jacabo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benim surec hizli olacak ya haftaya kesinlesir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum. lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hilti sesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ne pis bi koku bu arkadas lanet olsun sana taşlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Lyv said: evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum. lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin. çok severim çirkin tükenmez kalem en güzel yazan tükenmez kalemler çirkin kalemler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hic sevmiyorum is gorusmelerini sans dileyin bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kendi ofisimi açmaya karar verdim.tanıdık yok sermaye yok.batarsam pis batıcam dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 İş görüşmesine "Müdür Bey size de kırgınım ayrıca" diye gir, "Niye ya :(" diye sorunca da "İş verecektiniz bana, hep unuttunuz gitti" dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ashahsha aslinda oyle bir durumda var biliyor musun benzer bir ifade kullanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 copry said: Lyv said: evin heryerinden tipsiz tipsiz tobeler tobesi tukenmez kalemler cikiyor. yazan kalem olunca bayat ekmek atmis kadar uzuluyorum. lutfen cirkin kalemlerinizi sagda solda unutuvermeyin. herkes simdi suanda o kalemlerle yuzlessin ve karari kendi versin. çok severim çirkin tükenmez kalem en güzel yazan tükenmez kalemler çirkin kalemler oluyor yok bunlar cok duz ve keyifsiz = bi de tukenmez kalemle hic isim olmadigindan kalabalik yapmalarina sinirleniyorum. sonunda kirip maket falan yaparim herhalde o zaman 273469325608 tanesine ihtiyacim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hala ictikten sonra bala gte buldugum kizin numarasini aramak veya olmayan sosyallesme yeteneklerimle selam verme konusunda kararsizim... Bu sorunu cozene susurluk tost + ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 diş hekimleri günüm kutlu olsun günlük <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kimse beni sevmiyor galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Promenader said: Hala ictikten sonra bala gte buldugum kizin numarasini aramak veya olmayan sosyallesme yeteneklerimle selam verme konusunda kararsizim... Bu sorunu cozene susurluk tost + ayran numarayı bana vir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 NolaxThensbane said: Hic sevmiyorum is gorusmelerini sans dileyin bakam iş görüşmeleri sevilmez mi ya ne kadar awesome bir adam oldugu mu hatırlıyorum hep görüşmelerde konuşurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 asdhah en ruhsuz iş görüşmesi bu oldu herhalde bide italyan vardı aldente aldente konuşup durdu anama mı küfür etti naptı anlamadım bak sinirlendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 candy crush oynamak priceless candy crush oynarken parmakların qwer de hazırolda olması daha da priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sanırım forumu kitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 lan bugun haber vereceklerdi son gorusme icin aramadilar msglsnz glba diye mesaj atiyim diyorum adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/boyun.JPG Kırmızı çizgi olması gereken, mavi olmaması gereken. Merhaba boyun düzleşmesi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tedavi plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "dik dur eğilme bu millet seninle"yi sen çok yanlış anlamışsın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Dün bayağı güzel yapmur yağdı lan cidden, o an yürürken falan gök gürültüsü insanı yapayalnız hissettiriyor ama, bir de 7'de de yola çıkıcam daha uyumadım. Kesin evden çıkarken uykum gelir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 SeaGle said: https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/boyun.JPG Kırmızı çizgi olması gereken, mavi olmaması gereken. Merhaba boyun düzleşmesi =/ kardeşimde var bu saçmalıktan. baya sıkıntılı ya sürekli egzersiz vs yapması gerekiyor. geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar