Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild: VAY AK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hacılar ben 4 sene sonrafilan wow a geri döndüm :) şu vay ak guildiyle bırakmıştım en son oyunu , devam ediyor mu hala bu guild?

Edit: Başlığı biraz değiştirdim.
Mesaj tarihi:
ne yazık ki,, en son cataclysmin ilk contentini bitirdik . Sonra bir daha toparlanmadık :)

Mists ile bir kısmımız tekrar başladı, 90 olup onu da bıraktık. Şimdi ise galiba 2-3 kişi falan aktif oynuodur. Ama organize bir raid vs. artık yok.

Çok extreme güzellik ve değişiklik olmadıı sürece de herhalde kolay kolay toplanmaz VAY AK artık.
Mesaj tarihi:
VAY AK'de Laurelin sensee paladini o kadar güzel açıklayıp öğrettiydi ki, başka klass oynama ihtiyacı duymadım 4 senedir. ehehe. wotlk'da elay olduktan sonra agi stam gemlerken parry stam gemle diyenlere SUS LAN VIKTOR'DAN DAHA MI İYİ BİLİCEN İT falan diye argüman sunuyodum. hey gidi
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

VAY AK'de Laurelin sensee paladini o kadar güzel açıklayıp öğrettiydi ki, başka klass oynama ihtiyacı duymadım 4 senedir. ehehe. wotlk'da elay olduktan sonra agi stam gemlerken parry stam gemle diyenlere SUS LAN VIKTOR'DAN DAHA MI İYİ BİLİCEN İT falan diye argüman sunuyodum. hey gidi

3 tuş paladin çünkü, viktorla alakası yok.
  • 7 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...