sans dileyin bakam
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kendi ofisimi açmaya karar verdim.tanıdık yok sermaye yok.batarsam pis batıcam dsf
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 İş görüşmesine "Müdür Bey size de kırgınım ayrıca" diye gir, "Niye ya :(" diye sorunca da "İş verecektiniz bana, hep unuttunuz gitti" dersin.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ashahsha aslinda oyle bir durumda var biliyor musun benzer bir ifade kullanacam
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 copry said: Lyv said: evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum. lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin. çok severim çirkin tükenmez kalem en güzel yazan tükenmez kalemler çirkin kalemler oluyor yok bunlar cok duz ve keyifsiz = bi de tukenmez kalemle hic isim olmadigindan kalabalik yapmalarina sinirleniyorum. sonunda kirip maket falan yaparim herhalde o zaman 273469325608 tanesine ihtiyacim olabilir.
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hala ictikten sonra bala gte buldugum kizin numarasini aramak veya olmayan sosyallesme yeteneklerimle selam verme konusunda kararsizim... Bu sorunu cozene susurluk tost + ayran
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 diş hekimleri günüm kutlu olsun günlük <3
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Promenader said: Hala ictikten sonra bala gte buldugum kizin numarasini aramak veya olmayan sosyallesme yeteneklerimle selam verme konusunda kararsizim... Bu sorunu cozene susurluk tost + ayran numarayı bana vir
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 NolaxThensbane said: Hic sevmiyorum is gorusmelerini sans dileyin bakam iş görüşmeleri sevilmez mi ya ne kadar awesome bir adam oldugu mu hatırlıyorum hep görüşmelerde konuşurken
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 asdhah en ruhsuz iş görüşmesi bu oldu herhalde bide italyan vardı aldente aldente konuşup durdu anama mı küfür etti naptı anlamadım bak sinirlendim şimdi
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 candy crush oynamak priceless candy crush oynarken parmakların qwer de hazırolda olması daha da priceless
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 lan bugun haber vereceklerdi son gorusme icin aramadilar msglsnz glba diye mesaj atiyim diyorum adama
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/boyun.JPG Kırmızı çizgi olması gereken, mavi olmaması gereken. Merhaba boyun düzleşmesi =/
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "dik dur eğilme bu millet seninle"yi sen çok yanlış anlamışsın kardeş
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Dün bayağı güzel yapmur yağdı lan cidden, o an yürürken falan gök gürültüsü insanı yapayalnız hissettiriyor ama, bir de 7'de de yola çıkıcam daha uyumadım. Kesin evden çıkarken uykum gelir şimdi.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 SeaGle said: https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/boyun.JPG Kırmızı çizgi olması gereken, mavi olmaması gereken. Merhaba boyun düzleşmesi =/ kardeşimde var bu saçmalıktan. baya sıkıntılı ya sürekli egzersiz vs yapması gerekiyor. geçmiş olsun şimdiden.
Öne çıkan mesajlar