Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum.
lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin.
Mesaj tarihi:
Lyv said:

evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum.
lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin.

çok severim çirkin tükenmez kalem en güzel yazan tükenmez kalemler çirkin kalemler oluyor
Mesaj tarihi:
copry said:

Lyv said:

çok severim çirkin tükenmez kalem en güzel yazan tükenmez kalemler çirkin kalemler oluyor

yok bunlar cok duz ve keyifsiz =
bi de tukenmez kalemle hic isim olmadigindan kalabalik yapmalarina sinirleniyorum. sonunda kirip maket falan yaparim herhalde o zaman 273469325608 tanesine ihtiyacim olabilir.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

Hala ictikten sonra bala gte buldugum kizin numarasini aramak veya olmayan sosyallesme yeteneklerimle selam verme konusunda kararsizim... Bu sorunu cozene susurluk tost + ayran

numarayı bana vir
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Hic sevmiyorum is gorusmelerini sans dileyin bakam

iş görüşmeleri sevilmez mi ya
ne kadar awesome bir adam oldugu mu hatırlıyorum hep görüşmelerde konuşurken
Mesaj tarihi:
Dün bayağı güzel yapmur yağdı lan cidden, o an yürürken falan gök gürültüsü insanı yapayalnız hissettiriyor ama, bir de 7'de de yola çıkıcam daha uyumadım.

Kesin evden çıkarken uykum gelir şimdi.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/boyun.JPG

Kırmızı çizgi olması gereken, mavi olmaması gereken.

Merhaba boyun düzleşmesi =/

kardeşimde var bu saçmalıktan. baya sıkıntılı ya sürekli egzersiz vs yapması gerekiyor. geçmiş olsun şimdiden.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...