chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 naber noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 olm cok fena osurdum desene, ne hikaye anlatiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şükrü naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 spaya falan git abi varsa oralarda. sıcak soğuk sıcak soğuk havuz masaj derken bebek poposu gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Cok ustume geliyorlar cok... Cok is var cok... Halen uyanik calismaktayim bitmiyor isler bitmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bizim bilader de kıbrısa hukuk okumaya gidiyor. seo cu yaptım onu da harçlığını çıkartsın diye. o da senin gibi olacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Lyv said: sonunda 4. sınıf oldum lan :'< hadi hayırlısı, son 2 senen demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sevgili günlük, 11 eylülde tam 2 senelik izmirli olmuş olacağım... ama bunu 9 eylül olarak not ediyorum artık. karşıkaya'da tam o noktanın adı var mı bilmiyorum ama, evlendirme dairesi civarı bostanlıya dönen bir burun var. o noktadan tüm körfezi görebiliyorsun, bayraklı çukur vs de dahil. işte o burundaydım ve 9 eylül 21:09 eş zamanlı meşelaler ve havaii fişiklerle tüm körfez ateş aldı. bir kez daha meydan okudu sanki... izmirde ve izmirli olmak çok güzel günlük. ve ahmet, günlük! çok kızgınım, ama çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sparkcaster said: Lyv said: sonunda 4. sınıf oldum lan :'< hadi hayırlısı, son 2 senen demek ki. okula gidince geçiliyo yeğ. eşek gibi gideceğim için biter bu sene dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 z4 ne güğzeldi yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sparkcaster said: Lyv said: sonunda 4. sınıf oldum lan :'< hadi hayırlısı, son 2 senen demek ki. Gaddar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sparkcaster said: Lyv said: sonunda 4. sınıf oldum lan :'< hadi hayırlısı, son 2 senen demek ki. oha http://i.imgur.com/dIu0puu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/STFD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Lan hasta olcam galiba,gözler yarıdan fazla acılmıyor,durup duruken ateş basıyor.Lan bu başak burçlarının alayı bu ayı hasta geçiriyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 adak kestim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kaç zamandır kola içmiyordum. Son bir hafta da 2 tane kola içtim 2.5 luk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bende bırakmıştım lanet kolayı ama yaz gelince başladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben artik cok daraldim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 aquila said: ben artik cok daraldim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 https://www.google.com/search?q=avustralya&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=uLowUoaBNsSUtAaq_YCgBQ&biw=1920&bih=905&sei=ubowUur_PMSKtAabtYHYDQ#hl=en&q=avustralya+gold+coast&tbm=isch&um=1 sabret şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 gidiyom abi ben, artik sabir mabir yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hadi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hayırdır şükrü bi derdin varsa paylaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 jayz anlatsin. http://www.youtube.com/watch?v=WwoM5fLITfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar