suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hacılar ben 4 sene sonrafilan wow a geri döndüm :) şu vay ak guildiyle bırakmıştım en son oyunu , devam ediyor mu hala bu guild? Edit: Başlığı biraz değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hahah bak sen şu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 guncel de gorunce biri yine patladi diye gelmistim oyunmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ne yazık ki,, en son cataclysmin ilk contentini bitirdik . Sonra bir daha toparlanmadık :) Mists ile bir kısmımız tekrar başladı, 90 olup onu da bıraktık. Şimdi ise galiba 2-3 kişi falan aktif oynuodur. Ama organize bir raid vs. artık yok. Çok extreme güzellik ve değişiklik olmadıı sürece de herhalde kolay kolay toplanmaz VAY AK artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Komodo said: Hahah bak sen şu işe hangi işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 pet şİŞE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Abi çok güzeldi ya , bir daha gelmez böyle guild.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Valla, hatırlıyo musunuz bi keresinde mustafa gelmişti falan. Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 VAY AK'de Laurelin sensee paladini o kadar güzel açıklayıp öğrettiydi ki, başka klass oynama ihtiyacı duymadım 4 senedir. ehehe. wotlk'da elay olduktan sonra agi stam gemlerken parry stam gemle diyenlere SUS LAN VIKTOR'DAN DAHA MI İYİ BİLİCEN İT falan diye argüman sunuyodum. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Lider kimse girerse yetki verin oynayanlara da ucup gitmesin bi suru item para vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ne parası? Viktor offshore hesaplarına aktardı herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bankayi hortumlayip paralarla motor aldim :3 yok lan paralar ustume zimmetli, aylik ucret olmasa duzenlerdim bankayi girip yeni patch beles 7 gun verirse hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sürmek nasip olmasın, haram ediyorum hakkımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 TheRiverBelow said: VAY AK'de Laurelin sensee paladini o kadar güzel açıklayıp öğrettiydi ki, başka klass oynama ihtiyacı duymadım 4 senedir. ehehe. wotlk'da elay olduktan sonra agi stam gemlerken parry stam gemle diyenlere SUS LAN VIKTOR'DAN DAHA MI İYİ BİLİCEN İT falan diye argüman sunuyodum. hey gidi 3 tuş paladin çünkü, viktorla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 spark her konuda beni hakli cikardigin icin tesekkur ederim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 (düzenlendi) VAY AK'yi gururla tasiyanlar var hala :') https://imgur.com/a/eaHMm9K Temmuz 25, 2021 zeawee tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 hdshf hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar