zipzip Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 selamlar.az çok biliyorsunuz evimde bayağı hayvan besliyorum.şu an için 16 kedi 2 köpek var.kendi kedilerim ya da onların yavruları dışında, elimden geldiğince bakıma ihtiyacı olan hayvanları alıyorum.tahmin edebileceğiniz gibi bayağı bi masrafı oluyor hayvanların. örnek vermek gerekirse, llama geçenlerde sokakta bulduğu kedi annesi tarafından terkedilmiş, hala süt emme dönemindeydi.kuru mamaya alışana kadar sabahları annem, sonrasında ben çok uğraştık.sonrasında diğer yavrulardan hastalık kaptı vs..bir diğeri, geçen hafta mahallede ayağı kırık bi kediyi aldım, kardeşinin neredeyse yarısı büyüklüğündeydi.şimdi o da düzeldi, bahçeden merdivenle balkona çıkabiliyor fakat ayağı yamuk kaynadı. işin aslı, uzun süredir barınak kurma hayalim var fakat bana çok uzak şimdilik.aklıma bağış yöntemi geldi ki bildiğim kadarıyla hayvan barınakları da bu şekilde çalışıyor.o yüzden bu yola başvurmaya karar verdim.kaymakamlıktan izin almak gerekiyomuş sanırım.onları da hallettikten sonra, blog sayfasına hesap numarası koyarak bağış toplamaya düşünüyorum.bir kedinin haftalık mama masrafı 5 lira civarında bişey.tek derdim mama masrafını karşılamak şimdilik. uzun lafın kısası; https://www.facebook.com/ereninbarinagi bu facebook sayfam.patipet albumde paylaştıklarımı bi nevi orda da paylaşıcam.olur da istediğim gibi giderse, barınak açmaya kadar gidecek bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 evde 16 kedi 2 kopek ha vay be. gerekli işlemleri halledince bağış yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bir senin gibi, birşeylere, birilerine yardım etmeye çalışan insanlara bakıyorum; bir de üçüncü sayfa haberlerine, gündeme ve benzerlerine bakıyorum. hala umut var. hala bir yerlerde birşeyler yapmaya çalışan güzel insanlar var. güzel şeyler olacak. senin mesai ayırman gerecek bu işe. bunu düşündün mü? sorumluluğu ve cebinden gidecek parayı düşünmüşsün belli ki. bence ayırman gerekecek zamanı da bir düşün çünkü daha fazla zaman ayırman gerekecek bundan sonra. kendin bir yer kurmadan önce halihazırda varolan barınakları bir araştır bence. gönüllülüğün, paran, zamanın ve bebişlerinle güvendiğin bir yere giderseniz belki sizin için daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 diğer barınaklara güvenmediğim için girmek istiyorum zaten bu işe.ayrıca asıl problem aldığım hayvanları kimseye veremememden.o yüzden kendim yapmak istiyorum bu işi.o kadar büyük bişeye girişmek istemiyorum zaten hemen.ama evdeki hayvanlar yetmiyor, keşke daha çok olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bağış yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar