suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Hacılar ben 4 sene sonrafilan wow a geri döndüm :) şu vay ak guildiyle bırakmıştım en son oyunu , devam ediyor mu hala bu guild? Edit: Başlığı biraz değiştirdim.
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 guncel de gorunce biri yine patladi diye gelmistim oyunmus..
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ne yazık ki,, en son cataclysmin ilk contentini bitirdik . Sonra bir daha toparlanmadık :) Mists ile bir kısmımız tekrar başladı, 90 olup onu da bıraktık. Şimdi ise galiba 2-3 kişi falan aktif oynuodur. Ama organize bir raid vs. artık yok. Çok extreme güzellik ve değişiklik olmadıı sürece de herhalde kolay kolay toplanmaz VAY AK artık.
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Komodo said: Hahah bak sen şu işe hangi işe?
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Abi çok güzeldi ya , bir daha gelmez böyle guild..
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Valla, hatırlıyo musunuz bi keresinde mustafa gelmişti falan. Ahahah
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 VAY AK'de Laurelin sensee paladini o kadar güzel açıklayıp öğrettiydi ki, başka klass oynama ihtiyacı duymadım 4 senedir. ehehe. wotlk'da elay olduktan sonra agi stam gemlerken parry stam gemle diyenlere SUS LAN VIKTOR'DAN DAHA MI İYİ BİLİCEN İT falan diye argüman sunuyodum. hey gidi
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Lider kimse girerse yetki verin oynayanlara da ucup gitmesin bi suru item para vs vs
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ne parası? Viktor offshore hesaplarına aktardı herşeyi
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bankayi hortumlayip paralarla motor aldim :3 yok lan paralar ustume zimmetli, aylik ucret olmasa duzenlerdim bankayi girip yeni patch beles 7 gun verirse hallederiz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sürmek nasip olmasın, haram ediyorum hakkımı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 TheRiverBelow said: VAY AK'de Laurelin sensee paladini o kadar güzel açıklayıp öğrettiydi ki, başka klass oynama ihtiyacı duymadım 4 senedir. ehehe. wotlk'da elay olduktan sonra agi stam gemlerken parry stam gemle diyenlere SUS LAN VIKTOR'DAN DAHA MI İYİ BİLİCEN İT falan diye argüman sunuyodum. hey gidi 3 tuş paladin çünkü, viktorla alakası yok.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 spark her konuda beni hakli cikardigin icin tesekkur ederim <3
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 (düzenlendi) VAY AK'yi gururla tasiyanlar var hala :') https://imgur.com/a/eaHMm9K Temmuz 25, 2021 zeawee tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar