Certhas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Win the Ultimate PC – a custom built and completely OP ORIGIN PC gaming rig paired up with the Razer DeathStalker Ultimate, Razer BlackShark, Razer Orbweaver, Razer Naga and Razer Goliathus. Razer bir organizasyon düzenlemiş ve facebook, twitter gibi yerlerde kendi reklamlarını yaptığınızda size 1 puan veriyor ve böylece kazanma şansınız artıyor. http://splur.gy/r/Nl8sh/r/2C7h7ZcFrRr = bu linke tıklarsanız ve katılırsanız ben 1 puan kazanacağım http://www.razerzone.com/swiftypc = bu da referans olmadan girilen link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ne kadar mükemmel bir adammışsın ki referanssız linki de vermişsin. sırf bu yüzden sana +1 puan verdiriyorum. güle güle kullan. hadi bu da benimki olsun: http://splur.gy/r/Nl8sh/r/2C7hMNX7gpF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ne kadar mükemmel bir adammışsın ki referanssız linki de veren adama +1 vermişsin. sırf bu yüzden sana +1 puan verdiriyorum. güle güle kullan. hadi bu da benimki olsun: http://splur.gy/r/Nl8sh/r/2C7jJMl7xcM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hiçbirinize puan vermeden kaydoldum...sddfs şaka len zati facebook hesabım yok mayhem gibi 9000+ arkadaşı olanlar veya civelek bi kız kazanır bunu. bu arada o resim ne ya paint terk resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 turkiye ye nasil ship edecekler bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 kargoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ho ho ho ho good luck with that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 çekilişi kazanmaktan daha fazla şans lazım bunu getirtmeye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 kargo parasını da veriverin bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Kargo parası PC'den fazlaya patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Gumruk oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Dworgian said: kargo parasını da veriverin bir zahmet ne kargosu parasi yahu? o isin citir cerez kismi. gumruk bedeli + buyuk olasilik ups vs gibi hizli kargo ile geleceginden boru gibi antrepo kirasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 kargoyu adamlar verir zaten ama gumrukte bunun parasini cikartirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Namessar said: Dworgian said: kargo parasını da veriverin bir zahmet ne kargosu parasi yahu? o isin citir cerez kismi. gumruk bedeli + buyuk olasilik ups vs gibi hizli kargo ile geleceginden boru gibi antrepo kirasi ya işte onu demek istedim. ne kadar tutar ki. tahmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 çıktı da gümrük parası düşünülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Kasa da bok gibiymiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bu da benim referal link'i http://splur.gy/r/Nl8sh/r/2C7SVGHx03B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Dark_Soul said: Kasa da bok gibiymiş zaten. Bok gibisini göremiyorum, küçük, sade, kolay taşınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Bokta küçük ve sadedir tavsiye etmem ama yanında taşıyabilirsin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Bok taşırken yapış yapış olur ama, bu eli kirletmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Fistan said: çıktı da gümrük parası düşünülüyor çıkar da para yetmediği için getirtemezsek daha büyük şok yaşamayalım. hep katılıyorum ben bu full kasa çekilişlerine. katılmam boş yere madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar