KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Virüs taraması yapıyorum ve bu başlığı okudum hepiniz çaresiz birer pisliksiniz Allah ıslah etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Promenader said: hoşlandığım kızla arkadaşımın çıkmasını sağladım, pişman değilim. gif bulamadım la bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 KehKeh said: Virüs taraması yapıyorum ve bu başlığı okudum hepiniz çaresiz birer pisliksiniz Allah ıslah etsin virus taramasinin sebebi ne acaba hangi sitelere girdin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 senarious'un pici yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bi gül bakayım birşey denicem SeaGle said: NolaxThensbane said: en azından hoşlabilecek kızların oldugu ortamınız var. Yemin ediyorum mühendislik fakültesinde daha güzel kızlar vardı. çare SeaGle said: Sarıgül müyüm lan ben http://i.ensonhaber.com/2013/11/03/chp-parti-meclisinden-sarigule-onay-cikti-1.jpg değilim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 imamizer said: Promenader said: hoşlandığım kızla arkadaşımın çıkmasını sağladım, pişman değilim. gif bulamadım la bu duruma. http://shechive.files.wordpress.com/2013/08/third-wheel-33.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 demek ki tip yoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 saçlarıma herkes hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 düşününce bile kalbim sıkıştı. hani eleman kendi tanışır götürür hatunu tamam. da kendi elinle teslim etmek insanın kendine saygısızlık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 -.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Benim hatun yakinda evlenir beyler uyandiriyim. Kip in taç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 vay gavat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 benim hoşlandığım hatun 2. ye hamile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ahali Eflatuncu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 SenariouS said: KehKeh said: Virüs taraması yapıyorum ve bu başlığı okudum hepiniz çaresiz birer pisliksiniz Allah ıslah etsin virus taramasinin sebebi ne acaba hangi sitelere girdin ahahah zaman ve sözcü sitelerine girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ben heyecanlandım burada. Ayrıca senin adına sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. Şöyle şeyler yazmak çok gay değil mi lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 evi tutarken hiç farketmediniz zaten di mi yurtları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 olm ev arkadaşın müvekkilinin. akşam vakti gittik baktık bir defa, şimdi de ikinciye gidiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2 gun enseden sonra yarin gogogo is ameka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 chrome said: avukat bir arkadaşım var benim günlük. şöyle şehir merkezinde avmlere yakın, restoran zincirlerine yakın, arada bir kalacağımız, 2 oda 1 salon, kafa dinleyeceğimiz, arada eşi dostu toplayıp haftasonunu geçireceğimiz bir yer tutalım dedik. Tuttuk. Bugün eve ustaları götürürken fark ettik ki 30 metre ötede devasa bir kız öğrenci yurdu varmış. Hem de özel bir üniversitenin yanında. Sonra fark ettik ki 4 tane kız yurdu daha varmış yakınında. bakkaldan sigara alırken daha bir tanesiyle tanıştık hatta. hayırlı olsun bi kahvenizi içeriz artık bile dedi ayaküstü. değişik şeyler olacak gibi görünüyor günlük. bakalım.. En kısa zamanda samimi arkadas oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar