DoguJr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Simpsons 1-2-3-4 sezonlarını izlemeye çalıştım tabi başaramadım :P 80 bölüm civarı. 5. sezonu aldıktan sonra bir oturuşta tekrar seyretmeye çalışacağım. !![signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bir gun ıcınde kenshının + 56 bolumunu ızlemiştim etrafımjda bırı turkce konusunca tuhafıma gıdıyodu o kadar yanı 57. bolumude ızlıcektım ama yatakta ızledıgım ıcın uyuya kalmısım :) ruyamda saıtoh ıle kapısıyordum o sırada kenshın de dalıodu bana cok fecıydı yanı durun lan dalmayın dıe bagırıyodum sonra uayndım ve o zamandan berı tek bır kenshın bolumunu ızlemeye mıgdem yetmedı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bende bir gecede Godfather serisini izlemiştim[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bizde Black_Dmc nicklı arkadasla(patiden) 18 saat aralıksız cs oynamıstık.hemde dıal up'dan :))) biliorum abartmıstık biraz.[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 eheh evet aralıksız amma kasmıstık :) manyakmısız ozaman sımdıkı aklım olsa wala yapmam :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Black bende 56 saat kalkmamistim skill kasarken, ama bende senin gibi dusunuyorum. Suan ki aklim olsa hayattada ugrasmazdim o kadar :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 bir gün içinde 7 jenan jameson 3 gian wild 4 tanede envai çeşit sanatçının filmini izledim.. bu süre içinde 3 kutu şokella, 5 waffle ve bir kalıp tahin helvası tüketildi[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 babacum oha harbi ne mide varmış o kadar tatlı yesem direk kusarım[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 İşte budur olay en yakın zamanda bende deniyecem :D[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ben walla lotr return of the king in extended vers. i bitsin ben de 1 - 2 - 3 ü durmadan izlicem wallah uzun uzun yaklaşık bi mrr mrr mrr 10 11 saat flm edio gücüm kalırsa da sw 1-2-4-5-6 izlicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ben LOTR i izledim arklarla tek olsa bayardi ama. Star wars ada başlamiştim 4 iizledim 5 i izledim 6 yi koydum in a glaxy far far away i gördüm dayanamadim kapadim :P[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Math-, 07 Aralık 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Bi$ey degil gene :) Gecen yaz 56 saat uo'nun ba$indan kalkmami$tim. lol yuh da yuh[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Band of Brothers (kardeşler takımı)dizisini bi oturuşta izlemiştim(11 cd artı 1 tanede bonus cd:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ben de kurtlar vadisi 1-56, kenshin 1-95 i nerdeyse aralıksız izlemistim :) bir de 24 ler var tabii..habi de OC :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 lol bişi yazacak oldum da farkına vardım ki çıldırmamışım o kadar henüz.. :-p yine de özellikle abso ile viktor'un yazdıklarına lol diyeyim, bunun üzerine gidip ghost in the shell stand alone complex 1st-2sn gig izlemeye çalışayım.. :-) sıkıysa onları izleyin, tek bölümünü kavrayana kadar geri çevire çevire, durdura durdura 20 dk oluyor 45 dk ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar