lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://www.idefix.com/kitap/ah-chp-yuce-aganoglu/tanim.asp?sid=R9LUYDOK6C5P7R8NB1EY Bu kitapta CHP ile ilgili sorunları, sorularla masaya yatırıyoruz ve arada sırada mizah yapmaktan kaçınmıyoruz tabii Bizim Dino-Zor nasıl sağlığına kavuşur? Dino nasıl ve ne zaman hastalandı? Dino-Zor niçin Silivri kapılarına dayanıyor? Yontma Taş ve Cilalı dönemleri geride bırakıp işlenmiş metal çağına geçiş yapabilecek mi acep bizim Dino? Bu Dino-Zor 21.yüzyıla ne ölçülerde ayak uydurabiliyor, yoksa rol yapıp ayağını mı sürüyor sürekli? Dino'yu Sosyalist Enternasyonalden kovarlar mı gene? Karl Marks, Dino'yu azarlar ve ne der? Dinozor Sol bizim Dinomuzu nasıl etkiliyor? Dino-zor. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Sonra bana küfürbaz diyorlar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Londra'da ara sokakta CHP Management diye tabela gordum gecen gun. CEHAPE'nin dis destekli bir mihrak, bir faiz lobisi urunu oldugunun en buyuk kanitiydi bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 CHP Management Emlakçıymış, merak edip baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 di said: Londra'da ara sokakta CHP Management diye tabela gordum gecen gun. CEHAPE'nin dis destekli bir mihrak, bir faiz lobisi urunu oldugunun en buyuk kanitiydi bence! Abi fotosunu cekip trollesene facebookta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ahah. Ya cektim fotografi da yarisi anlayacak yarisi anlamayacak, amcalar teyzeler giydirecek ben cevap veremicem, ortalik karisacak. dsf Daha once birine "en az 3 cocuk" yazdim, amcamin anama kadar sovmemesinin tek sebebi annemin arkadasi olmasiydi sanirim. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 çekip foruma koy biz paylaşalım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 http://imgur.com/LYDIPB7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hahahah ben trollucem bakalim nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Büyük bir iş yapmış olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar