malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 yumik.yeditepe.edu.tr/allegsia.avi save target as..
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ben hayatimda bu kadar gulmedim. Cok komigime gitti. Oynadigimiz gunleri hatirladim etkisi cok herhalde onun :) O yag dokme sahnesinde bittim lol. Gilded spear ve tiarnayi ipe dizeriz umrumuzda olmaz olmus bi yerde :) Valla movieyi izlerken benim canim yandi o ne be 2 darbede iniyo herkes :) Bide serverda metrekare basi adammi var banami oyle geldi? Biriyle dovusurken baskalari geciyo sagdan soldan :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 rofl kalite biraz daha iyi olsa group chati görsen orda toygun. aynen böle yazıo -ben aşağı inip ortama akıcam abi. sen yağla. bi dahaki movie daha kaliteli olur. bunda harddisk sorunu vardı sianure un sanırım. çok yer kaplıo full size çekince. oldukça kalabalık evet. sürekli action. o yüzden geçen hafta 250k rp almışım hehe[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Saint Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 hehe evet abi server carsamba pazarı gibi ama cok zevkli, 2. movie icin goruntuleri bu aksam alicaz gene atiyle, bu sefer quality i yuksek olucak, zaten 1 movie lik goruntu 1 gecede cıkıyo o serverda : D[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay ) Beluga - Reaver (Kay ) Sianure - Warrior (Galahad ) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred )
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: Afterdeep, 11 Kasım 2004 13:13 tarihinde demiş ki: Gilded spear ve tiarnayi ipe dizeriz umrumuzda olmaz olmus bi yerde :) bu kavgada 2 hib 5 alb öldürdük ama ben serildim inf in ayaklarının dibine. sianure scout u döverken ben ağaçların arasınd 3 alb öldürdüm. cesetler görünüyo sia gelince ama bnm hp 10% falan. sos le arazi oliim dedim yemedi.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ofistekiler oldurcek beni baglantiyi somurmeye basladim hehe izleyip yorum yazarim eminim gimp bisidir :P[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lol tabi ki gimp ne bekliosun: D şarkıları için bile çekilir ama ehehhe[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 %25 i bitti :P merak ettim simdi kendimden baska turklerin moviesini goremiyorum pek eglenceli olcak izlemesi[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 sen hangi ayarlarda kaydetmiştin movieleri. fraps dosyaları çılgınca yer kaplıyo kaliteli çekmeye kalkınca[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Sarkilar cok gaza getirici. Cok guzel secmisiniz..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 11 - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 said: malsahibi, 11 Kasım 2004 15:15 tarihinde demiş ki: sen hangi ayarlarda kaydetmiştin movieleri. fraps dosyaları çılgınca yer kaplıyo kaliteli çekmeye kalkınca 30 fps ses kapali half size da kaydetmistim ona ragmen her combat min 500mb yer kapliyodu benim movie de 20 dk civari oldugu icin yer yetmiyodu sirf movie yapabilmek icin 120 lik hd almak zorunda kalmistim :P edit: bu arada baglanti zicti abi ben eve gidince cekerim bu bilgisayar olu zaten izlenmez bisi [signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 [Bu mesaj Gladric tarafından 11 Kasım 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 guzel olmus movie tebrikler :) muzikler felaketti ama :P tabi zevk renk meselesi... ikinizde zaten onceden deneyimi olan adamlarsiniz gayet guzel oynamisiniz[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 muhaha cok iyi olmus yaw kutlarim :)[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you?
Saint Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 2. movie inc, 2-3 gun : D[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Saint, 19 Kasım 2004 01:08 tarihinde demiş ki: 2. movie inc, 2-3 gun : D Noobies back! Get ready..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya bağlantım gece 2-3 gibi düzelio. sabah 9 da yine gidio. ne ara görüntü alacaz da movie yapacaz be kardeşim. damn Turk Telekom.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
daverc Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Simdi seyrettim, gayet guzel olmus :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]-
ageon Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Şirketten dl edemiyorum o nedenle seyredemedim ancak olanları tahmin edebiliyorum. Neredeyse 2 yıllık bir ayrılıktan sonra tekrar oyuna dönme planları kurduğum şu günlerde SİANURE adını görünce ayrı bir heyecen duydum, hatta biraz içim de burkuldu. Umarım tekrar görüşürüz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Korhan- Sianure ve Ageon'u evlatlık veren hain adam :)[signature][hline]
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: ageon, 07 Aralık 2004 13:04 tarihinde demiş ki: Şirketten dl edemiyorum o nedenle seyredemedim ancak olanları tahmin edebiliyorum. Neredeyse 2 yıllık bir ayrılıktan sonra tekrar oyuna dönme planları kurduğum şu günlerde SİANURE adını görünce ayrı bir heyecen duydum, hatta biraz içim de burkuldu. Umarım tekrar görüşürüz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Korhan- Sianure ve Ageon'u evlatlık veren hain adam :) DAOC olmek uzere sizi WoW'a alabiliriz :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia...
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: ageon, 07 Aralık 2004 13:04 tarihinde demiş ki: Şirketten dl edemiyorum o nedenle seyredemedim ancak olanları tahmin edebiliyorum. Neredeyse 2 yıllık bir ayrılıktan sonra tekrar oyuna dönme planları kurduğum şu günlerde SİANURE adını görünce ayrı bir heyecen duydum, hatta biraz içim de burkuldu. Umarım tekrar görüşürüz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum. Korhan- Sianure ve Ageon'u evlatlık veren hain adam :) hehe selam. geri dönmeyi düşünürsen biz wowdayız:)[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ya şu yağ dökme sahnesindeki çalan müzigin ismi ne ya çok hoşuma gitti.Çekeyim varsa ismini bilen.[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Auto Hit's - Power Op[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Spartan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 movie koydunuz iyi güzel de, hangi class dir nedir ne degildir, bir belirtirseniz, ona göre indirebiliriz..[signature][hline]
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Allegria the Skald of Tough Luck Sianure - Warrior (Galahad )[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
malsahibi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ^^^^ :)[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Öne çıkan mesajlar