NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 en azından hoşlabilecek kızların oldugu ortamınız var. Yemin ediyorum mühendislik fakültesinde daha güzel kızlar vardı. çare SeaGle said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 üstteki mesajı alıntı yapmıyoruz. oha yeni sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 O diil de harbiden benim de hoşlanacak kız kalmamış çevremde. napsam ki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Promenader said: hoşlandığım kızla arkadaşımın çıkmasını sağladım, pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 erkeklerden hoslan, ben oyle yapiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Promenader said: hoşlandığım kızla arkadaşımın çıkmasını sağladım, pişman değilim. hayırlısı be gülüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 çıkabilecek olsam yazardım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sen yaz, bugun cikamazsan yarin cikarsin, belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 cıkma badin yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yaptigin sey cidden cok agir lan ahahah ben yerinde olsam aralarini baglamadan bir denerdim sansimi nasil olsa kaybedecegin birsey yok ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Adamın yengesi, ayıp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hoslandigini arkadasin biliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 meriç ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hah Meriiiiiiiiiiiiiiiiiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 çok net arkadaşıma derdim. bu kızdan ben hoşlanıyorum. çıkma diye. ben de işten çıkayım anca bu saatte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 SenariouS said: yaptigin sey cidden cok agir lan ahahah ben yerinde olsam aralarini baglamadan bir denerdim sansimi nasil olsa kaybedecegin birsey yok ahahah kaybediceğim bişey yokta sosyalleşme özürlüsüyüm resmen. jacabo said: hoslandigini arkadasin biliyor mu? direk söylemedim ama davranışlarımdan büyük ihtimalle anlamıştır. barbu said: çok net arkadaşıma derdim. bu kızdan ben hoşlanıyorum. çıkma diye. ben de işten çıkayım anca bu saatte :( arkadaşım kızla daha önceden tanışıp takılmışlar biraz ama bu oyun oynarken kızı takmayınca araları soğumuş vs. baya bi plot twist var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 NolaxThensbane said: en azından hoşlabilecek kızların oldugu ortamınız var. Yemin ediyorum mühendislik fakültesinde daha güzel kızlar vardı. çare SeaGle said: Sarıgül müyüm lan ben http://i.ensonhaber.com/2013/11/03/chp-parti-meclisinden-sarigule-onay-cikti-1.jpg değilim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 off allah varsa belanızı versin içim karardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Abi of şimdi gördüm, ne biçim kravat bağlama şekli o ya. Şişli belediye başkanısın sen bilader, endüstri meslek lisesi stili kravat bağlamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sen arkadasinin takildigi kizdan hoslanmissin olm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Aşure getirmiş lan komşu döktüm direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kızı ben gördüğümde takılmıyolardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Promenader said: off allah varsa belanızı versin içim karardı ya. daha dur daha dur... http://static.giantbomb.com/uploads/scale_super/11/110677/2304795-good_good_let_the_butthurt_flow_through_you_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 adamada söz verdim yarın gidip kafe bakıcaz diye ya ehueh. dayanamam ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar