diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 soğuk olması iyi aslında çünkü yaz harbiden bıktırdı artık ya. ulan sıcak sıcak pöfffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Günaydın, başım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 gunaydin ulan kis geldi kissss. ama iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 incdarkness said: ya bi .. abi hasayim ya :( geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 geciren hava sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bu garbıça bi sistem gelsin garbıç post sayımı: 5 garbıç postu = 1 normal post 1 adet güzel laf sokmalı garbıç postu = 1 normal post garbıçta 20 sayfayı geçen başlık açmak = 5 normal post(hediye) güzel bayan paylaşımı = 2 normal post stalklamak istenen kişiyi bulmak = 2 normal post böyle tarifeler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 GÜNAYDIN!!! =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 avea dan aveaya 100 dakika hediye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Günaydın ya.. gece 4de yattım ama 8:30da canavar gibi bir sabah ereksyonu ile uyandım. bu sabah beni tahrik ediyor , sanırım harika bir gün geçireceğim.. hepimizin günü çok seksi ve baştan çıkartıcı olsun pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ya bişey sorucam şu video çok komik değil mi? beklenen etkiyi yaratmadı forumda. istediğim popülerliğe ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hll spr dvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hakliyim said: Günaydın ya.. gece 4de yattım ama 8:30da canavar gibi bir sabah ereksyonu ile uyandım. bu sabah beni tahrik ediyor , sanırım harika bir gün geçireceğim.. hepimizin günü çok seksi ve baştan çıkartıcı olsun pati. noyan senin kötü günün var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 evet var ama aynı zamanda çok kötü biri olduğum için kötülükten de huzur ve zevk alabiliyorum. everything bugged <3 bu esnada hayatımın şarkısı oldu ya bu şarkı http://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İşe yine dokuzda geldim. Şimdi de kahvaltı yapıcam. O poğaçayla kahvaltı yaptığım günlerdeki kafama sokiim. Evde her sabah domates dilimliyorum, işyerindeki ufak buzdolabımızda peynir zeytin ezmesi sarelle helva filan da var. bazen yumurta haşlıyorum dilimliyorum sabahtan. çayımı da burda demliyorum mis gibi kahvaltı. eskiden öğlene doğru midem ekşirdi, şimdi öyle fresh geçiyor ki gün. kahvaltı çok önemli, ama hangi yağlardan yapıldığı belli olmayan çürük poğaçalarla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Laorx said: hakliyim said: Günaydın ya.. gece 4de yattım ama 8:30da canavar gibi bir sabah ereksyonu ile uyandım. bu sabah beni tahrik ediyor , sanırım harika bir gün geçireceğim.. hepimizin günü çok seksi ve baştan çıkartıcı olsun pati. noyan senin kötü günün var mı? o meşhur "noyan" sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 umuur said: Laorx said: hakliyim said: Günaydın ya.. gece 4de yattım ama 8:30da canavar gibi bir sabah ereksyonu ile uyandım. bu sabah beni tahrik ediyor , sanırım harika bir gün geçireceğim.. hepimizin günü çok seksi ve baştan çıkartıcı olsun pati. noyan senin kötü günün var mı? o meşhur "noyan" sen misin? hayır ben sadece o meşhur noyanın bir çakmasıyım. noyan çok daha müthiş ve meşhur fakat kendisi ravenloft dünyasında sislerin arasında Fiz-Banland isminde bir domainde sıkışık kaldı. Çıkışı bulduğu an tekrar buraya geri dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 haklıyım noyzura mıymış? ben de diyorum müzik bölümünü garbıç sanıp durduk yere ilgi çekmeye çalışan bu ibiş kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Lvy bak yine tatlı tatlı sataşıyorsun. Bana tatlı tatlı sataşan kızlara ben daha tatlı olurum ama boy friendine olan saygımdan dolayı susuyorum. çünkü biliyorum bu susuzluğumu giderebilecek olan sen değilsin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yemi nediyorum müstakahsınız ya, yaban arısı kovanına da çubuk sokuyorsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 boşver yaban arılarını... bu sabah en az senin yüzün kadar güzel ildeniz. güzel şeylerden bahsedelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 cumaları çok sıkıcı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 neden her fırsatta cinsiyet vurgulayarak konuşuyorsun? sana erkek olduğumu söylediğim halde neden kız olduğumu düşünmekte diretiyorsun? direttin diyelim bunun benim sana söylemiş olduğum konu ile ne ilgisi var? müzik bölümü gibi bi yerde adını sanını öngöremeyeceğimiz bir şekilde hakaret ediyorsun. yeni üye sanıp sana düzgün cevap veriyoruz. her durumu olay haline getirip o olayı sakız edecek kadar boş vaktin de var. yorulmuyor musun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Lvy aslında noyanın böbrekleri alabilirsin güzel bi planlamayla,hazır seni female olarak görüyorken kullan bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar